Unregistered10540

11
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Beurer BF 750
3
(20)
630 kr
2 år sedan
Var ganska nöjd till att börja med men blev mer och mer missnöjd över tid. Det största problemet med min våg är att den visar olika vikt från gång till gång. Kan ställa mig på vägen 5 gånger i rad och då visar den olika vikt varje gång. Det kan slå på upp mot 2kg, vilket för mig är oacceptabelt. Det är en dyr våg och den misslyckas med den mest grundläggande funktionen. Vidare så har jag problemet som även andra beskriver, att jag behöver stampa för att få igång den. Den gick i soporna idag.
Apple EarPods with Lightning Connector
2.6
(11)
198 kr
3 år sedan
Rätt kassa. Sämre kvalitet än tidigare varianter.
Philips Fidelio L2
3.9
(5)
3 år sedan
Väldigt nöjd med lurarna. I början tyckte jag inte de lät så bra, tills jag insåg att det var min dåvarande telefon som var problemet. När jag sedan pröva med annan källa så insåg jag att de fungerade som de skulle. Vidare tycker jag att jag märker skillnad om jag använder sladden där det finns volymkontroll jämfört med sladden utan volymkontroll. Den utan volymkontroll känns som den ger annat, bättre, ljud.
LG OLED55B6V
4.6
(50)
18 990 kr
3 år sedan
Vi är inte några HIFI-experter men har ännu inget att klaga på. TVn har kört dagligen i ca 6 månader och har inte haft några som helst problem. Fungerat bra för all typ av TV samt TV-spel. Kunde inte var mer nöjd, bara önskar att jag hade köpt den tidigare.
Maxi-Cosi Pebble Plus
4
(3)
2 795 kr
3 år sedan
Mycket nöjd med baby-skyddet och har inget att klaga på. Vi kunde använda skyddet fram till 9 månader, sen var han för stor.
Bugaboo Buffalo (Duo/Kombi)
4.2
(7)
3 år sedan
Mycket nöjda med vagnen efter 9 månaders användning. Det vi tycker är positivt är: - Går enkelt in i bagageluckan i vår golf. - Tar ca 5 sekunder att fälla ihop. - Jag kan fälla "stolen" utan att behöva koppla loss den, med enkel spak fram-till. - Bra att framhjulen går att låsa (bra när man drar vagnen fram och tillbaka över en tröskel för att få ungen att somna, eller när man åker rulltrappa) Det negativa är: - Lite för liten möjlighet för att ha varor under vagnen. - Krokarna på sidan av vagnen är för långt ner, går ej att hänga exempelvis matkassar
Philips Avent SCD505
3.4
(39)
3 år sedan
Mycket nöjda med denna. Fungerar som den ska. Dock är sladdar och kontakter undermåliga.
Philips Avent SCD620
3.1
(5)
1 393 kr
3 år sedan
Inte alls nöjda med denna. Vi bytte ut den mot en utan video efter att ha använt endast ett par gånger. Räckvidden är dålig. Signalen fungerar inte genom väggar i vår lägenhet (nytt hus), men fungerade bättre i gammalt hus. Batteritiden är givetvis sämre med video än utan. Kvalitet i kontakter och sladdar är undermålig.
Snuza Hero
3.2
(4)
879 kr
3 år sedan
Denna har varit helt fantastisk och ovärderlig för oss. Den tillät oss, framförallt min tjej, att sova lite lugnare om nätterna. Den larmade falskt ett par gånger i början innan vi vande oss vid hur vi skulle sätta den (den sitter bäst om den sitter lite på ena sidan snarare än rakt på magen) och har därefter bara larmat falskt en handfull gånger. Det har vi dock inte sett som ett problem. Jag tycker den har fungerat kanon, speciellt för förstagångsföräldrar som oss :)
Sida 1