Kategorier
Prisjakt

To55e

Medlem sen 2008-11-02
32
Bidrag
17
Hjälpsamröster
Plantronics BackBeat Pro
4
(41)
1 989 kr
4 år sedan*
Bästa lurar jag haft om det inte var för att öronkuddarna går sönder, limmet släpper i lädret + Imponerande ljudbild, tajt bas med kanske lite vass diskant. Dock efter lite skruvande med equalizer och adapt sound i Android så har jag ett ljud som helt underbart. + Batteritiden, 20h+ + Möjlighet att koppla 3.5mm kabel om så önskas (medföljer) och drivs då från källan och inte de interna batterierna + Förvånansvärt bra ljud över bluetooth, kan inte höra skillnad mellan det och kabel - Brusreduceringen, visst den funkar men lämnar ett lätt bakgrundsbrus. Dunsar och stötar blir väldigt tydliga t.ex. om du åker buss. Lyssna på musik OCH brusreducering är en big NO-NO. - De vägar endel (förmodligen pga batterierna) och det passar kanske inte alla. Jag kan ha dem på mig en arbetsdag utan större problem. - Kan upplevas varma runt öronen, men hey det är mjukt läder och over-ear inte en gore-tex jacka. *UPPDATERAD* Nu flera år har passerat och jag har haft både Bose QC 35 II och Sony WH-1000XM3. Bytte öronkuddarna som gått sönder på mina backbeats (200kr ebay) och testade dem igen. Fyf*n vad mycket bättre dom är än både Bose och Sony när det kommer till musik. Går inte jämföra - helt annan klass
*Redigerades 3 månader sedan
Sony WH-1000XM3
3.7
(145)
1 989 kr
2 år sedan*
Lyssnar du på mest hårdrock och metal, välj några andra lurar och sluta läsa här, annars så ... + bästa ANC som finns + förbättrad komfort + balanserat ljud (bättre bas än Bose QC som i min mening har otroligt platt ljud) - krävs en hel del skruvande för att få bra ljud för musik. - onödig många ANC lägen Mina gamla backbeat pro spelar fortfarande skiten ur alla dess 3000-4000kr lurar. Pinsamt för både Bose och Sony.
*Redigerades 3 månader sedan
Huawei AM61
3.8
(16)
311 kr
4 månader sedan
Endast lyssnat 30 min hittills. Med tanke på priset så levererar dessa bra ljud. Dock ett minus längre ner. + Batteritiden + Bas + Passform (medföljer storlekar S - XL) + Tydlig dynamiken (diskant, mellanregister, bas) Jag upplever att ljudet pendlar mellan registren dvs ibland är diskanten dominant för att sedan växla till mellanregistret osv. Ljudet svajar lite fram och tillbaks. Det här kan vara en sak som försvinner i och med att man spelar in dem (alla ljudenheter behöver X antal timmar). Så jag ger dem lite tid. Oavsett, inget som stör mig. Jag kommer inte lyssna på vinyl, bach och coltrane i dessa direkt. Metal och rock på gymmet!
Mass Effect 3 (PC)
3.6
(15)
194 kr
8 år sedan*
Till skillnad mot många andra betygsättare tycker jag att Mass Effect 3 är det bästa spelet i serien. Visst har Bioware skurit ned på friheten, men jag tycker det faller i god linje med faktumet att situationen inte är den samma som i de två förgångarna(utan att avslöja några spoilers). Jag importerade min profil från ME2 och tyckte det syddes ihop riktigt bra med storyn i det sista(?) spelet. Känslan, samspelet mellan karaktärerna och faktum att gameplay förbättrades(enligt mig) jämfört med ME2 gör Mass Effect 3 till ett spel som man inte skall missa ... ingen ursäkt! Efter X antal timmar i Mass Effect universumet så sitter man faktiskt där under slutscenerna(som varierar) och känner en sorgsen känsla av att - det är slut ... man vill att det skall fortsätta. Ett spel har inte gjort ett sådant här intryck på mig sedan Zelda - Ocarina of Time och jag har varit med ett tag. Älskar Mass Effect serien ... kommer sakna den, hoppas fan Bioware har nått på G som man får träffa alla karaktärer igen.
*Redigerades 7 månader sedan
Bose QuietComfort 35 II
3.8
(117)
1 999 kr
9 månader sedan*
+ Rent ljud + Bland de bästa NC + Bra mikrofon + 2st BT enheter anslutna samtidigt + Lätta och behagliga - Tunt ljud när det kommer till musik. Klen bas & dynamik hur än man skruvar i EQ - Batteritiden 20h vet jag inte, känns som kortare men har aldrig klockat det. Summering: Bra om du vill ha ett headset. Dåligt om du vill ha dem till musik.
*Redigerades 9 månader sedan
Mario Kart 8 Deluxe (Switch)
4.8
(33)
489 kr
ett år sedan
Ett av de bästa och mest hållbara spelen till switch. Online håller dig sysselsatt i flera år. Drar bort en halv stjärna då jag upplever mycket mer nätverkslagg på switch än Mariokart på wii-U. Du skjuter en annan förare med ett skal och träffar, denne försätter köra som inget hänt. Detta pga att föraren inte är där du trodde den var utan egentligen någon annanstans dvs lagg.
Lagerhaus
Usel
(2)
Bra
ett år sedan
Bra butik, bra pris men man får väg man betalar för. Ni kan t.ex hålla er borta från deras ramlister för planscher. Ramlar ner och har förstört planscher för 600kr. Som sagt, billigt ... men crap kvalitet.
Philips HD7769
3.6
(3)
1 673 kr
2 år sedan*
Jag kan inte helt hålla med tidigare recension. Det stämmer att kaffet blir bra och håller rätt temperatur, men tyvärr så måste man babysitta maskinen när den maler eftersom bönorna väldigt ofta inte matas ned i kvarnen. Man får stå och peta ... Det händer för ofta för att bryggaren ska vara värd pengarna. Det är synd för när den fungerar så är den klockren.
*Redigerades 2 år sedan
KitchenTime
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
2 år sedan
Snabb leverans. Även bra bemötande och snabb hantering vid reklamation.
Rum21
Dålig
(134)
Usel
2 år sedan
Snabb leverans. Det är det positiva. Som många andra skriver är de nästan omöjliga att få tag på. Har ett reklamationsärende som nästan pågått 2 mån. Jag måste ringa och jaga dem för att det ska hända något. Till det är svarstid på mail 1v eller aldrig. Telefon är riktigt lotto trots att man ringer varje dag olika tider. Men man kan inte köa hur länge som helst. De är jättebra och hjälpsamma NÄR man får tag på någon, men innan dess händer INGET ... aldrig varit med om liknande. Ni kommer inte överleva som butik med den här kundtjänsten.
Sida 1