Prisjakt

Jose

Medlem sen 2008-10-28
8
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Bythjul
Bra
(500+)
OK
6 månader sedan*
Väldigt otydligt hur det är tänkt när man väljer att skicka däcken till en firma som inte är en av deras samarbetspartners.
*Redigerades 6 månader sedan
Tangent Ampster BT II
Full Star 1
3.9
(3)
1 599 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
6 månader sedan
Är verkligen ingen audiofil eller så, ville mest ha en förstärkare som tar upp mindre plats. Och det gör ju denna. Dessutom verkar den välbyggd och låter bra i mina öron.
Black & Decker BEGAS5800-QS
Full Star 1
3.3
(1)
2 406 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
6 månader sedan
Har ingen tidigare erfarenhet av kompostkvarnar, men denna verkar ju funka helt okej hittills.
Samsung Galaxy Note II GT-N7100 16GB
Full Star 1
4.7
(90)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
9 år sedan*
Detta är min första mobil med Android, och jag har nu haft den i lite över tre månader. Tidigare "smartphones" har varit Nokia XpressMusic 5800 och senaste tre åren en iPhone 3G. Var ska man börja? Storleken då kanske? Jag trodde jag skulle uppskatta storleken, men jag vet inte riktigt om jag gör det. Det är många som säger att den är perfekt för film eller serier, men jag skulle nog bara säga att den är bättre för det ändamålet än mobiler med mindre skärm. För spel som GTA funkar den också bättre än mindre mobiler, då kontrollerna inte tar upp lika stor del av skärmen. Jag trodde denna skulle vara perfekt för webbsurfning. Det är dock fortfarande inte helt smidigt att gå in på vanliga sajter, så jag skulle nog säga att 95% av all min surf sker på mobilanpassade sajter. Och dessa tycker jag fungerar i princip lika bra på mindre skärm. Jag trodde också att det på grund av storleken skulle vara mycket smidigare att skriva på denna än min tidigare iPhone, men jag har inte upplevt något större skillnad. Efter mer än tre år med iPhone och denna så går det fortfarande trögt för mig med att skriva på ett s.k. virtuellt tangentbord. Det kanske är mig det är fel på, jag vet inte. Jag visste att denna inte skulle vara en enhandsmobil, men jag insåg inte riktigt vad det innebar. Det blir t.ex. svårt att använda den bekvämt på tunnelbanan eller bussen när man måste hålla i sig, eller när man bär något i ena handen. Spenderar man mycket tid ute i kollektivtrafiken eller på stan så blir det alltså ofta svårt. Förutom storleken då? Batteriet är väldigt bra. Jag behöver aldrig oroa mig över att batteriet ska ta slut innan jag kommer hem. Batterier ligger på 30-50% när jag går och lägger mig. Det betyder dock att jag måste ladda telefonen varje natt, precis som iPhonen jag hade tidigare. Kameran är väl inte världens höjdare, men duger för en mobil. Man kan ibland få till fina bilder. I övrigt är prestandan nästan i klass med min tre och ett halvt år gamla bärbara dator. Det är trevligt. Den klarar av spel och HD-material betydligt än datorn. Pennan känns helt onödig. Sen är det det här med Android vs. iOS. Jag gillar att det finns många inställningar och så, och att det är mer öppet än iOS, men jag vet inte. Det finns vissa typer av appar som inte finns för iOS t.ex., vilket är trevligt. Men jag upplever att det är mer strul med denna än med iPhonen jag hade tidigare. Telefonen startar om lite då och då, och det är appar som kraschar och så. Kanske hade jag för höga förväntningar på denna mobil, eller så kanske den bara inte är för mig, jag vet inte, men jag ger de en 6:a.
*Redigerades 9 år sedan
Samsung UE32D5005
Full Star 1
3.3
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
10 år sedan*
Positivt: + Bra bild + Ska ha låg energiförbrukning + Snygg Negativt: - Dyr - Sega menyer - Fjärrkontrollen trasig vid leverans - Kanske lite väl många onödiga funktioner Har bara använt den som bildskärm då jag har IP-TV hemma och därför måste använda separat digitalbox, så TV-funktionen vet jag ingenting om. Rätt nöjd är jag i alla fall.
*Redigerades 10 år sedan
WD Scorpio Blue WD2500BEVE 8MB 250GB
Full Star 1
4.2
(2)
1 557 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
13 år sedan*
Har fungerat bra i min Doro Cinemadrive CD200 i några månader nu.
*Redigerades 13 år sedan
Doro CinemaDrive CD200
Full Star 1
3.7
(4)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
13 år sedan*
Billig mediacenterlösning. Köpte den då jag behövde en liten extern hårddisk och gärna vill ha möjligheten att spela upp film på tv:n också. Har klarat av nästan alla format jag testat hittills. Det är bara ljudet i videoklippen jag tagit med min samsungkamera som inte fungerat.
*Redigerades 13 år sedan
M-Audio Studiophile AV 40
Full Star 1
4.4
(13)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
13 år sedan*
Gick från stora golvhögtalare till dessa och är väldigt nöjd. Väldigt bra tryck i ljudet, passar bra i bokhyllan och låter väldigt, väldigt bra! Saknar digital ljudingång men annars är jag väldigt nöjd.
*Redigerades 13 år sedan
Canon EOS 400D
Full Star 1
4.5
(56)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
13 år sedan*
Har haft denna i ett halvår nu och den har fungerat väldigt bra. En död pixel på skärmen på mitt exemplar men det får man leva med. Objektivet som följer med är kanske inte det bästa men det är nog inte så ovanligt. Bra bilder blir det iaf.
*Redigerades 13 år sedan