PlattB

Medlem sen 2008-10-27
8
Bidrag
24
Hjälpsamröster
Google Chromecast Audio
4.1
(76)
519 kr
2 år sedan
Enheten tappar det trådlösa nätet och sedan måste man konfigurera om den. Detta sker minst en gång per dag, vilket blir irriterande då det tar tid att dra ut sladden, vänta en minut (enligt FAQ), sätta i den igen, konfigurera om den (med exakt samma inställningar som innan) och sedan koppla upp applikationen som man använder. Har några Chromecast video och dessa är mycket mer stabila. Satsa på något annat som ljudspelare om ni önskar problemfritt lyssnande.
Jabra Clear
3
(3)
499 kr
7 år sedan
Fördelar: Lätt Billaddare Kabel till iPhone <5 Två olika öronbyglar Tre olika öronplugg Nackdelar: Otroligt dålig passform (både på mig och mina vänner) Går inte att justera öronbygeln, vilket gör att det inte går at tha på sig mer än några minuter. Lligger en bit utanför hörselgången (Inte "in-ear") Ser förjävligt ut då det pekar (nästan) rakt ut från örat och inte utmed ansiktet (även det testat på flertalet av mina vänner) Svåråtkomligt på/av-reglage
HP EliteBook 8530w NU915AW
1.5
(1)
11 år sedan
Efter att ha kikat lite så föll valet på en NU915AW, men det visade sig att jag gjorde fel val. Vad fick jag då? Jo, en maskin som är ruskigt dryg. Trycker man ctrl, alt, del vid inloggning, svarar inte tangentbordet. När man väl lyckas logga in och kikar på installerade program, ser man att hela listan är överfylld av HP-trams! Nåja, tänkte jag, eftersom HP är "snälla" att erbjuda en gratis uppdatering till Windows 7, är det bara att beställa denna för att sedan installera om skiten. Surfar in på HPs hemsida, hittar länken, knappar in serienummer och modellnummer, klickar på nästa... Då kommer det! Den uppdatering som är "gratis" kostar i själva verket nästa 30 euro!!! Ja, jag vet att HP tycker att de ska ha betalt för "hemsida, frakt, paketering och annan hantering". Kollade om det var rimliga avgifter genom att surfa in på Lenovos hemsida. Det var som jag trodde. HP vill ha knappt 30 euro och Lenovo vill ha 18.18 euro. Siffrorna talar sitt tydliga språk på var förtroendet hamnar i framtiden. För 8 år sedan körde jag HP/Compaq och redan då var jag tveksam till dessa maskiner. Nu trodde jag att HP hade kommit i fatt sina konkurrenter, men jag hade fel. Grattis HP! Ni har lyckats bevisa än en gång att ni ligger efter. 20 000:- rakt åt helvete!