Unregistered85d9af6f

20
Bidrag
7
Hjälpsamröster
Balega Hidden Comfort Sock
Full Star 1
2.8
(1)
99 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

Kraftigt vaderad över tår, undersida och häl. Ovansidan är tunn och luftig. Ganska lös passform, smiter inte åt nåt särskilt. Vid löpning på teknisk trail skulle jag inte rekommendera strumporna med risk för att glida runt i skon. För asfaltslöpning helt ok. Blir väldigt varm om fötterna. Balega hidden comfort har fått väldigt bra omdöme på många traillöpningssidor, delar inte den uppfattningen.

SevenSports
OK
(19)
Usel
3 år sedan

Det tog 10 dagar för Sevensports att hantera ordern från det att betalningen mottagits. Betalade med Swish, erhöll ingen bekräftelse. "Hela Sveriges löparbutik", visst

Junkyard
OK
(152)
OK
Redigerades 8 år sedan

EDIT2: Började plötsligt få spam i mobilen trots att mobilnumret endast ska användas för avisering av försändelser. Vad trött jag blir. Så tråkigt. Drar av många stjärnor för sånt. EDIT: Kommentaren nedan har minst 5 år på nacken. Sett att Junkyard fått en del sura omdömen de senaste åren. Valde ändå att lägga en order på lite kläder. Gjorde köpet vid 18-tiden på lördagen, hämtade ut paketet på lunchrasten idag (måndag) kl 12. Gör de flesta inköp på nätet, men det här var nog den sanbbaste leverans jag någonsin fått. Fortfarande Weltklasse! Beställde ett par skor och ett skärp på fredagen, fick leveransen vi 15-tiden på måndagen. Weltklasse!

SoundMAGIC E10 In-ear
Full Star 1
4.3
(76)
449 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 8 år sedan

Bytte från CX300-II Precision med en snabb och exakt, men något vass ljudbild, till SoundMAGIC E10. Det var ett uppköp. B illigare, bra och behaglig ljudbild. Önskar att de var lite mer rappa. Bästa pluggar jag haft, men inte dyrast. Mycket prisvärda!

Sennheiser CX 300-II Precision In-ear Headset
Full Star 1
3.6
(87)
325 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Bra ljudbild. Alldeles lagom bas - snabb och exakt, inte bullrig. Mellanregistret är helt ok. Diskanten är för vass, framförallt när man lyssnar på komprimerade ljudfiler som mp3 Små lurar som sitter toppenbra i mina öron. Som för många andra, gick mina lurar i sönder. Byte till SoundMAGIC E10 som, enligt min smak, är mer komplett - bättre tryck i basen (utan att bli bullrig), snällare diskant. Inte lika exakt som CX300-II Precision men behagligare ljudbild.

Teknikproffset
OK
(500+)
Dålig
Redigerades 9 år sedan

Besällde ett noname-batteri till min GS3. Blev glatt förvånad när jag öppnade paketet och hittade ett originalbatteri. Att det nya batteriet sedan var sämre än än mitt 1,5 år gamla batteri var inte lika roligt. Fick nästan känslan av att jag fick ett begagnat batteri. Långsam leverans i jämförelse med dagens ledtider.

Apple Store
OK
(250)
Bra
Redigerades 9 år sedan

Beställde en iPad Air. Enligt hemsidan var leveranstid för svart/rymdgrå 2-3 veckor. La ordern sent fredagkväll. lördag eftermiddag fick jag sms om att den var på väg och på tisdagen ringde det på dörren. Oftast är det tvärtom. Så det var en glad överaskning. - för att det inte fanns leveransalternativ mer än till dörren. Sällan hemma vilket blir klurigt.

Ginza
Bra
(500+)
Usel
Redigerades 9 år sedan

Ginza har inget intresse av att sälja LG G2 till ett bra pris. Bara ett sätt att locka folk till sidan. Hade väl en handfull exemplar som rök direkt. Fult gjort. Stoltserade med "Lägst pris på prisjakt" och annonserade det låga priset flera dagar efter påstådd slutförsäljning. Att de sedan först bekräftar folks ordrar och för att sedan makulera dem är dåligt. Har ordern bekräftats och varan restnoteras eller säljer slut brukar seriösa säljare * erbjuda en annan färg * låt ordern ligga kvar tills varan är åter i lager, till samma pris Det har aldrig hänt mig förut att säljaren har gått till väga på det här sättet. Uruselt! Ginza var bra när man beställde CD-skivor på 90-talet, men det här var verkligen en besvikelse. Tråkigt sätt att bemöta kunderna. Det finstilta är fullt av klausuler som friskriver scenarion som detta. Snittomdömet här på prisjakt känns väl högt. Mycket lägre på Rejta och Trustpilot.

Bezzerwizzer Familj
Full Star 1
1.8
(1)
338 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Verkligen dåligt. Väldigt ojämn nivå på frågorna. Family-utgåvan innebär att de yngre får tre alternativ varav ett är det rätta svaret.