Prisjakt

mradde

Medlem sen 2008-10-16
23
Bidrag
16
Hjälpsamröster
Xiaomi Formovie Dice
Full Star 1
2.9
(4)
6 299 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
8 månader sedan
Helt underbar produkt! Bild: Bilden är skarp och tillräckligt bra tryck i. Går att göra relativt stor bild och få det OK. Fungerar i låg belysning inomhus eller kvällstid utomhus. Aldrig provat mot en duk utan enbart mot vit vägg/fasad. Mjukvara: Android fungerar väldigt smidigt på denna. Lätt och ta hem de appar man behöver men även lätt att ändra projektorns inställningar då även dessa görs i Android. Menyerna känns rappa. Autofocus fungerar hyffsat då den även har en kamera som läser av bilden. Ljud; Godkänt ljud, Något bättre ljud än en vanlig TV ger. Ska även gå att koppla annan högtalare med BT eller 3.5mm kabel. Övrigt: Rekommenderar att använda denna med stativ då den har stativgänga i botten. Förenklar placeringen avsevärt även om den har keystone. Fysiska formatet är ungefär i storlek som en 2L glassbytta. Inte knäpptyst, finns ett svagare fläktljud men inget jag märker av. Jag har inte hunnit utvärdera batteritiden ännu. Summering: Det ör en underbar produkt, men inget man har som permanent bildkälla. Perfekt för utomhusbio eller om man enkelt vill rigga "bio" inomhus för en kväll.
LG OLED77C9
Full Star 1
4.1
(13)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
2 år sedan*
Uppgraderat från Oled 65B6 till 77C9 vilket är absolut bättre på alla sätt. Hade både lite red tint och banding på B6, men denna har inga såna problem! På 65" har jag alltid känt att 4K har vart onödigt, men på 77" så kommer det definitivt behövas mer 4k material att se på.
*Redigerades 2 år sedan
Fractal Design Node 804 (Svart/Transparent)
Full Star 1
3.5
(9)
1 180 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan
För sitt pris tycker jag detta är ett klockrent chassi för NAS. Jag kör ett gäng 7200rpm diskar och en felaktighet finns i själva upphängningen till hårddiskburen. Varje enskild disk i sig sitter i gummi, men det räcker inte för att dämpa vibrationer. Jag moddade buren genom att skruva bort den svarta plast/glidskenan från den vita hårddiskburen och sedan la skumgummi i själva skenan i chassits tak. Så varje hårddiskbur nu vilar mot skumgummi istället för hårdplast direkt mot chassit. Svårt att förklara men hur som helst så hjälpte detta ganska mycket mot vibrationerna.
Bythjul
Bra
(500+)
Usel
2 år sedan
Deras kundtjänst är katastrofal dålig. Jag skapade en reklamation strax efter leverans. I skrivande stund är det 46 dagar sen. De har fortfarande inte svarat eller ringt tillbaka. Har ringt deras reklamationsavdelning vid två tillfällen, båda gångerna har det tagit 30-40 minuter att komma fram. Men de är varken professionella eller hjälpsamma över telefon, de hänvisar till att de kommer svara på mejlen. Senast lovade de på telefon att de skulle mejla tillbaka direkt. Men de TOTALT skiter i sina kunder och att bry sig om problem uppstår. Bythjul fungerar säkert bra så länge du inte behöver vara i kontakt med dem. Men det är när man faktiskt behöver hjälp från kundtjänst ett företag faktiskt sätts på prov. Det är absolut sista gången jag beställer här ifrån och jag rekommenderar verkligen alla andra att bojkotta Bythjul.
Logitech G560
Full Star 1
3.5
(5)
1 890 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
2 år sedan*
Är helnöjd med dessa! Skön kontrollerad snärtig bas! Minus för buggig mjukvara till Mac (om man vill ändra ljuseffekterna).
*Redigerades 2 år sedan
Philips 276E8VJSB
Full Star 1
3.8
(28)
2 975 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
2 år sedan
Priset är helt fantastiskt för denna skärm. Många andra 27" 4K IPS kostar det dubbla. Och jag är tveksam att de dyrare skulle prestera speciellt mycket bättre. Har testat 3 stycken av just denna sort. Dock två av dem hade en död pixel. De flesta märker nog inte ens en död pixel på 4k 27". Ingen av dessa tre hade backlight bleed eller clouding, i alla fall inget direkt märkbart i mörkt rum och svart bild. Dock förekommer IPS glow vid svart bild. Kör den mot en MacBook Pro 2018 med USB-C till Displayport kabel från Deltaco och får 4k 60hz. Skalar ner det till 1440p i MacOS och det fungerar utmärkt med riktigt skarp bild. Minus för inget VESA eller ej reglerbar i höjd. Men det visste jag innan köp. Givet köp!
Arlo Pro 2 VMS4430P (4st)
Full Star 1
2.7
(4)
11 051 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
2 år sedan
Fungerar smidigt att installera och använda. Att det är full HD 1080p är under all kritik. Skulle snarare säga en uppskalad 720p vilket är det enda som drar ner betyget. Jag ville egentligen ha Arlo Ultra som har en fantastiskt fin bild men pga. den enormt stora prisskillnaden blev det Pro 2 för 7690kr med 4 kameror. Jämför man detta med Arlo Ultra som kostar i skrivande stund 14000kr så får man ett 6000kr dyrare inköp (det hade jag kunnat leva med). Det största skillnaden är att Ultra bara ger 1 år molnlagring (Arlo Pro 2 har alltid gratis molnlagring). Efter detta år med Ultra kostar det cirka en hundring per månad + nästan en hundring till per månad om man vill ha det i 4k för 4 kameror, varför skulle man inte vilja ha 4k om man köper 4k kameror? Slår man ut kostnaden på 5 år hade Ultra blivit 18000kr dyrare totalt vilket var svårt att motivera. Därför blev Arlo Pro 2 ett givet köp!
Prokök
Usel
(83)
Utmärkt
2 år sedan
Utmärkt e-butik som går den extra milen för nöjda kunder. Rekommenderas varmt!
Woolnut MacBook Pro Touch Bar (2016-2018) Sleeve 15"
Full Star 1
3.8
(2)
1 382 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan*
Fodralet känns riktigt bra! Hade svårt att motivera Apples skyhöga pris på 2500kr för ett läderfodral, så jag hitta denna av en slump. Känns som rätt val! Fodralet är väldigt tight, speciellt första gången. Men jag antar av logiska skäl för att det efter en tids användning ska få en perfekt lagom passform. Plus för att det går att ladda datorn utan att ta ur datorn ur fodralet. Känns som dator + fodral blir tyngre än vad man förväntar sig. Bagateller, men helt klart prisvärt mot Apples!
*Redigerades 3 år sedan
Apple MacBook Pro (2018) - 2,2GHz HC 16GB 256GB 15"
Full Star 1
2.7
(2)
25 255 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
3 år sedan
Grym dator men högt pris. Byggkvalité går inte jämföra med andra datorer. Tangentbordet är lite speciellt då knapparna har väldigt kort slagdjup, inte supersköna men helt ok. Likaså touchpaden har inte lika skönt "klick" som en äldre MacBook Air. Tyst, kraftfull och riktigt bra batteritid. Nåja ska man ha en Mac med lite kräm i är finns det inte så mycket annat och välja denna eller MBP 13". Funderar du på en starkare processor i denna modell, kolla benchmark på YouTube så är det väldigt lite skillnad för en stor prisskillnad.
Sida 1