Prisjakt

Oddish

Medlem sen 2003-12-28
25
Bidrag
10
Hjälpsamröster
AKG K912
Full Star 1
2.6
(15)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
10 år sedan*
Ljudet är det som imponerar mest! Jag har haft mängder av trådlösa lurar genom åren (Sony, Sennheiser, AKG m.fl.) och AKG har alltid varit överlägsna ljudmässigt. K912 har dock ett par nackdelar jämfört med tidigare AKG-modeller jag ägt: 1. Kåporna är lite väl små. Jag har inte speciellt stora öron men det är svårt att få in dem under kåporna utan att de tar i "sargen" någonstans. Men man vänjer sig nog. I övrigt är komforten bra. 2. De små plast-piggar som håller fast muddarna känns väldigt ömtåliga och smäckiga. De kommer att gå sönder förr eller senare eftersom jag alternerar mellan två par batterier och byter varannan dag ungefär. Om man kör som man "ska", med samma par batterier (medföljer) och laddar via basstationen behöver man inte oroa sig. Dessa lurar är dock så billiga att de måste få ett högt betyg trots ovannämnda brister. Grymma lurar för pengarna!
*Redigerades 10 år sedan
Komplett.se
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
11 år sedan*
UPPDATERING: Fick kontakt med kundombudet på Komplett.se som hjälpte mig snabbt och effektivt. Mitt förtroende för Komplett är återställt till den höga nivå som var fallet innan denna incident. En laptop-dockningsstation köpt på Komplett klarade inte tillräckligt hög upplösning vilket det inte fanns någon som helst information om på hemsidan. Detta upptäcktes först när jag testade produkten, och det fanns ingen annan möjlighet att få reda på denna begränsning. Skickade tillbaka produkten exakt som den kom, förutom möjligtvis att jag ersatte en tejpbit på kartongen med Scotch tejp istället för det fabrikat Komplett använder. Någon dryg vecka senare kommer produkten tillbaka till mig och Komplett debiterar för frakten. De accepterar inte returen p.g.a. jag öppnat kartongen.
*Redigerades 11 år sedan
QNAP TS-210
Full Star 1
2.8
(7)
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
11 år sedan*
Köp inte Qnap! Det senaste året har den krånglat var och varannan gång jag startar den. Hårddiskarna är det inget fel på eftersom jag kommer åt datan på dessa från andra datorer, så jag vet med säkerhet att det är hårdvaran som krånglar. Det står "invalid" på båda diskarna när jag startar en gång, och det fungerar felfritt nästa uppstart. Billig taiwanesisk skithårdvara som bör undvikas om man är ute efter pålitlighet.
*Redigerades 11 år sedan
Logitech M570
Full Star 1
4
(24)
462 kr
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
11 år sedan*
För det relativt höga priset hade jag förväntat mig en avsevärt mer gedigen känsla. Istället känns M570 billig och plastig. Precisionen lämnar en del att önska och räckvidden är kass. Jag använder den till min HTPC på ett avstånd av ca. 3,5 meter och var tvungen att sätta mottagaren på framsidan av datorn för att det skulle funka, och inte heller då funkar den klockrent. Pluggar jag in mottagaren på baksidan så pajar mottagningen och muspekaren hackar fram.
*Redigerades 11 år sedan
Logitech diNovo Edge (SV)
Full Star 1
4.3
(280)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
12 år sedan*
Ett av de bättre tangentborden man kan skaffa till sin HTPC, när det fungerar, vilket det irriterande ofta inte gör. Det tappar väldigt ofta kontakten med mottagaren, även om man som jag sitter på ett avstånd av ca. 2 meter. Mitt exemplar köptes strax efter att det lanserades dock, så det kan ju vara en barnsjukdom.
*Redigerades 12 år sedan
Samsung Galaxy GT-i7500
Full Star 1
2.3
(24)
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
12 år sedan*
En skaplig telefon rent hårdvarumässigt men en Android-lur som tillverkaren vägrar släppa uppdateringar till är ganska värdelös. Aldrig mer Samsung.
*Redigerades 12 år sedan
Ratchet & Clank: Quest for Booty (PS3)
Full Star 1
2.5
(9)
595 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
12 år sedan*
Köpte det för 140 kr på PSN Store och det var det definitivt INTE värt. Jag hade hört att det var kort, men det här är ju löjligt.
*Redigerades 12 år sedan
CDON
Bra
(500+)
Usel
12 år sedan*
Om man inte har någon telefonsupport bör man svara på mail inom högst ett par timmar. Det dröjer dock mycket längre än så. En butik man inte kan få kontakt med är inte mycket att ha.
*Redigerades 12 år sedan
Audia X DGT-301
Full Star 1
3.4
(21)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
12 år sedan*
Perfekt som nödlösning till bilen. Jag har bara testat Sony Ericsson MMR-70 tidigare och jag upplever att Audia X DGT-301 ger mycket bättre mottagning och ljudkvalitet. Som sagts tidigare så gäller det att hitta rätt volym på källan så att det varken brusar eller distar.
*Redigerades 12 år sedan
Sida 2