Prisjakt

ungen

Medlem sen 2008-10-13
20
Bidrag
5
Hjälpsamröster
XLmoto
Dålig
(14)
Bra
ett år sedan
Verkar vara den arga minoriteten som skriver här. Beställt får xl-moto/24mx flera gånger, aldrig några problem. Har gjort en retur pga fel skrivning/otydlig beskrivning på sidan, var inga problem kundtjänst svara efter 26timmar (sommar ledighet) och jag behövde inte stå för returen.
Xiaomi Haylou GT2
Full Star 1
3.5
(1)
399 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
ett år sedan*
Riktigt nöjd för priset (350kr e-ville). Har tålt mer stryck än förväntat, där bland ett fall fån örat ner för 25 trappsteg/2 industri våningar. Sitter annars mycket bra i normalstor öron och funkar fint under mc hjälmen 👍 Batteritiden stämmer! Kan va lite bökigt att para rätt första gången, men har funkat relativt felfritt efter de. Ett fåtal gånger har de kommit ur synk (ljud fördröjning på 0.1s) med varandra. Ljudkvaliten är okej för priset. Mycket förstärkt bas som blir lätt över belastad/muddy vid snabbare musik typ metal. Har hållt bra hittills, ca 6mån, älskar storleken i örat så hade köpt ett par till om de gick sönder imorgon!
*Redigerades ett år sedan
Microsoft Windows 10 Pro MUI (OEM ESD)
Full Star 1
3.8
(15)
98 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan
Finns på eBay för 10kr, köp där istället, funkar fint!
KitchenTime
Utmärkt
(500+)
Dålig
4 år sedan*
Bra priser, men oseriös paketering av glas. Leverantörens låda i större låda utan stötdämpande emballage som bubbel plast eller luft kuddar. Hade tur att mina glas var hela efter PostNords Black Friday leverans.
*Redigerades 4 år sedan
Samsung UE48H5005
Full Star 1
3.3
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
8 år sedan*
Inköps pris 4490:- kr 2014.05.30 på NetOnNet Stilren tv utan 3d och smart tv funktioner som det flesta användare testar en gång och aldrig mer. Jag är än så länge mycket nöjd med panelen (efter att stängt av de vanliga Samsung demo lägena), kontrollen är normal lång och av bra plast. Det ända jag kan klaga på hittills är att det bara finns 2 hdmi och en usb port och inte 3 hdmi och 2 usb portar som på smart tv modellen med samma panel. Detta blir ett problem om du likt mig har Chromcast, ps3, ip-tv och ibland vill spela upp .mkv filer (<3 funkar) via usb. Dock inget problem om man har modern av-receiver med hdmi switch. Edit : Under sommaren kröp det in x antal kryp i mellan lcd panelen - super iriterande då många av dem dog innan det han krypa ut - ser nu ut som långa döda pixlar. Det bör dock nämnas att detta inte är ett unikt problem med dena modellen, utan samtliga lcd paneler i "kryp förbannade" hus.
*Redigerades 7 år sedan
Beyerdynamic Custom One Pro
Full Star 1
4.3
(4)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
8 år sedan*
Antagligen de bästa 16%u03A9 lurarna på marknaden! Extremt lättdrivna och det är utan att låta "skrikiga". Rekommenderar dessa med 1 eller 2 portar öppna, ger då ett ljud likt ATH-M50. inköps pris 1545 sek övrigt + bytbar kabel (olikt ATH-M50) + hela bandet är i metall (kåporna i plast, brickan i aluminium) + inkapslar hela örat (olikt t.ex Siberia V2 som mer sitter på örat) - klämmer första månaden (blir därefter närmare omärkbara) Ger en 9a då jag tvivlar på att det finns ett bättre par lurar med samma "byggkvalité" / ljud-prestanda till samma prislapp! (då utan att drivas av en förstärkare för xK sek, möjligtvis ATH-M50)
*Redigerades 8 år sedan
Bodum Chambord 8 Koppar
Full Star 1
4
(3)
399 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
8 år sedan*
Tips! Köp den via Bodums hemsida så får du en termos på köpet för samma pris! Det går att brygga mycket gått kaffe i vilken pressbryggare som helst. Så välj den som är estetiskt mest attraktiv för dig! Smaken blir överlag mer fyllig. Att tänka på: * Men med press designen tar det lite mer tid/omtanke än en vanlig bryggare * Rengöring av den tar minst 1 min, Bryggning ca 4 min, Kokning av vatten 2-5 min * Blir alltid lite sump kvar i koppen, så drick inte hela bör sägas :) * Grovmalt kaffe krävs mer eller mindre, rekommenderas att malas själv vid brygg tillfället, men finns också köpa + Mycket bra byggd, bra glas, plast och metall + Friheten du får med press designen (brygg tid, temp mm) - Filtret kunde vart bättre på att fånga småkorn - Varnings text och symboler printat i vitt på glasets baksida
*Redigerades 8 år sedan
PNY XLR8 2.5" SATA III SSD 120GB
Full Star 1
2.1
(3)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
8 år sedan*
Funka nu bra efter x blåskärmar och ominstallationer, har nog dock lite med att min dator är lite gammal också. I mitt fall flyter Windows 8 på bättre än 7 (nu max 1-2 random blåskärmar i veckan). kan vara nått att tänka på om du har en äldre dator typ P55 + 3års garanti + billig - Sata 3 speeds ?? (kan ha med min marvel kontroller att göra, men maxar inte ut sata 2 utagen iaf)
*Redigerades 8 år sedan
MDS Dynamic DF620RS
Full Star 1
2
(1)
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
8 år sedan*
Fick med ett par gratis av en snubbe på blocket, ena var hur fin som heest, låter mycket bra! Men den andra hade en stel kona (antagligen överhettad).... med steget han "sprängde" dom med (som jag köpte ^^) lämnar 60w rms och bryggad 170w rms, kan va värt att tänka på före du köper dessa/andra mds produkter.... tyvärr - fördelningsfiltret verkar inte heller vara "top notch" ps inga tappskador/märken, konan rörsig inte heller vid pollaritetstest med ett batteri
*Redigerades 8 år sedan
Sida 1