Epple

Medlem sen 2008-10-13
11
Bidrag
4
Hjälpsamröster
Bosch GSR 12V-15 (2x1,5Ah)
Full Star 1
4.6
(28)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Inte helt rak och första motorn höll dryga 2 år. Jag är simpel hobbyfixare

Honor 8 Dual SIM 4GB RAM 32GB
Full Star 1
4.2
(88)
3 150 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 6 år sedan

Mycket prisvärd för 2500 kr hos tele2! Bra prestanda. Klarar multitasking mellan många appar fint utan att lagga. Fingeravtrycksläsaren på baksidan är ett stort plus. Eftersom jag oftast har den i handen när jag använder luren är den mycket smidigare än läsare på framsidan. Går att lägga till flera fingrar. Kommer installerad med många skitappar. Många går dock att avinstallera och de flesta andra går att inaktivera. Största nackdelen enligt mig är att den är lite väl lång. Kameran är inte så bra i lite mörkare miljöer. Telefoninställningarna är inte lika intuitiva som Samsungs. Saknar menyknappen från Samsung. Baksidan på min lur är definitivt inte av glas, utan av plast. Överlag en riktigt bra lur hittills för mig.

DiscAtOnce
Utmärkt
(470)
Utmärkt
Redigerades 10 år sedan

Snabb leverans och låga priser.

Ricoh-Pentax K-r + 18-55/3,5-5,6
Full Star 1
4.1
(3)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 12 år sedan

Detta blev min första digitala SLR-camera. Har haft den i ett par veckor i skrivande och är mycket nöjd än så länge. Den är enkel att använda, snabb, ljusstark, helt ok kitobjektiv, filmsnuttarna blir bra. Mycket prisvärd instegare! Rekommenderas.

Donalds Foto
0
Utmärkt
Redigerades 12 år sedan

Beställde systemkamera för ett par veckor sedan. Den kom snabbt och ringer man med frågor får man bra service. Rekommenderas!

Jays a-Jays Two
Full Star 1
3.7
(19)
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 12 år sedan

Helt ok ljud men de passar inte alls mina öron. Själva lurarna är så pass stora att det blir obekvämt efter ca 10 minuters lyssnande. Jag brukar annars inte ha problem med pluggar.

HTC Desire 512MB RAM
Full Star 1
4.3
(353)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 12 år sedan

Andra uppdateringen: Har nu haft Android 2.2 i några dagar och till min stora belåtelse är min desire nu nästan bugfri. Hallelulia! Batteritiden är dock fortfarande långt ifrån optimal och jag tycker att webbläsaren inte är riktigt lika responsiv nu jämfört med innan. Någon prestandahöjning har jag knappast heller märkt någonting av. Mer än möjligtvis lite mindre lagg här och var i menyer. Betyget höjs från 4 till en stark 8 (om jag bortser från tiden med Android 2.1) --------------- Har nu haft luren ett tag längre än när jag först skrev. Tyvärr här jag börjat få mer och mer problem: -Multitouchen slutar ibland fungera. -Optiska pekaren fungerar endast ibland. -Det ca 25 minuter att stänga av telefonen. -Problem att hitta 3g-nätet. Är kort sagt mycket besviken på en lur med grym potential. STORT minus för att divx och xvid inte stödjs. - lite internminne. - mitt exemplar hackar väldigt mycket vid videouppspelning via playkanalerna online. - väldigt kort batteritid (mindre än en dag, när jag använder den aktivt till och från skolan). Annars en väldigt praktisk lur som dock har en del små buggar. Utrymme för förbättring finns än.

Logitech M205
Full Star 1
3
(2)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 13 år sedan

+ Lagom liten storlek. Fungerar bra om man inte har några särskilda krav. - Svårt få att inte kännas ryckig i pekarrörelsen. - Dålig räckvidd (ca 1,5 meter med bara luft mellan musen och USB-mottagaren)

Dustin Home SE
Bra
(500+)
Utmärkt
Redigerades 13 år sedan

Köpte minne till laptopen via Dustin. Leveransen var vidrigt snabb och priset var bra.

Sony Ericsson W960i 128MB RAM
Full Star 1
3.7
(57)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 13 år sedan

Man kan enligt mig inte säga "bra men seg". En telefon är en helhet och är den verkligen BRA så finns det inget dåligt med den. Jag har haft min W960 i ca 1,5 år och den är inte bra. Den är alldeles för seg! När man vet exakt hur sin mobil fungerar i menyer osv så vill man inte behöva sitta och vänta i flera sekunder på varje steg bara för att telefonen inte hänger med. Kommer inte köpa en till sonyericsson utan att ha provat modellen innan.