Kategorier
Prisjakt

widL

Medlem sen 2008-10-13
62
Bidrag
17
Hjälpsamröster
Sony Bravia KD-65XH9505
4.1
(6)
14 987 kr
2 månader sedan*
Mycket bra bildkvalitet, och väldigt prisvärd TV, åtminstone för 13000 kr. Kontrast, färger och rörelsehantering är rakt igenom klockrent. Självklart kan svärtan inte mäta sig med OLED, men i skrivande stund kostar en jämförbar 65" OLED 7000 kr mer än jag betalade för denna TV, vilket inte känns värt det. Android TV funkar verkligen bra, långt över förväntan. Väldigt snabbt och flyter på bra hela tiden. Enda svagheten jag noterat så här långt är visning av undertexter. Local dimming märks ganska tydligt på texten, som varierar i ljusstyrka ganska mycket. Man kan självklart mildra detta genom att välja mindre aggressiva inställningar för local dimming, men då förlorar man en del kontrastmässigt.
*Redigerades 2 månader sedan
Philips Fidelio X2HR
4.4
(11)
1 690 kr
4 månader sedan
Otroligt bra! Tunga men bekväma. Ljudet är detaljerat och välbalanserat, med väldigt skön bas, speciellt för att vara öppna lurar.
Baristashopen
Utmärkt
(88)
Utmärkt
2 år sedan*
Stort sortiment, färska kaffebönor och snabb leverans!
*Redigerades 4 månader sedan
Noctua NH-L9i
4.2
(13)
474 kr
4 månader sedan
Funkar utmärkt för en Core i3 9100F. Väldigt tyst både i vila och under belastning.
Aerobie AeroPress
4.5
(18)
300 kr
2 år sedan
Fantastiskt enkel och smart pryl! Lätt att använda och rengöra, och kaffet blir riktigt bra!
Yamaha EPH-100
4.2
(24)
3 år sedan*
Fantastiskt bra lurar. Har haft dem i drygt fyra år, funkar fortfarande bra. Har provlyssnat flera mycket dyrare in-ear-lurar, och dessa är fortfarande mina favoriter. Tänker inte försöka beskriva ljudet i detalj, det är många som redan gjort det. Detaljerat och välbalanserat, blir aldrig vasst i diskanten.
*Redigerades 3 år sedan
Wilfa Classic CCM-1500S
2.9
(10)
799 kr
3 år sedan*
Brygger bra kaffe, men verkar ha allvarliga kvalitetsproblem. Första exemplaret gick sönder efter ca ett halvår - vattenkokaren ville inte längre stängas av automatiskt när vattnet i vattenbehållaren tog slut. Andra exemplaret gick också sönder efter drygt ett halvår, denna gång vill den inte börja koka vatten alls. Knappen blinkar, vilket ska betyda att den väntar på att vatten ska hällas i behållaren, men den startar aldrig.
*Redigerades 3 år sedan
Audio Technica ATH-M50X
4.3
(93)
1 279 kr
5 år sedan*
Jämfört med öppna lurar i ungefär samma prisklass (i mitt fall Sennheiser HD555 med HD595-mod) så låter dessa ganska instängt (eng. soundstage) och är oerhört bastunga, vilket i högsta grad är en smaksak. Ljudet är väldigt detaljerat, så till den grad att viss musik enligt mig låter lite för vasst. Gillar man slutna lurar, med allt vad det innebär, så är dessa helt klart ett väldigt bra val, men jag behövde inte testa speciellt länge för att inse att jag helt klart föredrar öppna hörlurar. Förutom ljudet är de klockrena. Välbyggda, ihopfällbara och tre bra kablar följer med.
*Redigerades 5 år sedan
Logitech Z523
3.6
(49)
469 kr
10 år sedan*
Röster och all sorts diskant låter så dovt att jag knappt tror att det är sant. När jag packade ner eländet i kartongen igen märker jag att det sitter högtalarelement på BAKSIDAN av satelliterna, vilket utan tvekan bidrar till den hemska ljudkvaliteten eftersom ljudet då riktas mot en vägg och studsar tillbaka. Hur man kan konstruera en så dålig högtalare övergår mitt förstånd. Jag tar och kopplar in mitt gamla Creative I-Trigue-system som jag köpte för runt 650kr för fem år sedan. OJ, vilken skillnad. Till och med mina föräldrar hör skillnad, och då är det skillnad kan jag lova. Rösterna träder fram på ett helt annat sätt, och diskanten finns i alla fall där. Systemet får en stjärna för basen, som trots allt existerar och en stjärna för att den har ett par RCA-ingångar för att kunna ansluta en extra ljudkälla. Om du vill spela musik där det finns något annat än bas, håll dig borta från det här "högtalar"-systemet!
*Redigerades 6 år sedan
Dustin Home
Bra
(500+)
Utmärkt
6 år sedan*
God service när en produkt gick sönder.
*Redigerades 6 år sedan
Sida 1