Prisjakt

johanstrom

Medlem sen 2008-10-10
3
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Mobilfynd
Dålig
(27)
Utmärkt
5 år sedan*
Köpte en begagnad Iphone 5 i "OK skick" och den var som ny. Var lite osäker först att köpa en begagnad telefon men det var riktigt värt. Hade lite kommunikation med supporten där innan köpet och de var väldigt hjälpsamma. Uppdatering 2020-05-12. Har sålt ett antal mobiler med dem och köpt en iphone 7. Tycker att det funkar bra. Tog ett tag att sälja mobilerna men jag är mest nöjd att jag slapp sälja dem själv eller att de skulle blivit skrot.
*Redigerades ett år sedan
IKEA Långfjäll Kontorsstol (Med Hjul)
Full Star 1
1.8
(1)
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan
Fått ryggproblem av stolen. Köp inte om du tänkt sitta i den några timmar varje dag. Den är ganska fin och sådär, vilket är anledningen till att vi köpte den. Däremot så har den väldigt få inställningar. Vilket gör att man blir helt låst till ställningen som stolen är gjuten till. Ryggstödet är dessutom ganska kort. Detta innebär att det blir en väldigt stor tryckande kraft längst uppe på ryggstödet in i ryggraden just under skulderbladen. Vilket för mig har lett till ryggproblem. Jag fattade först inte vad som lett till ryggproblemen, men när jag testade att sitta på en vanlig hårt trästol istället några dagar så förstod jag direkt att det är Långfjäll stolen som är boven. Borde nästan inte vara tillåtet att sälja detta som en "kontorsstol"
Webhallen
Bra
(500+)
Usel
12 år sedan*
Jag beställde en Qnap 419p från hemsidan och valde fraktsätt till butik och betalsätt att betala i butiken. jag uppfattade det då som att jag beställde den från sidan och skulle ha returrätt inom 14 dagar enligt distansköplagen. De anser däremot att jag köpt den över disk i butik och har därför inte returrätt. Dåligt och fult gjort tycker jag och jag är inte det minsta nöjd med varken produkten eller butiken
*Redigerades 12 år sedan