Kategorier
Prisjakt

Sadist

Medlem sen 2008-10-06
19
Bidrag
31
Hjälpsamröster
Nintendo Switch
4.2
(120)
4 011 kr
4 år sedan*
*Uppdatering 9/4-19* Haft mitt Switch lite mer än 2 år och tänkte uppdatera lite. Betyget står kvar då jag anser att Switch är en riktigt rolig och bra spelmaskin. Jag själv spelar inte så mycket nu för tiden men har ändå kul när jag väl spelar. Min son på 4 år däremot spelar desto mer och han älskar sina Lego spel jag köpt till honom. Det som jag fortfarande tycker är dåligt är att en lös USB-C sladd borde ingått i paketet eftersom jag själv spelat mestadels i bärbart läge. Problem nummer två som säkert många går uppleva är drifting på kontrollerna (pro och joycons), detta är något som inte ska hända 2017-2019. Spelutbudet är riktigt bra men för varje bra spel det finns på e-shopen finns det 5 skräpspel. Dvs bör man vara uppmärksam på vad det är man ska ladda ner. ------------------------------------------------------------ *Ursprungligt betyg som dessutom saknar en del ab okänd anledning* Skulle gett 10/10 om det medföljt en usb sladd så man slipper ha den i dockan för att ladda. Annars älskar jag min switch. Sjukt bra konsol. Visst finns det saker jag stör mig lite på men inget som drar ner helhetsbetyget. Batteriet kunde ha lämnat lite att önska men ändå, att kunna sitta med Zelda i lite mer än 3 timmar i bärbart skick finns det nog inte mycket som slår. Ett givet köp, har du inte köpt än så gör det nu ????????
*Redigerades 2 år sedan
LG OLED65W7V
3.7
(2)
3 år sedan*
Kanonfin TV med brister. Jag älskar verkligen den här underbart fina TVn från LG. Den har extremt bra bild (OLED blir man inte besviken på) lätt att installera (även på betongvägg). Men det finns saker jag stör mig på. Kabeln mellan TVn och ljudlimpan är från början lång och det finns tillochmed en förlängningskabel, men kabeln ”får inte” vikas, tvinnas eller på något annat sätt monteras förutom helt rakt. Den är väldigt styv och jag hade gärna sett kabeln i något lätt gummerat hölje istället för hård plast. Det står ingenstans i beskrivningen hur lång ifrån ljudlimpan bör vara för optimalt montage. Nåväl, nog om montaget, jag ska ändå bygga upp en trävägg och sätt ljudlimpan ovanför TVn med följande motivering; Ljudlimpan är inte speciellt bra! Visst från du hyfsat bra känsla av att ljudet kommer från olika ställen tack vare Dolby ATMOS, men jisses vilket dåligt ljud! Jag kommer från en SamsungTV med tillhörande Marantz SR5010 och är van att känna när åskan går på TVn, när bilarna susar förbi, ibland nästan duckar man för kulorna som viner. LG har gjort en ljudmässigt väldigt klen ljudlimpa vilket gör att jag inte vill se eller använda mig utav den. Här hade det varit bättre om det funnits 2 modeller, en med ljudlimpa för dom som inte bryr sig hur ljudet låter och en med en liten låda med strömförsörjning och en HDMI ARC anslutning. Hoppas det kommer i framtiden så jag kan köpa en box lös! Överlag får hela paketet betyget 8/10 just för att TVn, som är under 4mm tjock, är så ofantligt grym i sig. Värt att känna till är att TVn i standby-läge ligger på rysliga 61W (!) vilket jag tycker är lite väl mycket. Så jag har kopplat TV till en fibaroplugg så jag kan bryta strömmen helt varje kväll. —————————————— Litet tillägg, spotify fungerar inte heller. Eller rättare sagt, det finns inte ens en app för spotify. Lite dåligt kan man tycka men inte så allvarligt för min egna del. *EDIT* Spotify finns nu som app, trevligt! Ett år har gått sen jag köpte TVn och jag är lika nöjd idag som första dagen. Den som inte köper denna (eller nyare W8) på black friday gör ett stort misstag. Mycket pengar, absolut, men detta är en TV som kommer hålla många år och du kommer stilla ditt ha-begär när du fått hem den.
*Redigerades 2 år sedan
The Binding of Isaac: Afterbirth + (Switch)
4
(3)
287 kr
2 år sedan
Ombytligt och roligt med retrokänsla. Ingen omgång är den andra lik, ett måste för alla som älskade första Zelda men vill ha lite mer vuxen stil. Det är frustrerande, roligt och till viss del skrämmande att spela.
Wolfenstein II: The New Colossus (Switch)
3.3
(1)
559 kr
2 år sedan
Välgjord portning som gjorts. Ett riktigt bra spel som många borde ge en chans.
Sony PlayStation Gold Wireless Headset
2.7
(6)
769 kr
2 år sedan
Köpte för att ha trådlösa lurar till mitt Nintedo Switch. Fungerar utan konstigheter i TV läge och även i bärbart (dock med dongel). Ljudet är bra, räckvidden är bra, volym och basinställningar är bra. Men Micen upplever jag som rätt medioker. Batteritiden är löjligt dålig men duger för några sessioners spelande. Fördelen är att det går att ladda samtidigt som dom används. Sköna att använda och bra storleksinställningar, dom passar nästan min 4-åring och även mig (såklart). Ska köpa ett ex till min större grabb som är 12 år som gärna vill ha hörlurar till sitt Switch också.
Glue Smart Lock 2nd Gen
3.1
(19)
1 249 kr
3 år sedan*
Extremt enkel att installera och komma igång med. Tycker inte den är speciellt långsam som en del påpekar. Beror nog troligen när man tar upp telefonen för att låsa upp kan jag tänka mig. För min del som bor i lght en trappa upp på motsatt sida (ca 4 meter) där man kommer upp så räcker det att ta upp telefonen på sista steget och så är det öppet när jag kommer till dörren. Appen stör mig som bara den. Jag har wifi modellen (har förvisso inte sett enbart blåtand, kanske borttagen då den känns överflödig?) och har sällan blåtand på men ändå varnar appen för att blåtand inte är igång och jag måste klicka bort denna ”varning”. Hade varit skönt att slippa! Sen är det ju självklart riiiiktigt tråkigt att den inte är homekit vänlig. Detta samt appen är det som är mest irriterande. Annars är detta en kanonbra produkt!
*Redigerades 3 år sedan
Philips Hue Bridge
4
(10)
479 kr
4 år sedan*
Riktigt enkel att installera. Mycket inställningsmöjligheter och ett måste för den som vill börja sitt smarta hem ????????
*Redigerades 4 år sedan
Asus RT-AC68U
4
(130)
1 239 kr
4 år sedan*
Köpte denna för lite mer än ett år sen. Stabil router med bra räckvidd! Stort plus att det går att stänga av Led lamporna. Enkel att hantera, uppdateras dock manuellt och nu när det är 2016 kan jag tycka att sånt ska skötas automatiskt. Sprängfylld med funktioner dock använder jag knappt hälften. Var roligt att leka med allt i början men till slut är jag bara sjukt nöjd över hur bra den presterar och tänker inte så mycket på allt lull lull.
*Redigerades 4 år sedan
BRL Electronics SE
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
5 år sedan*
Tyckte BRL skötte sig bra. Jag la en beställning på onsdagen. Preliminärt skrevs det att jag skulle få min leverans Fredagen veckan efter. BRL valde ändå att maila för att berätta att produkten var slut och väntades in på Tisdagen. Jag fick leverans på Onsdag en vecka efter jag beställt min vara som var beräknad två dagar senare. Kan det bli bättre?
*Redigerades 5 år sedan
Marantz SR5010
4.1
(4)
5 år sedan*
Riktigt bra surroundförstärkare som jag verkligen kan rekomendera! Enkel installation, bra gränssnitt, många ingångar, framtidssäker och mycket mer. Det som drar ner betyget är 2 saker. Wifi antennerna är inte löstagbara som tex på en router. Då min stereobänk är grund fick jag göra det svåra valet att ha sönder dessa antenner. Nackdel nummer två om jag jämför med min gamla stärkare är att jag kan inte så fritt ställa in basen så som jag vill. Då jag inte gillar sub och högtalarna jag har genererar bra ljud känns det surt att inte få ut bra ljud utan en sub. Så nu måste jag inhandla en sub mot min vilja. Någon som vill/kan rekomendera en liten, nätt och billig (3-4000,-) sub som är vård att komplettera systemet med?
*Redigerades 5 år sedan
Sida 1