Prisjakt

ErikNR2

Medlem sen 2008-10-02
43
Bidrag
30
Hjälpsamröster
Bauhaus
Bra
(381)
Usel
24 dagar sedan*
Beställde tillbehör till ett verktyg och en grästrimmer för mer än två månader sedan. Tillbehören kom fram rätt snabbt, om än i en öppnad kartong som var rätt liten. Jag accepterade ordern då allt jag beställde som kan få plats i en sådan liten kartong fanns. Jag kontaktade oavsett Bauhaus för att kolla vart trimmern tagit vägen. Påpekade att kartongen var öppnad men att den var väldigt liten, med faktiska dimensioner, och att grästrimmern inte kunde få plats i lådan. De ville ha mer information, jag skkickade in bilder som de ville ha. Påpekade samtidigt flera gånger att lådan var för liten för trimmern oavsett om den var öppnade eller ej men det verkade inte registrera. Sedan fick de tekniska problem och mitt mejl med bilder kom inte fram. De vill nu ha bilderna igen. Två och en halv månader senare. Vid det här laget orkar jag inte bry mig längre, trimmern kostar 300 kr och jag tänker inte lägga mer tid på att felsöka deras leveranssystem gratis. Jag kan bara konstatera att jag fick en låda som var öppnad och trimmern jag beställde aldrig kom fram. De har med andra ord större problem än vad en saknad trimmer för 300 kr är värt. Jag la för övrigt en beställning på samma modell trimmer från ett annat företag och fick trimmern innan jag fick svar från Bauhaus kundtjänst i mitt ärende. Go figure.
*Redigerades 24 dagar sedan
Elgiganten
Bra
(500+)
Usel
6 månader sedan*
Er personal på Elgiganten i Uppsala sålde min far, 77 år, drabbad av stroke och tidigt stadium demens, tre stycken mobiltelefonabonnemang på samma dag för en månad sedan. Det är två fler än tänkt/rimligt. Vi märkte inte detta förrän nu när tre fakturor damp ned i brevlådan. Detta är uppenbart fel på alla sätt tänkbart. Vi har försökt att lösa detta men har inte kommit någonvart med kundtjänst.
*Redigerades 6 månader sedan
Euro RC
Usel
(1)
Utmärkt
2 år sedan*
Har gjort ett par beställningar hos EuroRC nu, fanns inga recensioner här på Prisjakt men fanns däremot på Facebook, där de har fått bra recensioner. EuroRC är en grymt bra butik med stort utbud och väldigt hjälpsam support. Får ofta halv-svar från andra butiker på svårare frågor men de försökte verkligen hjälpa mig att hitta en lösning när det första inte fungerade. Support, leverans och priser är alltså toppen. När jag beställt har jag valt expressfrakt, 150 kr istället för 30 kr. Det har tagit två dagar ungefär att få hem beställningen. Lagret verkar dock inte finnas i Sverige samt att det anges tydligt att det tar mellan 1-3 dagar. Ingest konstigt men värt att nämna. Uppdatering: Vid den senaste beställningen jag gjorde så valde jag standard frakt för 30 kr. Det blev något strul hos posten och paketet fastnade ett bra tag vid deras terminaler. Inte mycket EuroRC kan göra när posten strular men deras support var extremt hjälpsam. Jag fick uppdateringar om hur det gick att leta reda på paketet utan att själv behöva fråga. Det är ovanligt i min erfarenhet. De får full alltså pott fortfarande, ville mest uppdatera då jag är imponerad av kundtjänsten :)
*Redigerades 2 år sedan
Garderoben
Dålig
(28)
Utmärkt
3 år sedan*
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------- NOTIS/UPPDATERING 190104: Deras system hur personnummer används ska ha ändrats enligt butiken själv efter att jag kontaktade butiken. Personnummer ska INTE längre skickas via bekräftelsemejl. Jag lämnar kvar detta då jag känner att företaget agerat korrekt och mycket snabbt för att avhjälpa situationen över jul och nyår och jag ser detta som ett plus i slutändan. Ändrar betyget från 7 till 10. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Beställde ett par byxor från Garderoben; jag fick tipset från en kompis så jag bortsåg från alla negativa recensioner. Jag lade beställningen kvällen den 10:e, byxorna skickades den 11:e och de fanns att hämta hos DHLs utlämningsställe den 12:e. Med andra ord var det en snabb leverans, en arbetsdag med tanke på att beställningen lades sent på kvällen den 10:e. Det var dessutom en reavara och när jag lagt min beställning kollade jag direkt efter om det fanns några extra kvar i saldot. De var dock slutsålda vilket antagligen innebär att jag beställde det sista paret och att deras lagersaldo uppdateras väldigt ofta. Något som även det är positivt förstås. Det kan visserligen vara en ren händelse också men sammantaget ter det sig positivt. Det enda negativa jag kan nämna är att man måste uppge personnummer när man registrerar sig, oavsett om man köper byxor eller eller bössor. Det värsta VAR dock att personnumret SKICKADES via det bekräftelsemejl man får vid registrering, med adresser och allt annat. (Detta är, som jag skriver i notisen ovan inte längre fallet enligt butiken själv efter 190104.) Inte särskilt säkert och helt onödigt. Jag kontaktade kundservice gällande detta och de sa att de skulle ändra på detta och 22 dagar senare ska systemet ändrats. (Detta var mellan den 14:e december och 4:e januari (2019), alltså under jul/nyår. Under omständigheterna bra jobbat alltså.
*Redigerades 3 år sedan
Wizeguy
Utmärkt
(114)
Utmärkt
3 år sedan
Bor i Uppsala så jag har nära till deras fysiska butik. Bra personal på plats, bra hemsida. Jag gillar verkligen att man kan filtrera produkter på så många olika sätt på Wizeguy, framförallt på utgångshastighet. Då de flesta airsoft-arrangörer tar anslagsenergi på allvar så är det bra att veta vilka vapen som ligger under en viss FPS. Jag har försökt hitta någon annan sida där det går att söka och sortera på FPS, och då inte bara mellan säg 300-399 FPS, 400-499 FPS utan mer specifikt. Men jag har inte funnit detta ännu. Oavsett så känner jag personligen att de förtjänar en tia.
Röda Stjärnan
Utmärkt
(107)
Utmärkt
3 år sedan
Har inte haft några problem med mina beställningar. Jag har dock inte behövt kontakta kundtjänst etc, så denna recension är baserad på hur ordern behandlades och upplevelsen. Något som var bra. Snabb leverans, inga knasigheter.
123ink.se
Utmärkt
(500+)
OK
3 år sedan
Beställer alltid original när jag köper bläck/toner (och oftast batterier). Har ingen lust att riskera att få problem med skrivaren. Det har hänt förut, dock inte med 123Inks version – jag har aldrig testat just dessa. Oavsett så lade jag beställningen, jag blev påmind flera gånger att de har ett eget märke som är billigare. Detta är väl OK, det var ju lätt att bara ignorera. Men jag ville ha originalet, därför beställde jag det. Då hände något som aldrig hänt mig förut när jag handlat på nätet. Och jag är något av en "shopaholic", köper nästan allt på nätet. Beställer i mellan två till tre paket per vecka. (Ibland beställer jag åt syskon etc då jag är mer van.) Men i alla fall... Jag blev uppringd av 123Inks försäljare/kundtjänst där de än en gång påpekade att de har sin egen toner "som är 100 kronor billigare och har högre..." Jag lät personen komma så långt innan jag sa nej tack, inte intresserad. Hon var trevlig och tog ett nej snabbt och tonern kom dagen efter, så det blev inga problem på det sättet. Jag tycker dock inte att det är seriöst att ringa upp kunder i detta ändamål, alltså att de kan byta sin order med original-toner till tredjeparts-toner. Framförallt efter att de påmint om det flera gånger innan beställningen blev lagd. Jag kommer personligen beställa av andra butiker, om nu inte 123Ink är avsevärt mycket billigare/andra handlare inte har det jag behöver i lager. Gillar inte telefonförsäljare.¨
Meindl
Bra
(2)
Utmärkt
3 år sedan
Köpte ett par skor under Black Friday-helgen och beställde sedan även skoinlägg och skovårdsprodukter. Trots det (sannolikt) höga trycket under denna helg kom leveranserna inom ett par dagar. När jag beställde sulorna så beställde jag två olika, en i ull och en annan för vandring under sommaren. Jag fick dock två skoinlägg i ull. Men, jag kontaktade bara butiken och påpekade felet och de skickade ett nytt inlägg några timmar efter att jag skickat mejlet. Och jag fick behålla det i ull som skickades fel. Nypris var cirka 400 kronor utan rea på den. Mycket uppskattat naturligtvis, blir inte något merjobb för mig, trots deras extrautgift. I övrigt så är hemsidan välgjord, sökfunktionen ger relevanta resultat, väldigt snabb respons från kundtjänst. Utbudet är bra; detta är första gången jag handlat skor på rea på 10+ år. Jag behöver extra breda skor, brukar behöva gå till lite mer specialiserade skohandlare. Jag hittade dock extra breda skor utan problem genom sökning på Meindl. Fungerade perfekt. Vissa kanske kan anse att de inte har nog med betalningsalternativ men för min del spelar det ingen större roll nuförtiden, kreditkort och faktura duger gott för min del. Baserat på min erfarenhet rekommenderar jag självklart denna butik för de som är ute efter ett par rejälare skor.
Hubsan X4 Plus (H107P) RTF
Full Star 1
1.9
(8)
395 kr
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan
Ville ha en enkel drönare att träna lite med inomhus. Jag har tidigare haft en SpeedDevil X-Blade och köpte då denna som komplement. Dessvärre fungerar denna modell uruselt. Det första som hände var att den drog iväg åt vänster, av någon anledning. Det gick knappt att motverka även genom att dra i spaken åt höger Den ska ju som bara köra rakt upp när man gasar... Detta beteende pågick länge... Kollade i manualen för att felsöka men där fanns det inte särskilt mycket information. Exempelvis nämndes att det finns olika lägen, Mode 1 och Mode 2, men de säger inte hur man kan byta mellan dessa... Hur man kalibrerar framgår inte heller i manualen som ingår, dock den på deras hemsida. Problemet försvann, den gick att köra lite grann. Problemet är att jag innan kraschat när den dragit iväg flera gånger. När den väl fungerade kraschade jag (på grund av att jag gjorde fel, första kraschen som berodde på mig). Nu är det samma grej igen. Jag är inte säker på om det är därför den inte fungerar eller om det är något annat. Jag ville oavsett bara ha en liten drönare att köra runt lite med, som inte strular utan bara fungerar, och denna faller inte inom den kategorin. Köp ett par SpeedDevil X-Blade med några blad till istället för denna om ni vill köra inne, eller köp något bättre om ni ska vara ute. Undvik denna -_-
Autopartner RC
Bra
(62)
Utmärkt
3 år sedan*
Testade att beställa från butiken trots fåtalet (och några) dåliga recensioner här. Jag har inte något direkt att klaga på, det jag beställde kom fram i tid, förutom ett föremål som jag glömt att jag beställt. Det låg i brevlådan en dag några dagar senare. Kanske hade jag reagerat annorlunda om det var någon av de andra produkterna som kom senare som jag behövde just precis nu/då. Men nu var det inte så. Vid senare ordrar har det inte varit något avvikande. Jag värdesätter snabb frakt och bra kundservice. Jag har inte testat kundservice än, men frakten fungerade, vilket är bra nog att ge en chans åtminstone. Jag är själv en återkommande kund nu. (9/10 då det hände något med verktyget som inte kom med frakten direkt.)
*Redigerades 3 år sedan
Sida 1