Prisjakt

Groven87

Medlem sen 2008-09-30
66
Bidrag
37
Hjälpsamröster
WiiM Amp
Full Star 1
4.5
(2)
4 490 kr
G
Groven87
66 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 månader sedan

Nu har jag ägt denna i snart 2 veckor, mitt första intryck var över förväntan! Jag letade något enklare att ha i sovrummet mot en NAD m10 jag ägde tidigare vilket också var i ett perfekt storleksfaktor. Men det kändes lite väl överdriven för att ha i ett sovrum kände jag! Jag vill givetvis inte överdriva, men denna Wiim är helt magiskt när det kommer till byggkvalitet, och ljudkvalitet där också var över förväntan. Denna lilla Wiim i storlek av en Mac mini, och ljudkvalitet över en NAD m10 i ett pris av 1/6. Den erbjuder även HDMI ARC, samt SUB ut och en väldigt bra equalizer i sin app om man nu vill använda det, som i mitt fall fungerar och låter utmärkt! Nu till varför jag inte kan ge denna en full pott är just pga att många av dessa enheter lider av ett och samma problem med surrande ljud från nätdelen, och även kan medge ett mindre popp ljud vid uppstart. Det är givetvis ett fabrikations fel och enligt Wiim är det garanti på detta. Trots detta så har det inte bekymrat mig alls, men vid tillfälle så skall den bli åtgärdad! Utöver detta så är denna Wiim en fantastiskt produkt som låter bättre en mångdubbelt i pris och även erbjuder de flesta inkopplingsmöjligheter man behöver!

Samsung Galaxy S21 FE 5G SM-G990B Dual SIM 6GB RAM 128GB
Full Star 1
2.4
(8)
4 671 kr
G
Groven87
66 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Jag köpte endast denna eftersom jag ville ha så billig telefon som möjligt. ( extra pris genom comviq) Snygg Bra skärm Batteritid OK inget mer Minus Blir väldigt lätt seg ( på 6bg ram bör den bara bättre) Finns absolut bättre telefoner för dessa pengar. Hade absolut köpt en Nothing phone eller One plus nord om man är ute efter en telefon i 5k klassen! Eftersom denna var billig med abonnemang fick det blir så då det är slit och släng. Inget annat jag ser en Samsung är värdig ! Köp inte för dessa pengar, men köper du en via kampanj och är billigt. Köp den då isåfall! Full pris NEJ

Rauna of Sweden Vale
Full Star 1
5
(2)
18 990 kr
G
Groven87
66 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

En mycket potent högtalare med otroligt fin naturlig basåtergivning! Jag har nu börjat uppleva att den blir öppnare och trevligare för varje dag man lyssnat. Men helt klart trevliga direkt ur lådan! Ni som har funderat på dessa högtalare kommer bli otroligt nöjda. Innan hade jag KEF R3, vilket passade min Naim anläggning lite bättre mot Vale. Men missförstå mig rätt, med tanke på hur jag har det och placeringen så gjorde Vale ett bättre val för mig. KEF R3 är även otroligt trevlig högtalare med otrolig detaljrikedom och passar Naim fantastiskt bra om du har god placering. Vale = en mycket bra högtalare värd varenda peng, som tex KEF.

Naim Uniti Atom
Full Star 1
5
(4)
31 890 kr
G
Groven87
66 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

En liten enhet jag starkt kan rekommendera som söker välljud i litet format. Efter mycket studier och recensioner jag var tvungen att lita mig blint på då möjligheten att lyssna på den var i princip omöjligt då ingen i min närhet eller någon jag känner äger en Sådan. Men efter min chansning kändes som att vinna på lotto. Ljudet är förträffligt bra och svårslaget och driver ett par KEF R3. Jag är fruktansvärt nöjd med min Atom på alla sätt och vis! Kan varmt rekommenderas!

Supra PPSL (par)
Full Star 1
3.5
(2)
G
Groven87
66 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Otroligt besviken.. lödde dit detta på en special DIN 4 pin till RCA mellan min Naim 150x till Naim uniti atom. RCA kontakten som satt på lät väldigt bra, och trodde inte att det skulle bli en drastisk skillnad av besvikelse! Saken varför det byttes är för att höljet runt RCA kontakten inte fanns och att en del av höljet var trasigt! Att en trasig RCA kontakt av okänt märke lät bättre! Glöden i mellan registret försvann, det lät grötigt och livet i diskanten försvann. Otroligt tråkigt och besviken!

Naim NAP 150x
Full Star 1
4.8
(8)
G
Groven87
66 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 2 år sedan

Jag har inte ägt så mycket olika steg, men har använt mig utav emotiva, nad, akai, pioneer! Men detta steg tillsammans med en Naim uniti atom! Det var en fantastiskt upplevelse och kommer nog inte byta märke framöver! Vilket fantastiskt ljud mina öron aldrig fått varit med om tidigare! Är överlycklig! För att få ut bra upplevelse, pondus och kvalitet är mitt råd lättdriva högtalare. 96db minst så spelar det ingen roll ! :)

Microsoft Xbox Series X 1TB 2020
Full Star 1
4.8
(124)
5 595 kr
G
Groven87
66 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Jag har ägt denna sedan releasen, jag är väldigt nöjd med den i överlag! Men så himla dåligt med exklusiva releaser. Mkt som kommer till Xbox kommer även till PC. Jag har nog ägnat mig högst 20h spelande på 1 år! Alldeles för dyr för att bara samla damm eller användas som media enhet! Tyst, snabb.. men är de allt man hurrar över 2020?gamepass gjorde att den fick något bättre betyg! En annan fick glädja sig med den istället 😀

Däck365 Aktiebolag
Utmärkt
(500+)
G
Groven87
66 omdömen
BraRedigerades 3 år sedan

Bra snabb leverans.

Huawei P40 Pro 5G Dual SIM 8GB RAM 256GB
Full Star 1
4.1
(16)
G
Groven87
66 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan

Att gå ifrån Apple till denna telefon efter väldigt många år med Apple, kände jag nu att jag ville prova något nytt. Kameran för mig var i allra största fokus. Efter nu 1 veckas intensiv användande med både kamera och operativ måste jag säga att jag blev mycket nöjd. Kameran är fantastiskt, vilket var mitt största krav. Mycket detaljrika bilder, i skärpa och färg. Ibland någon gång kan bilderna bli över exponering, men det går givetvis att justera. Skärmen är väldigt skarp, inte övernaturliga färger som Samsung. Gillar man mkt färg skall man givetvis satsa på en samaung. Jag gillar neutralt. Prestandan är imponerande, trots sina 8gb minne. Men den var inte långt ifrån min iPhone 7 plus jag bytte ifrån. iOS är väl optimerat trots sin ålder. Google tjänster. Ja där var problemet, men inte längre! Det tog mig en stund att få ihop ett felfritt android med Google tjänster, men det finns olika metoder man kan använda, och ja! Man måste ha tålamod! Trots att jag inte upplevde eller fick samma problem som olika guider, följde jag linjerna till 100%, och fick min telefon att lira med exakt alla tjänster utan massa felmeddelande, mail, Google play eller YouTube. Inge problem med inloggningar etc. Fler tjänster kommer med tiden av Huawei:s egna app tjänster givetvis om dem inte löser samarbetet. Men utan Google tjänster är det bara en telefon, men det flesta viktiga appar finns. Får man igång detta på enklare sätt senare, så är det verkligen en toppen mobil med gedigen kvalitet rakt över och skulle inte tveka en sekund att införskaffa en. Jag är jätte nöjd!

DALI Zensor 1
Full Star 1
4.7
(28)
G
Groven87
66 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 4 år sedan

Väldigt fint ljud för pengarna och för sin storlek ger dem en stor ljudbild. Tunga och trevligt material, känns väldigt gedigna. Ljudet är mjukt, lent och inget sticker ut i mängden.