Kategorier
Prisjakt

Morot

Medlem sen 2008-09-24
197
Bidrag
53
Hjälpsamröster
Wreckfest (PC)
4.2
(2)
131 kr
8 månader sedan
Skitskoj
Creo Gaming
Utmärkt
(191)
Utmärkt
8 månader sedan
Rätt skeptiskt till den här sortens sidor men testade eftersom det inte handlade om så mycket pengar. Köpte Wreckfest till Steam. Smidigt att betala med Swish och koden kom efter ca 5min. Lirat i 4 timmar nu och allt verkar funka som det ska.
Astra Superior Platinum Double Edge 5-pack
3.8
(1)
15 kr
10 månader sedan
Känns som om jag har hittat rätt blad för mig. Får samma resultat som med Featherbladen fast Astra är mycket mycket snällare mot min hud, Får bli ett 100-pack nästa gång.
Merkur 34C HD Safety
4.5
(19)
379 kr
ett år sedan*
Har kört med Mach 3, Fusion och rakapparat hela livet och resultatet har alltid varit det samma. Rakbränna, irriterad hud osv osv. Rakning var något nödvändigt ont. Tillslut tröttnade jag och började leta efter en lösning. Fann då säkerhetshyveln. Beställde Tobactvål, borste, Proraso pre-shave, moisturizer, alumsten och den här hyveln. Märkte stor skillnad redan efter första rakningen. Visst blev huden lite irriterad på halsen men det berodde mer på min ovana än något annat. Jag är supernöjd, nu är rakning något som man faktiskt ser fram emot. EDIT: Har rakt mig rätt mycket senaste tiden och nu har jag fått in tekniken. Ingen irriterad hals, ytterst sällan jag råkar ut för skärsår och riktigt bra resultat med Featherblad. Rekommenderas! Känner inte igen det WithFieryTruth skriver. Låter som en kombination utav slöa blad, dålig teknik samt för tjockt lödder
*Redigerades 10 månader sedan
Sudio Tolv
3.8
(69)
755 kr
ett år sedan*
För priset så är dom en 5a. Jag hade problem i början med väldigt låg volym med min Xiaomi A2 lite, men efter byte till iPhone 8 så fick jag ut säkert dubbelt så hög volym. Grym batteritid och ljudet blev riktigt schysst om man bytte från silikonplupparna till skumgummi.
*Redigerades ett år sedan
Xiaomi Mi A2 Lite 32GB
3.8
(9)
2 835 kr
ett år sedan*
I särklass den sämsta mobilen jag någonsin har haft. Visst förväntade jag mig inte så mycket med tanke på priset, men segheten gör mig galen. Som extratelefon eller mobil till morsan funkar den säkert jättebra. Ett plus är dock batteritiden som är riktigt bra. Edit: Låg volym över Bluetooth.
*Redigerades ett år sedan
Seagate Barracuda ST1000DM010 64MB 1TB
4
(8)
428 kr
ett år sedan
Används för lagring av bilder och spel. Funkar utmärkt till det men min har ett fruktansvärt irriterande susande ljud som gör mig galen. Låter konstant, även när disken inte används.
The Witcher 3: Wild Hunt (PC)
4.5
(18)
169 kr
ett år sedan
Helgrymt
Morakniv Classic 2/0
4.2
(2)
159 kr
2 år sedan
Används i köket, perfekt allt i allo-kniv när man inte vill använda finknivarna.
Morakniv Classic Kockkniv 22cm
3.4
(3)
949 kr
2 år sedan
Äger all köksknivar från Mora förutom filékniven. Denna används mest och jag älskar den.
Sida 1