Prisjakt

2sudden

Medlem sen 2008-09-22
8
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Bikeshop
Bra
(446)
2sudden
8 omdömen
Braett år sedan

Bra erbjudanden om man är medlem

Webhallen
Utmärkt
(500+)
2sudden
8 omdömen
Bra5 år sedan

Inte alltid de billigaste men alltid snabbt och smidigt.

Miele
Dålig
(18)
2sudden
8 omdömen
Usel5 år sedan

Hade en frys från Miele som gick sönder efter 6 år. Det kan hända den bästa leverantör men har alltid trott att Miele stod för extremt bra kvalitet och hade hoppats att det skulle hålla minst dubbelt så länge. Miele hade under denna period bytt design på sina kyl/frys skåp, jag mailade supporten och frågade om man kunde sätta på den gamla dörren på en ny frys? (så jag inte behöver köpa ny kyl också) Fick till svar (skriftligen) att detta inte var möjligt. Jag köpte då ny kyl och frys så de skulle matcha varandra. När de levererades såg jag till min förvåning såg jag att nya och gamla skåpen har samma dörrfästen. Testade att byta dörr och det fungerade utan problem. Kontaktade Miele supporten för att ifrågasätta deras tidigare svar och vilken typ av ersättning de tänkte ge mig då jag nu har en kyl som jag inte behöver. Då väljer Miele att inte svara längre trots upprepade försök.

Andersson WEC 3.2
Full Star 1
1
(1)
2sudden
8 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Bra på alla sätt och vis utom ett. Den har stegrande volym som inte går att stänga av. Detta kan ju vara bra om man inte kan vakna och vill använda alarmljud. Men för mig gör det den helt oanvändbar, då den höjer volymen till max på ca 30 sekunder. Inte så mysigt att ligga och lyssna på musik eller nyheter på högsta volym!

Denon AVR-X4000
Full Star 1
4.5
(14)
2sudden
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 10 år sedan

Får 9 med tanke på pris/prestanda. Hade fått 10 om kvalitén på fjärkontrollen varit bättre. Borde även ha metall front på förstärkaren.

Panasonic PT-AE3000
Full Star 1
4.9
(28)
2sudden
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 15 år sedan

Har ännu inte upptäckt några brister.