Kategorier
Prisjakt

Great Cthulhu

Medlem sen 2008-09-22
14
Bidrag
8
Hjälpsamröster
Asus Transformer Book T100TA-DK003H
3.6
(22)
7 år sedan*
Mycket prisvärd platta. Helnöjd.
*Redigerades 7 år sedan
B&W MM-1
4.3
(23)
7 år sedan*
Köpte Hi-fi-klubbens reworked-version för 2500 kr. Fruktansvärt bra ljud. Jag hade skyhöga förväntningar när jag kopplade in högtalarna, men blev ändå positivt överraskad. Rekommenderas"
*Redigerades 7 år sedan
Microsoft Xbox One 500GB (inkl. Kinect)
4.4
(39)
7 år sedan*
Köpte en gråimporterad box på Siba strax innan jul. Förutom att det var lite dyrt att köpa en importerad box så är jag helnöjd än så länge. Hårdvaran känns tung, robust, tyst och av hög byggkvalitet och Kinect-enheten är grym. Xbox One-gränssnittet känns riktigt fräscht och att kunna växla mellan appar och/eller pinna fast en app samtidigt som man spelar är väldigt trevligt. De saker som jag inte är helnöjd med är bara petitesser som Microsoft lovat förbättra redan, exempelvis gränssnittet för achievements. Det enda som behövs är fler riktigt bra spel. Kör mycket Dead Rising 3 och Forza, de är riktigt trevliga. Handkontrollen är som vanligt grym. I korthet: Mycket nöjd, ett köp rekommenderas.
*Redigerades 7 år sedan
Dell XPS One 2710 (2710-4936)
3.8
(1)
8 år sedan*
Köpte värstingmodellen med 8 GB RAM, i7-processor, 2 TB disk, etc. Grymt nöjd hittills. Datorn känns premium på alla sätt, och skärmen är helt magnifik. Den höga skärmupplösningen i kombination med en 27-tumsskärm känns helt perfekt. Lite maffigare ljud i de inbyggda högtalarna hade inte skadat, men kör ändå med externa högtalare så det spelar ingen roll. Rekommenderas!
*Redigerades 8 år sedan
Nokia Lumia 920
4.4
(161)
5 769 kr
8 år sedan*
Underbar telefon. Snygg, robust och gedigen.
*Redigerades 8 år sedan
Webhallen
Bra
(500+)
OK
9 år sedan*
Det senaste året har jag köpt flera saker från Webbhallen som jag varit tvungen att reklamera nästan omgående: en stationär Acer-dator som slutade fungera efter 2-3 veckor (fick pengarna tillbaks efter Webbhallen felsökt), ett kameraobjektiv som tog oskarpa bilder från första sekunden och en hårddisk som krånglade från start i min Home Server. De skötte sig hyfsat vid dessa kontakter och jag fick alltid pengarna tillbaks, men att flera gånger på rad få produkter med undermålig kvalitet börjar nagga mitt tidigare förtroende för dem.
*Redigerades 9 år sedan
Left 4 Dead 2 (Xbox 360)
3.7
(2)
369 kr
9 år sedan*
Älskar både ettan och tvåan. Första gången man spelar igenom det är det alltid fantastiskt spännande och hysteriskt. Att spela om kampanjen är inte lika fantastiskt då skräckmomentet är borta. Återspelsfaktorna är med andra ord inte jättehög. Multi-player-delen är hyfsad dock.
*Redigerades 9 år sedan
Gears of War 3 (Xbox 360)
4.4
(8)
47 kr
9 år sedan*
Gears of war-serien är grym. Trean är givetvis bra, men lite mer nyheter jämfört med tvåan hade inte skadat, därav bara en nia.
*Redigerades 9 år sedan
Dustin Home
Bra
(500+)
Utmärkt
9 år sedan*
Alltid kanonservice och flexibel personal som tänker på kundens bästa.
*Redigerades 9 år sedan
HP LP2475w
4.6
(15)
10 år sedan*
Ibland gör man ett köp som man är så jäkla nöjd med att man bara går runt och ler. Fick min skärm igår och varje gång jag går förbi den och ser hur den lyser kristallklart så blir jag lycklig inombords. Kanonskärm! Rekommenderas!
*Redigerades 10 år sedan
Sida 1