rlindste

Medlem sen 2003-12-17
6
Bidrag
15
Hjälpsamröster
Ubiquiti Networks UniFi AP AC PRO
4.5
(33)
1 567 kr
4 år sedan*
Fantastisk produkt. Jag har nog provat alla premiumroutrar för konsumenter och diverse olika extenders. Har alltid problem med klienter som inte kopplar upp, routrar som måste startas om osv. Samt att täckningen ibland är löjligt dålig. Nu har jag två av denna typ ihop med en EdgeRouter PoE och det fungerar klockrent! 140 kvm tvåplanshus med en AP nere och en uppe. Täckning och max hastighet i hela huset. Rekomenderar skarpt!
*Redigerades 4 år sedan
Ubiquiti Networks EdgeRouter POE
4.1
(8)
1 784 kr
4 år sedan*
Har haft denna en vecka nu och den verkar fungera klockrent. Rekomenderar att du uppgraderar programvaran direkt, då nya versioner har wizards för att komma igång snabbt (om du inte är en nätverksguru förstås). Med en wizard tog det ca 2 minuter att sätta upp routern med extern koppling, 2 interna nät och brandvägg.
*Redigerades 4 år sedan
Sony Ericsson Xperia X8
3.5
(88)
10 år sedan*
*UPDATE* Varning, köp ej denna telefon. SE har annonserat att man inte kommer att uppdatera programvaran till Android 2.2! (se min kommentar nedan). Denna telefon är "död" och har ingen framtid uppenbarligen. Trist eftersom pris/prestanda hade varit bra om de kommit med uppdateringar. Helt okey telefon och helt suverän om man ockå tar hänsyn till priset. Den känns kanske något "plastig", men inte så att det stör. Laddar batteriet väldigt snabbt. Det hade varit 10 poäng om Android 2.2 fanns tillgängligt. Minnet fylls snabbt och det går inte att flytta appar till minneskort i Android 2.1. Rekommenderar dock denna telefon om du är prismedveten och inte behöver 100-tals appar installerade.
*Redigerades 10 år sedan
Iomega iConnect Wireless Data Station
2.8
(9)
10 år sedan*
Denna produkt är riktigt smidig och har många funktioner. Skulle kunna få bra betyg om den bara fungerade. Varning för denna! Programvaran är så buggig att det är näst intill olidligt. Köp inte denna om du vill använda den för att automatiskt ladda ned torrents. Långa stunder svarar inte enheten och ibland försvinner den helt från nätet. Jag hoppas på en bättre programvara annars vill jag ha pengarna tillbaka!
*Redigerades 10 år sedan
AC Ryan Playon! HD 1TB
3
(1)
10 år sedan*
Detta är en helt okey mediaspelare. Klarar av alla format jag matat den med hittills och HD film flyter på bra. Den enda del som känns skakig är torrentnedladdningen. Dålig fart på nedladdningarna och ibland så hänger sig boxen totalt. Då dokumentationen inte uppdateras i samma takt som firmware så bör du vara beredd på att läsa på forumen för att få allt att fungera.
*Redigerades 10 år sedan