Seaweed

Medlem sen 2008-09-09
14
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Vildland
Usel
(1)
Utmärkt
2 år sedan
Har en mycket bra upplevelse av Vildland; extremt snabb frakt, väl packat (fin bonus med handtryckt logga på kartongen, gillar såna detaljer!) och väldigt smidigt returflöde. Beställde tyvärr fel storlek och det var inga som helst problem att byta, returetikett och formulär följde med i ursprungsleveransen.
Razer DeathAdder
4.4
(87)
10 år sedan*
9/10 Har haft denna i drygt tre år och den håller än! Ska dock kosta på den lite nya skatez då originaldoningarna börjar bli nötta. + Extremt skön i handen (har medelstora nävar) + Bra känsla i knappar och scroll + Känns exakt och tappar aldrig "fokus" vid low sense, high har jag inte prövat + Ergonomisk, har aldrig fått ont i handleden av denna även vid längre pass (till skillnad mot min gamla MS IM 3.0) +/- Designen +/- Lätt - Blir varm med "plasma-loggan" aktiverad = handsvett - Fastnar smuts vid sidoknapparna Rekommenderas!
*Redigerades 10 år sedan
D-Link DIR-615
2.9
(81)
250 kr
11 år sedan*
Vilken j-vla sk-tpryl. Funkade klockrent i 3 månader, sen började både min dator, sambons dator och vårt PS3 tappa kontakten med routern. Inget hjälpte, startade man om routern funkade det i 5 sekunder. In med ny firmware, allt flöt på igen. I EN vecka. Nu har skiten lagt av igen, trots senaste firmwaren. När den funkade hade jag usel hastighet också (sitter på 100/10 men fick bara ut 15/3). Slängde bokstavligen ut fanskapet från balkongen och köpte en ny SOM GER MIG INTERNET! Skulle inte rekommendera denna router ens till min värsta fiende!
*Redigerades 11 år sedan
Google Nexus One
4.8
(117)
11 år sedan*
Den här käkar min gamla iPhone till frukost, lunch och middag. Behövs det sägas mycket mer? Okej, lite mer konstruktiv ska jag vara. + Skärmen. Helt sjukt galet fantastisk. + Kvaliteten. Tyckte den såg tveksam ut på bild, men ändrade mig snabbt så fort jag fick klämma på den. + Upplevelsen. Slutar aldrig att bli förvånad över vad jag kan göra med den! - Touchknapparna (de fyra längst ner). Inte lika responsiva som jag skulle vilja. Kan inte annat än rekommendera denna lur. Jag köpte via google.com/phone med en UK-proxy samt Borderlinx UK. Hur smidigt som helst.
*Redigerades 11 år sedan
Acer Aspire 7740G-334G64Mn (LX.PLX02.178)
4.3
(3)
11 år sedan*
Min första bärbara PC, har tidigare haft en MacBook men behövde en PC så jag slog till på denna. Har endast haft den i någon vecka, och än så länge kan jag inte vara annat än nöjd. Första intrycket var att den var STOR och TUNG! Inte så konstigt med tanke på att jag hade en liten 13,3" innan... Kvaliteten är helt OK, det finns absolut datorer av högre byggkvalitet på marknaden men inget som är i närheten av det här priset. Har gjort några småtester på prestandan, den får bl.a. 5,9 i Windows Experience Index och 7218p i 3DMark06. Har inte hunnit spela så mycket spel mer än CS:S på den, får återkomma på den punkten. Ett bra köp helt klart!
*Redigerades 11 år sedan