Prisjakt

Danneman101

Medlem sen 2008-09-08
20
Bidrag
13
Hjälpsamröster
Spelbutiken.se
Utmärkt
(500+)
Usel
8 år sedan*

Kan inte välja leverans till annan person (present) trots förskottsbetalning. Idiotiskt - förlorade de en kund på.

*Redigerades 8 år sedan
Google Chromecast
Full Star 1
4
(225)
390 kr
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
8 år sedan*

Kan för mitt liv inte se vilken nytta denna pryl skulle kunna ha? Det enda som fungerar någorlunda är youtube, men vem sitter o glor på youtube särskilt mycket för att man ska ha en separat pryl för det? Den utlovade funktionen för att casta webbsidor funkar bara från datorer (inte surfplattor/mobiler), så redan där är den nästan diskvalificerad. Men sedan laggar det något oerhört när jag försöker casta ex svtplay från chrome - vi snackar flera sekunders lagg och hackande, mao oanvändbart - vilket fullständigt diskvalificerar den. Inget av dessa begränsningar framgår dessutom när man köper den på som i mitt fall elgiganten, utan där hypas dess förträfflighet och låga pris så man tror man vunnit på lotto som fått köpa den. Vilken skit.

*Redigerades 8 år sedan
Elgiganten
Bra
(500+)
Bra
9 år sedan*

+ Oslagbar ångerrätt (testa i hemmet 30 dagar, inte nöjd -> pengarna tillbaka). Ett rent föredöme. + Bra priser. - Dåligt utbud vad gäller datorkomponenter. Vill man inte ha en paketlösning riktad till den genomsnittlige konsumenten så får man tyvärr oftast leta vidare.

*Redigerades 9 år sedan
Nokia Lumia 620
Full Star 1
4.1
(26)
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
9 år sedan*

Rekommenderade en sån här till tjejen, men det var tydligen ett stort misstag: - Ljudet, brusigt och obehagligt skärande. - Windows Phone 8. Hänger sig och krånglar mer än till och med Android. - Kameran tar ibland ok bilder, men oftast följer en missfärgning med. - Nokia tar 10 kr/min för att kontakta deras support! Helt otroligt! Bara detta faktum säger enormt mycket om ett företag och i vilket patetiskt skick de befinner sig i, och är den största anledningen till att jag inte rekommenderar detta sjunkande skepp till någon annan. - Apputbudet är uruselt. - Windows Phone 8. Ja, det är värt att upprepa.

*Redigerades 9 år sedan
Logitech G700s
Full Star 1
3
(18)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
9 år sedan*

Grym mus som sitter som handen i handsken. De verkar också ha löst problemen som drabbade föregångaren (G700) med knappar som ofta var defekta, för mitt exemplar funkar iaf perfekt :) Satsar mycket hellre på en sån här än en från Razer - dels är den skönare (Razers möss är så fruktansvärt låga i ryggen), och dels så har den 3 års garanti jämfört med 1 år, och som vi alla vet så håller en trådlös mus max 2 år.

*Redigerades 9 år sedan
Nintendo 3DS (inkl. The Legend of Zelda: Ocarina of Time) - 25th Anniversary Ed.
Full Star 1
3.8
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
9 år sedan*

Tyckte att köpet av detta paket var ett självklart val i egenskap av Zelda-fan, och designen är fantastisk, och den känns verkligen gedigen :) Efter många timmar med den så kan jag säga att inget av trycken slitits ut, så lackeringen är av god kvalitet. Spelet som medföljer är Ocarina of Time, förmodligen det bästa spel som gjorts i mångas tycke. Här ingår dessutom Master Quest för de som redan varvat spelet där man får köra banorna spegelvända (blir faktiskt konstigt nog lite som ett nytt spel). Ett minus är dock att Master Quest låses upp först när man varvat det vanliga OoT. 3D-funktionen är oslagbar på denna lilla manick. Det går inte att jämföra med 3D-tv för här slipper du delvis glasögonen, och 3D-effekterna blir oerhört mycket skarpare och levande. Det ser verkligen ut som om Link reser sig upp ur skärmen när man spelar. Rekommenderar detta samlarobjekt till alla äkta Zelda-fans! :)

*Redigerades 9 år sedan
Star Wars: Knights of the Old Republic (Xbox)
Full Star 1
4.2
(2)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
9 år sedan*

Detta spel ligger på min personliga Top-10 lista över spel. Utvecklat av legendariska Bioware (Mass Effect, Dragon Age, Baldurs Gate, m.fl.) kan det inte vara någonting annat än spektakulärt. Det fungerar dessutom utmärkt på XBox 360.

*Redigerades 9 år sedan
Fahrenheit (Xbox)
Full Star 1
3.8
(1)
748 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
9 år sedan*

Detta är föregångaren till det kritikerrosade spelet Heavy Rain, och följer samma mall. Detta spel är dock strået vassare, och räknas definitivt till ett av mina personliga top-20 spel någonsin. Att det dessutom fungerar utmärkt på XBox 360 (på vilken jag spelade det) gör ju spelet lite mer tidsenligt.

*Redigerades 9 år sedan
LG 47LM620T
Full Star 1
4
(17)
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
9 år sedan*

Köpt på Siba för 6100 kr (de hade 20% rabatt på allt från lg en dag i höstas), så jag är nöjd. Dock tycker jag även att 7700 kr som den ligger på nu är riktigt prisvärt, så tveka inte är mitt råd. + Stor men tunn. + Smal ram runtom. + Kan spela upp praktiskt taget alla filformat från en enkel usb-sticka. + Enkel inspelningsfunktion. + Ganska stort utbud av appar (om man tycker det är kul). + Passiv 3D (bäst), och så ingår 4 glasögon vid köp. + Dual-play: istället för att splitta skärmen när spelar spel i tvåspelsläge så ser varje person endast sin egen skärm. Fantastiskt faktiskt :) + Ganska bra med appar för att streama film (viaplay, sfanytime). Dock saknas en del som filmnet mfl. - Bilden är inte i toppklass jämfört med plasma, blir ganska slätstrukna nyllen på folk ex. - Webläsaren är det segaste jag varit med om. - Uruselt med internminne, vilket ex. gör att webbläsaren börjar sega efter bara några sidor. - Dåligt med inställningar på text-tv. Går ex. inte att se halva rutan med text-tv och resten med programmet man tittar på. - Något laggigt med 1080p filmer från usb (720p funkar dock utan några problem). - Svtplay och andra playkanaler kan du glömma då appar saknas för dessa och webläsaren som sagt suger. [ UPPDATERING ] Har nu haft denna tv ett tag och kan bättre säga vad jag anser om den. - Inspelningsfunktionen är på sin höjd värdelös de få gånger den fungerar. För det första så tappar den kontakten med hårddisken stup i ett. Det hade inte varit några större problem om det inte vore för att då måste hårdisken omformatteras helt och hållet vilket innebär att allt man spelat in försvinner. För det andra så laggar ljudet ofta när man pausar/spelar vidare. För det tredje så kan man bara spela in tv-program på den kanalen man har på för tillfället (vad är meningen med att spela in det man tittar på!?), och tv-n måste vara påslagen för att inspelningen ska gå igång (glöm alltså att spela in program när du är borta om du inte har tv-n på för jämnan). Allt detta gör inspelningsfunktionen till ett stort skämt, och om det finns en enda funktion som en smart-tv ska klara av så är det inspelning. Drar från 2 stjärnor för att denna extremt centrala funktion fungerar.

*Redigerades 9 år sedan
Sida 1