MangoSolutions

Medlem sen 2008-09-04
9
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Surfspot
M
MangoSolutions
9 omdömen
UtmärktRedigerades 7 år sedan

Sveriges bästa butik för vattensport. Mycket bra priser, sortiment och kundbemötande. Köpt flera saker där som Kite, våtdräkter selar mm. Rekommenderas verkligen!

Jarla Cykel & Sport
M
MangoSolutions
9 omdömen
UtmärktRedigerades 7 år sedan

Bra och kunnig personal. Köpte min cykelcross där. Har själv tävlat på cykel i många år på 1900-talet ;-), därmed har jag mer kunnighet än de flesta kunder. De hade dessutom samma pris som de billigaste butikerna på nätet framförallt hade de kvar cyklar som annars sålts ut på andra ställen. Rekommenderas!

Huawei P8 3GB RAM 16GB
Full Star 1
4.4
(500+)
M
MangoSolutions
9 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Mycket gedigen telefon som jag haft några månader. Instämmer att Sony telefoner laggar, har sämre byggkvalité och även dålig mick i jämförelse med denna. Enda problemet jag har nu är att zoomen är trasig och därmed är även kameran inte brukbar annars hade den fått full poäng. Batteriet som många recensioner klagat på vad gäller bruktid tycker jag tvärtom håller bra. Mycket prisvärd telefon.

Gränsbygdens Köpcentrum
Bra
(500+)
M
MangoSolutions
9 omdömen
UtmärktRedigerades 12 år sedan

Bäst och absolut billigast! Leverans direkt från småland! Trevliga. Rekommenderas starkt. Att flera klagat på att produkter inte har kommit "i tid" beror knappast på Gränsbygden. Som jag ser det är det tillverkarna/ leverantörerna som inte får fram produkterna (jobbat på ett stort vitvarumärke så jag vet...).

Garmin Oregon 550 (Worldwide)
Full Star 1
4.2
(166)
M
MangoSolutions
9 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 12 år sedan

Använt denna under mycket svår förhållanden med vattensprut i över 20 knop = höga krav. + Supernabb i zoomning, Bra skärm med solen in, lång batteritid med batterispar på, enkel att navigera med en hand och tummen. Kameran är ok och bättre att ha än inte ha. Mycket tillbehör t ex fäste med sugkopp mm. Rejäl i byggkvalité. Skärm kan låsas. - Dålig kontrast på skärmen i mulet väder/ skugga från sol. Något klumpig. Känns lite bänglig i gränssnittet då man inte är van med pekskärm men gillar den mer och mer då man kommer underfund. Obs! Kartan kan bara läsas från kortet, därför kan man inte överföra denna från dator till GPS.

Sony Bravia KDL-46EX701
Full Star 1
5
(2)
M
MangoSolutions
9 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 12 år sedan

Superkvalité på bild vilket är det viktigaste för mig. Inte hunnit kolla mot spel t ex Playstation 3. Det ingår en massa "lull-lull" som bara personligen kan värderas t ex WI-FI prepared, kostar ca 800 kr för dongen att få detta men visst det är en möjlighet som lätt kan fixas på andra sätt. Andas kvalité vilket många konkurrenter saknar. Samsung UE46C6005 liksom Philips 46PFL7655H har jag kollat. Philips på Mediamarkt var verkligen i klass för sig för ca 13000 kr, men nu för 20000 på prisjakt? -är det samma TV?. Valde ändå Sony Bravia för priset relativt bild-kvalité för 10 990 kr på CDON. Inte den absolut snyggaste TVn men bilden som sagt riktigt bra någonstans mellan plasma och de relativt hårda LED-kontrasten som många av dagens TV visar.

Electrolux ERB34200X (Rostfri)
Full Star 1
5
(1)
M
MangoSolutions
9 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 12 år sedan

Haft skåpet i några månader. Ett rostfritt kvalitets-skåp från Electrolux trodde jag inte gick att få för under 5000 kr. Skåpet saknar diverse lull-lull men har allt det som är viktigast dvs är tyst, rosfritt med "Anti-finger-print"-lack dvs klarar kladd från fingrar utan att synas "alltför mycket", iallafall mycket lätt att torka av i jmf med en plåtren yta. Perfekt kombination av frys-/kylvolym för oss. Den konstiga gråa nyansen i plastdetaljerna kunde ha varit mer neutrala. Kan hängas om. Elgiganten tar in sina skåp från Norge så därför lite svårt att hitta info. Passar perfekt i vår "furumiljö" på landet...

Garmin GPSmap 76 (Utan Kartor)
Full Star 1
4
(53)
M
MangoSolutions
9 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 15 år sedan

Billig men det är oxå det enda. Köp inte om du är intresserad av att se sjökort/ karta. Mycket svårt att se detaljer i gråskalorna och galet seg med förmodlig dålig processor och dålig mottagning i jmf med dagens modernare mottagare i färg.

Garmin GPSmap 76C (Utan Kartor)
Full Star 1
4
(1)
M
MangoSolutions
9 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 15 år sedan

När den kom så hade den 10 stjärnor eftersom detta var den första handburna som faktiskt fungerade att se med sjökort/ karta. Fortfarande ok men tappar lätt mottagning och är på tok för dyr relativt GPSmap 76Cx med ny känsligare & bättre mottagare. Till sjöss är den helt suverän, flyter (men man hittar den inte pga den gråa färgen så jag målade min orange) och har displayen på rätt ställe dvs man får grepp med tumnavigeringen utan att fippla vid manövrar. GPSmap 76Cx och Colorado 300 är bättre köp, idag!