Kategorier
Prisjakt

Green Hornet

Medlem sen 2003-12-12
5
Bidrag
6
Hjälpsamröster
Xiaomi Box S 4K HDR
3.9
(55)
549 kr
2 månader sedan
Har bara kört Apple TV som i jämförelse är en bättre enhet men också dyrare. Xiaomin duger och är prisvärd men min dotter kommer få denna då jag upplever den som lite för långsam samt att casta till den krånglar ibland. Men som extra enhet i gästrum, sommarstuga etc är den perfekt.
Sonos Beam
4
(45)
4 612 kr
2 år sedan
Kör sub och beam ihop. Hur bra det låter handlar nog mycket om vad man är van vid. Jag hade receiver med riktigt bra 5.1 system innan. Det lät kanon. Men enkelheten med Sonos gör ändå att jag föredrar det. Det duger för musik (men ej om du är kräsen) och är utmärkt för film. Körde en tid utan sub och det var ett steg upp från inbyggt tv ljud men ska du lyssna på musik tycker jag nästan suben är ett måste. Film blir också avsevärt pampigare.
Sonos Sub
4.5
(20)
7 687 kr
2 år sedan
Kör sub och beam ihop. Hur bra det låter handlar nog mycket om vad man är van vid. Jag hade receiver med riktigt bra 5.1 system. Det lät kanon. Men enkelheten med Sonos gör ändå att jag föredrar det. Det duger för musik (men ej om du är kräsen) och är utmärkt för film. Summering: är ljudet superviktigt finns det andra system. Gillar du enkelhet där allt alltid funkar är Sonos kanon och ljudet godkänt.
Canon Digital IXUS 30
4.2
(6)
16 år sedan*
En liten, smidig kamera med stor display och mycket bra optik för att vara i denna prisklassen. Den känns gedigen och jag läste många recensioner innan jag köpte den. Valde medvetet ixus 30 istället för 40 el 50 eftersom 3 Mpxl räcker gott o väl plus att priset var något lägre.
*Redigerades 16 år sedan
Pioneer DCS-323
4
(6)
16 år sedan*
*Redigerades 16 år sedan