Prisjakt

Unregistered6e5d783a

3
Bidrag
7
Hjälpsamröster
Bang & Olufsen Beosound Stage
Full Star 1
4.4
(5)
15 990 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Wow! Första B&O produkten i hemmet. Från att kommit från ett dedikerat KEF 5.1 system så är jag väldigt imponerad. Man får såklart inte en äkta surround känsla men ljudet är brett, högt och upplöst med en varm tonalitet. Mest imponerande är nog hur kontrollerad och djup basen är samt hur den naturligt den behandlar röster. Har även ägt B&W Panorama 2 och Sonos Playbar (utan sub) tidigare men sålt pga att dom inte levt upp. Kan varmt rekommendera om man vill ha den absolut snyggaste allt i ett soundbaren på marknaden och vill inte hålla på med en extern subwoofer. Hade önskat några fler HDMI ingångar samt att priset är något högt ordinarie. Hittade den på B&O Bromma Blocks på Påsk kampanj för 12.995:-.

Nocs NS900
Full Star 1
3.3
(3)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 7 år sedan

Imponerande premiumkänsla! Riktigt bra lurar som andas kvalitet. Bygeln känns så gott som omöjlig att knäckas. Inget knarrandes när du tar av och på dom som många DJ hörlurar i plast material har en tendens att göra. Dom sitter tight men skönt och isolerar mer än någon annan hörlur jag ägt vilket uppskattas oerhört när man står på klubb och mixar. Har haft många olika Pioneer HDJ lurar genom tiderna och Sennheiser HD 25. Ljudet kan beskrivas som neutralt och analytiskt med en liten push i basen. Går väldigt djupt men kontrollerat och snärtigt vilket är ovanligt hos "basglada" lurar som typ Dr.Dre Beats. En annan positiv sak är att ALLA delar är utbytbara och ska tydligen snart börja säljas separat via NOCS hemsida. Det enda negativa är att bygeln är aningen snålt dämpad upptill vilket gör att du känner av dom mitt på hjässan efter lång tids användare, typ långa flyg/tågresor. Annars hade dom fått full pot!

Sony STR-DA3300ES
Full Star 1
4.4
(6)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 13 år sedan

Grym! snyggt gränssnitt, precis som PS3. Leverar en stor ljudbild efter autokaliberingen något min förra reciver aldrig gjorde.