Prisjakt

KaKa85

Medlem sen 2008-08-26
5
Bidrag
9
Hjälpsamröster
Gorenje IC634CLB (Svart)
Full Star 1
5
(1)
K
KaKa85
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan

Här är den. Induktionshällen som inte piper i onödan. Piper en gång när du startar den, och bekräftar avstängning med ett pip. Om den är avstängd och du ställer en kastrull eller något annat i metall på hällen, så är den tyst. Lika så om du lyfter ditt kokkärl, den är tyst. Personligen tycker jag det är överlägset med vred för effektreglering. Dessutom är det omöjligt att ställa kokkärl på nänting som kan råka stänga av hällen. Visst, de kan både vara ivägen och de blir smutsiga, men de torkar du oavsett av när du torkar av resten av spisen, oavsett vilken spis du har. En annan detalj är att den stora värmeplattan är placerad längst bort, till höger. Vilket är positivt om det skvätter så hamnar det längre bort från användaren. Den reglerar värmen med pulser, och beroende på materialet i kokkärl så kan det bli mer eller mindre ljud från hällen, dock låter alla spisar, mer eller mindre. Den här spisen låter dock kanske något mer än övriga hällar jag använt. Jag tar det varje dag i veckan, jämfört med alternativen. Det är inte den snabbast spisen, men det kan bero på att vår inkoppling är bara med 1-fas och 20A. Det finns möjlighet att koppla in den på både 2-fas och 3-fas. Köp.

GP Batteries PowerBank Voyage 2 10000 MP10
Full Star 1
3.5
(6)
399 kr
K
KaKa85
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Min första batteribank blev Voyage 2 10Ah. Det medföljer en ganska kort kabel som har micro-usb och usb-c adapter. Du kan alltså bara ladda 1 telefon samtidigt med denna kabeln. Personligen så gillar jag den kabeln då jag inte behöver ha med mig 2 kablar för hushållets olika telefoner. Batteribanken fungerar klanderfritt när den laddar telefon/er. Indikatorn för batteribankens återstående batterikapacitet upplevde jag som lite opålitlig. Den laddar min S7 eller A5 ca 3 gånger, medan indikatorn snabbt kunde falla från 4 till 1 på tredje laddningen. Inget problem för mig då jag kommer ihåg hur den använts, samt laddar batteribanken regelbundet. Tack vare batteribanken har jag inte blivit batterilös i fjällen och på vandringar pga Samsungs usla batteri i min S7.

Asus ROG GR8 II-T022Z
Full Star 1
4.3
(4)
K
KaKa85
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 7 år sedan

Prisvärd dator (8.890 kr) med bra prestanda för sin storlek. Jag köpte datorn bl a för att spela Fallout 4 och det gör den med bravur. Jag låter steam automatiskt ställa in grafikinställningarna och då hamnar de på Ultra, allt är max. Jag har datorn precis bredvid skärmen och visst kan jag höra ett svagt fläktsurr, men i vanlig Windows-miljö, och även i Fallout så varvar den aldrig upp. Jag ser inte detta som ett problem. Min PS3:a(original 2008) låter mer! Jag har testat den med följande benchmarkprogram. OBS original, ingen överklockning. TimeSpy 3798. (3D mark free version) 3D Graphics mark 8602. (Performance test 9.0 evaluation version) +Storleken. +En riktig Out-of-the-box-experience, den har fungerat utmärkt utan handpåläggning hittills. -Nätaggregatet är externt och ungefär dubbla storleken mot ett typiskt nätagg för bärbara datorer. Tänk på det om du har någon vettig plats att gömma det i "kabelhärvan".

Scott Sub Evo 10 2016
Full Star 1
5
(1)
K
KaKa85
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 8 år sedan

Fullutrustad direkt ur lådan. Jag valde denna modell efter att ha bevakat marknaden för cyklar med remdrift en längre period. Evo-modellen kom 2016, det som skiljer den från standard sub är att den levereras med stänkskärmar med inbyggd baklampa och framlampa som drivs av främre navdynamo, stöd bak, och en pakethållare från racktime. Små skillnader som var avgörande för mig. Inget pill med lampor som måste tas loss, inga batterier som måste bytas. Remdriften är tyst och ren. Syftet för mig var att skaffa en cykel med minimalt underhåll och jag hoppas det får fortsätta så problemfritt som det varit den första tiden. Jag kan inte uttala mig om remmens hållbarhet, eller vad som skulle kunna orsaka ökat slitage. Gates-dreven är öppna kransar som släpper förbi smuts och grus som kan rivas upp och lägga sig på tänderna på remmen. Övriga komponenter på cykeln håller hög kvalité med bl a Shimano Alfine och BR-S700. Som vanligt med Scott betalar man en del för att det ska stå Scott på ramen och det är det enda som blir avdrag med 1 stjärna på betyget, priset.

&Tradition Milk NA1
Full Star 1
3.5
(2)
710 kr
K
KaKa85
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 8 år sedan

Jag letade efter en enkel lampa i något av mina favoritmaterial, trä och glas. Lampan var bra förpackad, enkel att installera och halogen 40 w ingår, bara att köra alltså. Det finns ett omdöme för denna produkt som beskriver glaskupolen som bräcklig och inte tillräckligt säkrad i foten, jag vet inte om det stämmer. Kupolen läggs på plats i ett spår. Varför man sedan ska pilla på den, eller putta omkull den, förstår jag inte. Om lampan måste flyttas så gäller som vanligt vid transport av glas, var försiktig.