Kategorier
Prisjakt

MonkeyKong

Medlem sen 2008-08-19
31
Bidrag
16
Hjälpsamröster
Oral-B Pro 5000 TriZone
3.8
(3)
4 år sedan*
Efter 2 veckor känner jag en stor skillnad mot att borsta för hand, stor förbättring. Men det brummar på rejält med denna, kan inte höra vad någon säger, och det skakar så bra att ögonen får svårt att fokusera. Det finns ingen av/på-knapp som jag hade föreställt mig, utan powerknappen startar/växlar mellan 4 program och vill man stänga av måste man hålla inne den. Lite meckigt med barnen som inte klarar av att sköta den själv. Borsten signalerar med en lampa när man borstar för hårt, och brummar lite extra när det är dags att byta kvadrant/sektion, vilket är nice. Jag rekommenderar eltandborste varmt, men hade nog valt en annan variant om jag hade köpt på nytt.
*Redigerades 4 år sedan
Plantronics Voyager Legend
3.9
(45)
557 kr
4 år sedan*
Meh. Supersmidig, lätt att byta mellan öronen ifall man blir trött efter halva dagen. Ljudet från micen ut till andra är finfin. Men ljudet in är inget vidare. Det laggar ganska friskt ibland från överföringen från min Samsung S4 mini, ibland så mycket att man inte förstår konversationen. På det stora hela är jag nöjd, men inte imponerad. Jag använder dock detta hellre än vanliga öronsnäckor för att slippa spraket från sladd som rör sig på kläderna.
*Redigerades 4 år sedan
Samsung Galaxy S7 Edge SM-G935F 32GB
4.1
(107)
3 399 kr
4 år sedan*
Detta är en fantastisk telefon. Kamerna är underbar, skärmen med sina rundade kanter gör mig alldeles kär. Ljudet är bra, men inte så fantastiskt som resten av telefonen. OS-et är helt ok med Touch-Wiz, men jag stängde ganska snabbt av Edge-funktionen. Det går också att dra ner på animationerna för att snabba upp menyerna drastiskt. Det är otroligt mycket bloatware installerat, och jag funderade innan köp om det gick att installera ett rent ROM, men vågade inte. Efter cirka 14 dagar fick jag en notis om att 12 appar hade laddats ned och installerats, skit appar som inte ville ha, och hälften av de gick inte att ta bort. Så då hittade jag Package Disabler Pro : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ospolice.packagedisablerpro&hl=en Den appen kunde inte radera, men "disabla" samt gömma dem från app-menyn. Efter att jag gjorde det gick min batterinivå från cirka 30-40% till 70% efter ett dygns användning, och den är mycket snabbare. Detta är helt klart den bästa telefon jag ägt och rekommenderar den starkt till er som vågar ta itu med bloatware och oönskade appar.
*Redigerades 4 år sedan
Plantronics BackBeat Pro
4
(41)
1 989 kr
5 år sedan*
Underbart ljud. Knapparna sitter mycket bra till och volymreglaget är så himla genomtänkt. Det var längesedan jag var så nöjd med ett köp.
*Redigerades 5 år sedan
DiscAtOnce
Utmärkt
(454)
OK
8 år sedan*
Jag fick påminnelsemail om att betala en faktura när jag i själva verket betalade i förskott. Jag behövde alltså logga in på min bank för att bevisa att jag betalat. Störigt.
*Redigerades 8 år sedan
Escape from Monkey Island (PS2)
3.3
(1)
195 kr
12 år sedan*
.
*Redigerades 12 år sedan
Shadow of the Colossus (PS2)
4.5
(5)
448 kr
12 år sedan*
Osannolikt vackert
*Redigerades 12 år sedan
Kingdom Hearts II (PS2)
3.2
(2)
128 kr
12 år sedan*
.
*Redigerades 12 år sedan
Kingdom Hearts (PS2)
4.3
(3)
148 kr
12 år sedan*
Vi får i spelet möta alla klassiska Disneyfigurer i deras hemmiljö; alldeles underbart (efter man orkat spela första timmen).
*Redigerades 12 år sedan
Dancing Stage: Fusion (inkl. Dansmatta) (PS2)
3.3
(1)
12 år sedan*
Jättekul, speciellt med ett par vänner. Kommer med 2 st dansmattor.
*Redigerades 12 år sedan
Sida 2