Kategorier
Prisjakt

MonkeyKong

Medlem sen 2008-08-19
31
Bidrag
16
Hjälpsamröster
JBL Under Armour True Wireless Flash
4
(9)
777 kr
ett år sedan
Jag ville så gärna tycka om dessa.. När man öppnar paketet ligger de i en liten laddarförpackning som verkar komma från framtiden, men världens skönaste klickljud när man öppnar, som från en sc-fi-film. Men ljudet.. Det buzzar som från en gammal dålig elgitarrstärkare, om än väldigt svagt så fort du sätter på lurarna, även om ingen musik spelas. Själva ljudet var finfint. Det var grym kvalitet, och höll ute allt omvärldsljud, kunde inte ens höra personen bredvid mig när vi testade att prata direkt med varandra. Men med bra hörsel hör du buzzandet hela tiden, så det finns noll chans att stå ut med detta. Och micen. Jag jämförde med Trekz Air, Plantronics BackBeat Pro, och Plantronics Legends, och denna var sämst av dem alla. Inte superdålig, men medioker. Det blåste/susade hela tiden och de första stavelserna man säger i en mening klipps delvis bort. Jag är över det hela mycket besviken på dessa efter att ha sett dem med höga betyg och med på alla topplistor. Jag skickar tillbaka dem efter mindre än 30 minuters testande.
Garmin Fēnix 5
3.9
(8)
4 449 kr
2 år sedan
Ett mycket bra mellanting för mig som vill ha smartnotiser, GPS-träning då och då, samt en veckas batteritid. Jag trodde jag skulle saknas touch-screen jämfört med andra smartklockor jag haft, men det är nästan bättre utan. Nu finns det ingen risk att regn eller dusch råkar starta ett program eller ringa någon i kontaktlistan. Dubbelkolla att höjdmätaren fungerar som den ska innan din garanti-tid går ut. Jag har haft 2 Fenixklockor där detta inte fungerat, och höjden växlar mellan 0 - 20.000 meter.
Garmin Fēnix 5S Sapphire
3.3
(1)
4 665 kr
2 år sedan
Ett mycket bra mellanting för mig som vill ha smartnotiser, GPS-träning då och då, samt en veckas batteritid. Jag trodde jag skulle saknas touch-screen jämfört med andra smartklockor jag haft, men det är nästan bättre utan. Nu finns det ingen risk att regn eller dusch råkar starta ett program eller ringa någon i kontaktlistan.
AfterShokz Trekz Air
4.1
(10)
875 kr
3 år sedan
Jag kan varmt rekommendera dessa blåtandslurar. Jag använder dem 4 timmar om dagen i telefonsupport. De sitter bekvämt, klämmer inte på öronen, utan sitter strax framför som mini-högtalare. Ljudet är inget vidare om man jämför med andra. De funkar fint till en joggingtur men jag skulle aldrig sitta och lyssna på musik för njutningens skull. Det går att para med 2 enheter. Knapparna är enkla och fungerar bra. Pipen när man ändrar volym är aningen vasst, och när man stänger av eller sätter på lurarna får man hålla ned knappen ganska länge. Men det är petitesser om man ser till det stora hela. Pratar du mycket, köp dessa. Ska du lyssna på musik, köp något annat.
Alina
Utmärkt
(500+)
Usel
3 år sedan*
Vår skrivare gick sönder. Jag fick dåligt bemötande, med olika ursäkter varje gång om varför det inte ville hjälpa till att reklamera. Det slutade med att jag måste bevisa att mitt handhavande inte varit felet till att den går sönder. Skrivaren läcker bläck (orginalpatroner) och vi har skött den fint under hela tiden den stått och gått, men det är bara att kasta pengarna i sjön. Jag är mer missnöjd på säljföretaget än på produkten som gått sönder. De hamnar på min permanenta undvik-lista tillsammans med Universal och the Phone house.
*Redigerades 3 år sedan
Verktygshandlarn
Bra
(49)
Utmärkt
3 år sedan*
Fick varan 24 h från beställning.
*Redigerades 3 år sedan
ProfiCook WKS 1020 G 1,7L
3.8
(1)
848 kr
4 år sedan*
Snabb, val för olika temperaturer, kan laga te direkt i kannan medan den kokar. Bästa köpet på länge.
*Redigerades 4 år sedan
Withings Activité Steel HR 40mm
2.8
(3)
4 år sedan*
Jag älskar denna klockan. Jag kan jämföra med Skagen Connected och Moto 360 (2nd gen) + Sitter bekvämt med mjukt armband, och går enkelt att sova med utan att störas av formen. + Tål vatten, så den kan följa med i badrummet + Batteriet håller cirka 2 veckor + Bra funktion i appen där man kan ställa alarm-tider, exempelvis 7.00 endast på vardagar. - Alarmet kan inte sättas på olika tider på olika dagar. - Vibrationsnotis är bra vid samtal och SMS, men går att sova igenom. Den är ganska svag och alarmet slutar av sig självt efter en stund. Jag rekommenderar denna klocka varmt.
*Redigerades 4 år sedan
Nikko RC Trophy Truck RTR
1.5
(1)
499 kr
4 år sedan*
Det står "upp till 15 meter" på Radioenheten. Om vi håller den i handen och riktar antennen så kommer vi aldrig längre ifrån än 2 meter. TVÅ meter. Om du lägger dig ned raklång på marken kan du alltså alltså alltid nå bilen med kroppen. Tur att vi dubbekollade detta innan vår pojk fyller år...
*Redigerades 4 år sedan
Samsung S View Cover for Samsung Galaxy S7 Edge
2.1
(3)
95 kr
4 år sedan*
+ Snyggt att det går att ringa, prata och se notiser med skalet stängt. - Fingeravtryck från första minuten på plastskärmen - Får telefonen att se väldigt billig ut - Har du haft skyddet öppet en liten stund måste man hålla ganska hårt när det ska stängas. Lägger man bara ned telefonen med stängt skydd på bordet så öppnas det automatiskt. Det finns alltså en ganska stor risk att om du tappar telefonen med stängt skydd, så kan det öppnas på vägen ned till asfalten. Jag rekommenderar ej detta som skydd för fall, men kanske som skrapskydd i väskan och fickan.
*Redigerades 4 år sedan
Sida 1