olafett

Medlem sen 2008-08-17
24
Bidrag
41
Hjälpsamröster
Logitech G305
4.7
(32)
379 kr
2 år sedan
Överlag nöjd + Liten Ingen belysning som stör Bra matt finish Mjukvaran gör vad den ska! - Väldigt högt klickljud, går inte smygspela med den här inte. Lite väl lätt, men det kanske är en vanesak
HP Pavilion Wireless Keyboard 600 (SV)
1.3
(2)
341 kr
2 år sedan
Funktionstangenterna är omvända och går inte att använda som vanligt. Det vill säga, vill du trycka F1 måste du trycka FN+F1 annars blir det mute istället. Det gäller för F1-F12. Det finns ingen knapptryckningskombination för detta utan tangentbordet förlitar sig på att det är kopplat till en HP-dator som löser detta med magisk programvara som inte finns att ladda ner på HPs hemsida. För mig som spelar då och då gör det här tangentbordet helt oanvändbart. I övrigt är tangentbordet trevligt. Smalt och matt i finishen, inget knak eller knarrande av något slag. USB mottagaren är som förväntat mycket liten. Inga problem med ghosting eller fördröjningar värda att nämna.
Linksys WUSB6300
3
(2)
329 kr
4 år sedan
+ Billig + USB3 + Hög maxhastighet - Låg medelhastighet, stora och ofta förekommande intermittenta hastighetssänkningar - Kraschar, usb-stickan måste dras ur och stoppas i igen för att fungera Slutsats: Satsa på en bättre sticka.
Samsung SE-208GB
2.3
(5)
635 kr
4 år sedan
Megaflopp! Enheten kräver 1.3A enligt lappen på baksidan, den kommer inte fungera med en USB-port, den kommer heller inte fungera med två USB-portar om man skulle få tag i en sådan kabel för det följde inte med någon. En usb port ska leverera 500 mA så ska man ha nedast USB blir det TRE usb-portar, någon sådan kabel får man inte heller. Slutsatsen är att man får en brännare som inte går att använda eftersom den kräver vansinnigt mycket mer ström än standarden föreskriver. Brännaren borde ha ett separat strömmatningsuttag och levereras med strömadapter. Samsung ger blanka fan i detta och tycker att jag borde titta på Youtube för att förstå hur en brännare fungerar. VARNING!
Sida 1