Kategorier
Prisjakt

Kenchu

Medlem sen 2008-08-16
23
Bidrag
6
Hjälpsamröster
Bose QuietComfort 35 II
3.8
(122)
2 397 kr
8 månader sedan
Sättet mikrofonen fungerar på och kvalitén på inspelningen är under all kritik! Av någon anledning har Bose gjort så att när mikrofonen är igång så spelar den upp allt det den hör direkt i hörlurarna! D.v.s., istället för att dämpa ljudet omkring en, så blir det som en förstärkning! Väldigt många användare har klagat på det här. Du kan läsa mer om det här: https://community.bose.com/t5/Around-On-Ear-Headphones/QC35-II-Microphone-amplifies-background-noise-when-using-siri/td-p/198352 Alternativt googla "bose quietcomfort 35 ii microphone background noise". Bortsett från det är det fantastiska lurar, men den här märkliga egenskapen gav mig inget annat val än att lämna tillbaka dem till återförsäljaren.
Philips HU4813
2.4
(18)
1 259 kr
ett år sedan
Funkade för mig i vintras. Det var 20% luftfuktighet i min lägenhet vilket gjorde det plågsamt att ens andas, men den här apparaten drog upp det till 32% vilket gjorde stor skillnad för mig. Min lgh är 55 kvm.
Crucial Ballistix Sport DDR3 1600MHz 2x8GB (BLS2CP8G3D1609DS1S00CEU)
4.5
(21)
4 år sedan*
Minnet började ta slut hela tiden när jag jobbade med 3D-mjukvara, så jag kände att jag behövde uppgradera (hade 4x2 GB tidigare). Dock var jag osäker på om dessa skulle fungera med mitt moderkort, då det är så gammalt och producerades innan minnen av den här storleken ens existerade (Asus P7P55D). Till min lättnad så verkar allt fungera hur bra som helst. Hittade inga fel i memtest86 heller. Nu tar inte minnet slut längre!
*Redigerades 4 år sedan
Webhallen
Bra
(500+)
Bra
5 år sedan*
Uppdatering: Webhallen har nu löst det här. Skönt att det löste sig men trist att det skulle ta så mycket tid och energi. Gamla: Beställde ett par öronkuddar till mina Bose-hörlurar. Jag fick endast en öronkudde. Jag meddelade kundtjänst om detta direkt via email. Trots att jag fick ett ärendenummer och löfte om att de skulle återkomma efter 48 timmar så hade de ännu inte gjort det efter 3 dagar. Jag bestämde mig för att skriva ett nytt brev, men även det ignorerades (jag gav det en vecka). Så jag bestämde mig för att ringa dem. De beklagade felet i ordern och lovade att skicka ut ett nytt exemplar. Två veckor senare har jag fortfarande inte fått något. Har försökt ringa på nytt, men antingen har de inte svarat ö.h.t. eller så möts jag av orden "Just nu är det många som ringer, var god försök senare", varefter de lägger på. Hur kan de inte ha en telefonkö? Jag har inte mer tid eller vilja att lägga på detta. Faktum är att jag borde fakturera dem för förlorad tid då den är betydligt mer värd än dom här sketna öronkuddarna. Hemskt irriterad och tänker inte beställa från Webhallen i framtiden trots att jag varit nöjd kund i mer än 10 år fram tills nu.
*Redigerades 5 år sedan
Sony Xperia Z2 D6503
3.8
(92)
3 490 kr
6 år sedan*
Hade en Galaxy Nexus innan som jag höll på att bli vansinnig med p.g.a. slö. Så jag köpte den här i Mars 2015. Den fungerar riktigt bra. Jag trodde att den stora skärmen kanske skulle vara ett problem men det är det inte. Knapp för att låsa skärmen sitter enkelt åtkomligt utan att behöva sträcka sig (bättre än på Galaxy Nexus). Väldigt nöjd än så länge.
*Redigerades 6 år sedan
Proffsmagasinet
Bra
(500+)
Utmärkt
7 år sedan*
Snabb leverans, trevlig och extremt snabb support. Jag returnerade en vara som inte passade mig och det var inga som helst problem. Bara ++++++++++
*Redigerades 7 år sedan
Apple Store
Bra
(243)
Usel
7 år sedan*
Köpte en vara med statusen "Färdig att skickas: 1-2 arbetsdagar". Detta verkar betyda att det tar mer än en vecka att skicka, för så lång tid tog det för mig. Den fanns inte ens i Sverige utan skickades från Nederländerna. Om jag hade vetat det här hade jag hellre köpt varan i en annan butik med varan i lager i Sverige.
*Redigerades 7 år sedan
Hauppauge Colossus
3
(1)
9 år sedan*
Bra och billigt capturekort. Krävs en del datorvana för att få igång allt, men sen är det bara att starta upp ett program och välja "capture" i princip så fångar man signalen. Kvalitén på inspelningarna är sådär. Det är ju inte lossless utan man ser artefakter om man tittar nära. Är antagligen inte lika tydligt om man spelar in i 720p, men fångar man i 1080i så syns det (den här varan klarar alltså inte 1080p). Det jag använder den här produkten till är för att fånga min dators video-och ljud-output, så jag kan spela in en video från vilket spel som helst utan att förlora prestanda. Jag spelar och fångar video på en och samma dator alltså, och det fungerar bra. Ingen prestandaförlust utan allt sköts snabbt av Colossus. För exempelvideo, vänligen se denna som jag spelade in i 1080i. (Videon har klippts och encodats en gång till i AVC.) http://www.youtube.com/watch?v=orvQyLuwM_k
*Redigerades 8 år sedan
Zowie AM-GS
3.7
(2)
8 år sedan*
Har kört med Razer Abyssus tidigare, som jag diggade mycket. Saknade dock tumknappar på den så bestämde mig för att prova denna. Krävde lite tid att anpassa sig, men nu känns det riktigt bra. Har haft musen i drygt 3 månader, så har ganska bra koll på alla finesser och skavanker. Knapparna är lite hårdare än på abyssus, men det tycker jag är bra, för ibland råkade jag klicka med abyssus utan att det var min intention. Tumknapparna känns bra. Scrollhjulet kan dessvärre vara lite svårt att snurra på ibland när det är som mest intensivt - något jag aldrig upplevde med abyssus. Annars är glidet helt suveränt. Lift off distance är helt vansinnigt lågt också - så lågt att det tom är ett problem för mig som var så van vid abyssus höga lift off distance. Har lyckats justera mig någorlunda bra, men tycker fortfarande inte jag fått till en 100% känsla. Annars föredrar jag den här musen framför abyssus. Det är guld värt med tumknappar som känns bra. OBS! Välj AM-GS och inte AM, då AM har anti-sweat material även på sidorna vilken gör den svår att lyfta (AM-GS har precis som abyssus glossy plast på sidorna, vilket gör den enkel att lyfta.)
*Redigerades 8 år sedan
Sida 1