Prisjakt

uber

Medlem sen 2008-08-15
6
Bidrag
7
Hjälpsamröster
HP Spectre x360 i7 16GB 512GB 13,3" 13-AW0016no
Full Star 1
3
(2)
u
uber
6 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 år sedan

Gick från en 4 år gammal Dell XPS 13" som jag var riktigt nöjd med. Och var väldigt nära att byta till deras nya 2-i1 Men denna lockade med OLED samt uppgraderbar SSD (dock försvinner garantitiden). Älskar displayen! Det var den största anledningen till detta köp. Kollar mycket på film och då är OLED oslagbart. Design och funktionalitet är riktigt bra det med. Snygg dator som är lätt att bära med sig med en tillhörande sleeve. Nu till det dåliga. Fläkten och värme. Jag gick från en 4 år gammal i5 processor med FHD skärm. Jämfört med Dell som var knäpptyst så låter denna som en fulltrafikerad autobahn. Vet inte om jag fått ett måndagsex eller inte. Men fläkten går på högsta varv bara efter någon minuts användande och dränerar givetvis batteriet, trots enkel webbsurfing och lägsta ljusnivå på skärmen. Känns som en 5 år gammal dator full med damm i systemet som inte kan kyla ordentligt längre. Spelläge och allt annat är avstängt och satt på batterispar läge. Går i princip inte att använda den utan att få huvudvärk. +OLED +Design +uppgraderbar SSD +meddföljande fodral +medföljande penna +USB-C laddning -Fläkt som går på fullvarv i princip konstant -störigt "flimrande" när man sätter i strömkabeln -batteritiden (som förmodligen påverkas av fläkten) Trots alla + så kan jag inte rekommendera den här datorn till någon pga av det extremt störande fläktljudet och dåliga batteritiden. Dessutom vill jag rikta en känga till HPs kundtjänst på leveransavdelningen som var minst sagt förvirrande med ändring av leveransdatum otaliga gånger oväntad avbeställning m.m Aldrig mer HP...

Apple iPhone X 3GB RAM 64GB
Full Star 1
3.9
(92)
2 999 kr
u
uber
6 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Jätte snygg design, bra display, mycket bättre batteritid och relativt snabb. Men ett fullständigt fiasko i kvalitét. Efter 10 dagar slutar FaceID att fungera med normalt användade, precis samma brukande som min gamla 6S. Lämnar in den på service och får avslag på garanti, då det är en fuktskada inuti. Denna telefon påstås kunna stå emot vatten och damm. Men har alltså sämre motståndskraft mot fukt än en 2 år gammal sliten 6S. Reparationskostnad 7800Kr :@. Summering: Hur snygg, snabb och bra den än är har ingen betydelse om kvaliten är urusel och en två år gammal "sliten och tappad i marken telefon" utan skal utklassar denna. Och nästan 8000kr i repearation. Gör om gör rätt!

Cocopanda
Utmärkt
(500+)
u
uber
6 omdömen
DåligRedigerades 8 år sedan

Beställde produkter från denna sida för första gången då de var billigast och hade fri frakt. Dessvärre så hade en produkt läckt och förpackningen var helt fuktskadad av innehållet. Ringde kundtjänsten och pratade med en trevlig tjej. Men kunde inte returnera en obruten förpackning, utan var tvungen att fotografera/dokumentera skadorna . Gå in på hemsidan (skapa konto?), fylla i reklamationsblankett m.m. För mig var det inte värt besväret. Därmed har jag betalat för en produkt som jag inte kunnat använda och det gör att betyget sänks rejält. +Bra priser +Fri frakt +Trevlig kundtjänst -Krånglig hantering vid retur/reklamation -Leveranstiden kunde varit snabbare (beställde lördag - kom på torsdag)

Beurer GS 27
Full Star 1
3.7
(6)
u
uber
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 11 år sedan

Snygg och prisvärd våg utan extrafunktioner. Gillar att den är tunn och tar liten plats. Saknar dock belyst display, men vet inte om det är vanligt på andra vågar.

WD TV HD Live Media Player
Full Star 1
4.3
(117)
u
uber
6 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 13 år sedan

Denna klarar inte ens .img filer, vilket säkert 90% av mina filmer utgörs av. Får lämna tillbaka denna och leta efter en ny :/

Seagate Momentus 5400.5 ST9320320AS 8MB 320GB
Full Star 1
5
(3)
u
uber
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 16 år sedan

Helt suverän hårddsk! Jag bytte från en 100 GB Hitatchi till denna och trodde inte det skulle vara så stor skillnad. Hårddisken är tyst, relativt sval. Men framförallt mycket snabbare än den tidigare! Så jag rekommenderar denna billiga och snabba(skrivning) hårddisk.