Prisjakt

Acilec

Medlem sen 2008-08-13
14
Bidrag
10
Hjälpsamröster
Google Chromecast Ultra
Full Star 1
4
(48)
780 kr
A
Acilec
14 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5 år sedan

Fungerar jättebra! Bra med ethernet port! Enkelt och smidigt att spela upp film med.

Samsung Galaxy S10 SM-G973F/DS Dual SIM 8GB RAM 128GB
Full Star 1
4.2
(41)
4 490 kr
A
Acilec
14 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5 år sedan

Har bara haft mobilen i ett par dagar ännu, men är hittills riktigt nöjd med mobilen. Var orolig ett tag att den skulle kännas seg då den inte riktigt mäter sig med SD855 varianten, men inte upplevt någonting som segt. Allt flyter på kanonfint! + Snygg Bra kamera med vindvinkel, normal och zoomläge Fingeravtryckssenor under displayen Bra ljud Wireless powershare (kan ladda klockan från mobilen =) Displayen - Enda minus jag kommer på är att jag trodde batteritiden skulle vara lite bättre (dock absolut inget problem). Men samtidigt når inte mobilbatterierna full kapacitet förrän efter 10-30 laddningar, så är inte där än.

Trademax
Bra
(500+)
A
Acilec
14 omdömen
UselRedigerades 6 år sedan

Har beställt och betalt för en vara som aldrig kom fram! Har suttit timtals i telefonkö till supporten och pratat med dem flera gånger över en tid och dom lovar vitt och brett att dom ska skicka en ny lagervara redan samma dag eller senast imorgon, varje gång. Men inget händer, trotts att ärendet ska ha fått "hög prio". Tomma löften bara hela tiden! Supporten lovar personligen att följa upp ärendet och lovar återkomma dagen efter med sändningsnummer så vi kan spåra varan, men inget händer! Akta er för detta oseriösa företag!

Philips TX1 In-ear
Full Star 1
4.2
(21)
A
Acilec
14 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 7 år sedan

Köpte precis och hittills helt klart nöjd! Bättre ljud än de Samsunghörlurar jag använde tidigare. Bra bas! Enda negativa jag kommer på är att svara-knappen skallrar lite.

Bythjul
OK
(500+)
A
Acilec
14 omdömen
UselRedigerades 8 år sedan

VARNING för det här företaget! Tyvärr läste jag inte alla kommentarer här innan jag beställde. Fick samma problem som många andra. Pengarna dras från kortet men inga däck kommer och datumet flyttas fram hela tiden. Har väntat över en månad på däck som enligt webbsidan skulle levereras på 3-5 dagar. Företaget svarar inte på mail eller telefon. "Just nu är det många som ringer och vi kan tyvärr inte ta emot ditt samtal..." får man hela tiden när man ringer.

Sony SBH52
Full Star 1
3.5
(15)
A
Acilec
14 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Är i stor nöjd med produkten förutom storleken + Bra ljud + Bra batteritid + Bra funktioner - Den är onödigt stor. Hade en Sony MW600 tidigare som var ganska likvärdig i det mesta, men mycket mindre och smidigare. Tyvärr finns inte Sony MW600 längre. - Knapparna sitter lite dumt placerade

Sony SBH80
Full Star 1
3.4
(64)
A
Acilec
14 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 10 år sedan

Jag är i det stora helnöjd med denna produkt +Toppen ljud +Bra batteritid -Lite för långa hörlurssladdar och knapparna sitter för långt bak för min smak. -Ljudet laggar dock när jag kör högsta kvalitet på spotify (borde ej vara mobilen då det funkar bra till andra bluetooth prylar), men med normal kvalitet i Spotify funkar det utmärkt.

Samsung BD-F5500
Full Star 1
3.8
(5)
A
Acilec
14 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 10 år sedan

Var ganska missnöjd med enheten från början då Spotify appen inte fanns och det var onödigt krånglig lösning om man vill spela upp filmer från filserver. Körde Samsung Link på servern ett tag för detta, men den är bara SKRÄP. Hittade senare Plex som är en utmärkt Media Server. Bara att installera Plex appen i enheten och sen funkade allt kanon! Spotify appen har nu dykt upp också så är numera ganska nöjd med enheten. I övrigt känns enheten lite seg när man startar appar, men det är överkommligt.

Samsung Galaxy S5 SM-G900F 2GB RAM 16GB
Full Star 1
4
(108)
1 849 kr
A
Acilec
14 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 10 år sedan

I det stora hela väldigt nöjd med mobilen. + Snabb kamera Stor skärm med fina färger Streamar och spelar upp full HD filmer från filserver utan problem - Pulsmätaren funkar när den vill (men kanske inte så nödvändig funktion ändå)