Kategorier
Prisjakt

Motorhead

Medlem sen 2003-11-24
10
Bidrag
0
Hjälpsamröster
D-Link Boxee Box DSM-380
3.8
(264)
10 år sedan*
Supersnabb att bläddra i bibliotek hyffsat snygga menyer startar filmer väldigt snabbt. Stort plus att den spelar upp rar filer. Fjärren känns gedigen men saknar snabbspolning och kapitel byte vilket man måste öppna menyn för (snabbspolning finns ej i menyn). Till det som jag anser viktigast hur är bilden? Jämfört med min popcorn a-100 så är den softare/mjukare inte lika skarp saknar detaljer i mörka scener (bilden blir softare svårt att beskriva synns tydligt på ansikten) tror 9 av 10 tycker att bilden är kanonbra men märkte direkt när jag testade den att den inte hade lika fin skärpa. Har inte provat på nån tv då jag kör projektor sanyo plv-z700. Ville verkligen byta ut min sega popcorn men kan inte leva med att den presterade sämre bild så det blev att lämna tillbaka den till elgiganten. Är helt övertygad att den kommer bli grym med framtita firmware uppdateringar men det verkar som sigma baserade mediaspelare har den absolut bästa bilden har också testat en xtreamer sidewinder den packade jag ner efter 2 timmar pga bildkvaliten.
*Redigerades 10 år sedan
Microsoft Xbox 360 Slim 250GB
4.5
(140)
1 295 kr
10 år sedan*
Ersatte min ena elite jasper med denna den här är tystare när man spelar spel från skiva känns mer gedigen klart snyggare men det som förvånare mig är att den blir riktigt varm betydligt varmare än min gamla elite som iof var av sista versionen. Men jag tror att den är riktigt testad innan dom släppte den så värmen bör inte vara nåt problem.
*Redigerades 10 år sedan
Razer Diamondback 3G
4
(25)
10 år sedan*
Hade först en Diamond back orginal som jag var nöjd med köpte sen en Copperhead riktigt skön dock inte lika mjuka rörelser som Diamondbacken den gick ena knappen sönder på efter ca 2 års användning. Köpte sen en Deathadder fina rörelser men fick aldrig den här riktiga känslan med utformningen nu är jag hemma igen köpte ed diamondback 3g den känns helt perfekt för min hand ruggig precision. Rekomenderas!
*Redigerades 10 år sedan
Linksys WRT54GL
4.5
(126)
607 kr
10 år sedan*
Funkar kanonbra med tomato-firmware har 10 uppkopplingar på den den hänger sig aldrig. Får ca 20-25 mbit trådlöst i hela huset. ca 50 mbit trådat har annars 100
*Redigerades 10 år sedan
Sanyo PLV-Z700
4.5
(62)
11 år sedan*
Bytte ut min Plv-Z5 mot denna är ruggigt nöjd över bilden den presterar ska tilläggas att jag kör med en dreamscreen dynagrey v2 ramspänd duk kan förstå att endel upplever svärtan som dålig när man inte kör med en grå duk. Jag har stängt av automatisk iris och kör den fixed på -25 i brilliant cinema bilden är sjukt skarp i 1080P och bra ljusflöde riktigt stor skillnad mot z5 där faktiskt. Dessutom är den ruggigt tyst inte för att jag har stört mig på ljudnivån på nån projektor jag har haft men endel är ju väldigt känsliga på den punkten. I förhållande till priset så får den full pott av mig fast jag vet att plv-z3000 krossar denn blir väl en sån efter denna ;)
*Redigerades 11 år sedan
SteelSeries Siberia Neckband Headset
2.8
(1)
12 år sedan*
Testade detta som ersättare för mitt plantronics audio90 det sitter för hårt för att kännas bekvämt och lite för mycket bas för min smak till cod4. Kvalitetskänslan är däremot mycket hög ska testa ett 5hHv2 istället däremot funkade xbox360 adaptern som följde med mycket bra beställde en sådan separat nu från Webbhallen.
*Redigerades 12 år sedan
NHT Classic Absolute Zero
3.5
(3)
12 år sedan*
Funkar kanon som surround högtalare till mitt övriga nht system bestående av ST-4 SC-1 Classic Ten och numera Absolute Zero. Men som Mackan skrev så saknar den nästan helt basåtergivning.
*Redigerades 12 år sedan
NHT Classic Ten
4
(2)
12 år sedan*
Spelar väldigt tajt och fin bas. Funkar grymt bra till musik till film så räcker den gott och väl till däremot saknar den den avgrundsdjupa basen måste ändå ge den en tia.
*Redigerades 12 år sedan
Plantronics .Audio 510 USB
2
(2)
14 år sedan*
hade ett audio 90 som gick sönder innan jag köpte detta. Måste säga att det var rena drömmen att ha på sig i timmar medans detta är så oskönt att ha på sig i 10 minuter+att ljudet är mycket sämre kan inte rekomendera dett alls har fått tag i ett dsp500 nu som är samma som audio 90 fast med usb.
*Redigerades 14 år sedan
DreamScreen V2 WideFrame DynaGrey 16:9 92" (204x115)
4.6
(11)
14 år sedan*
Håller med twebbas fulll pott riktigt bra bild och ett stort plus för att den är klädd med sammet inga reflektioner
*Redigerades 14 år sedan
Sida 1