agestam

Medlem sen 2008-07-14
16
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Conrad.se
OK
(500+)
Bra
2 år sedan

Mycket svåra att komma i kontakt med. Fick en vara som är felaktig. Jag har mailat flera gånger i snart en veckas tid. Får endast automatsvar. Telefonnumret till dem är ett 077-nummer där man inte vet vilken debitering det blir. Ska det kosta att kontakta en kundservice? Jag får intrycket att det är ett risktagande att handla av detta företag. Det kan vara billigt och bra om varan fungerar men godnatt om det är något problem.

ZTE Axon 10 Pro Dual SIM 6GB RAM 128GB
Full Star 1
3.8
(4)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Telefonen är precis så bra som föregående omdöme säger med dessa skillnader: Uppgiften om IP68 är tveksam. Det står inget i informationen från ZTE eller på produkten om det. Min telefon blev helt galen och lade av efter första besöket i regn. Den utökade garantin (VIP service) kommer från ZTE och gäller alltså oavsett var man köper telefonen. Gäller alltså också Mediamarkt. Information om VIP service ligger i produktkartongen. Och telefonen är verkligen blixtsnabb med fantastisk skärm. Jag var supernöjd ända tills regnet kom.

Backgammon (Alga)
Full Star 1
2.5
(1)
199 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan

Det går säkert att spela med detta spel, men jag köpte det inte när jag upptäckte att Alga bara har 28 spelbrickor mot normalt 30. I reglerna skriver de att den ena gruppen med fem brickor bara ska vara fyra. Förstår inte det, har inte sett det någon annanstans. Kommenterar inte kvaliteten i övrigt eftersom jag inte köpte spelet.

HP Pavilion 17-AB005no
Full Star 1
3.3
(2)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 5 år sedan

Bra prestanda och fantastisk skärm. Jag störs inte så mycket av tangentbordet, använder mest ett separat. Hade en del krångel initialt som gjorde att jag fick gå tillbaka till fabriksläge två gånger, så vänta några dagar med att lägga på för mycket filer. (Ex på fel: slutade ladda batteriet vilket krävde att support gick in och uppdaterade.) Nu inser jag att en displayport kanske hade varit bättre än HDMI. Tänk på att mycket på Windows blir knas om man har en separat FullHD skärm tillsammans med den inbyggda 4k-skärmen. Ska du ha separat skärm - skaffa en 4k. Problemen går att komma runt och sammanfattningsvis är jag väldigt nöjd. Kolla priset på HP webshop, kan vara bättre än på Prisjakt.

Synology DiskStation DS216play
Full Star 1
4.2
(5)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 5 år sedan

Funkar bra som server för fillagring direkt ur lådan. Sedan kan man lägga till en massa olika funktioner. Lite rörigt med alla funktioner som måste installeras, men det går rätt enkelt med deras steg-för-steg-guider. Använder Video station och backup från PC. Ska lägga till Time Machine för MAC. Video station gör att man slipper ha Plex. Snabbhet är svårt att säga något om utan mätverktyg, men jämför med min gamla Qnap TS109 är det skillnad - minst sagt. Synologys support är bra. Hade ett ärende och det besvarades snabbt och vettigt. (Jag hade missförstått en funktion.)

Udens Sport
Bra
(14)
Utmärkt
Redigerades 6 år sedan

Suverän service både före och efter köp. Min fru och jag köpte var sitt par nya all mountain med randonee-bindning. Bra hjälp i butiken och skidorna passade perfekt. Problem: Efter en dags åkning gick ena skistoppern sönder. Lösning: Mailade butiken på söndagkväll och mailet besvarades efter en kvart! Vi bor inte i Göteborg så Udens skickade en ny skistopper och efter ett par dagar så är skistoppern bytt. Nästa skidresa räddad! Lägg också till deras garanti att grejor som inte funkar kan bytas även om de är använda. Vi har provat och är mycket nöjda kunder.

Verkter
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
Redigerades 6 år sedan

Uppdaterad 2016-06-02 Beställde två frässtål igår. På kvällen uppstod behov av två till. Mailade om man kunde komplettera order? Jovisst! Kort mailväxling och saken var klar. ---ooOoo--- Gäller köp av slippapper till bandslip. Stort sortiment på websidan, men suverän filterfunktion som gör att man lätt hittar papper till sin maskin. Leverans en dag före utlovat. (Betalade extra för DHL express) Bättre pris än den stora tyska byggkedjan och dessutom Bosch original slippapper. De har också en del 10-pack som ger bättre pris än de vanliga 3-packen som finns i butiker.

Kabelbutiken
0
Utmärkt
Redigerades 7 år sedan

När jag beställde var en produkt restad. Direkt kom en fråga om jag ville ha det som fanns hemma direkt eller ha samfrakt. Snyggt! Jag nöjde mig med samfrakt och allt kom som lovat.

Scandinavian Photo
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
Redigerades 9 år sedan

Köpte två fotoväskor i stockholmsbutiken. Hemma i Kalmar upptäckte jag att bärremmen saknades i den ena. Ett mail till butiken räckte och jag fick en rem skickad till mig på två dagar. Snygg service!

Kabelgiganten
Dålig
(106)
Utmärkt
Redigerades 9 år sedan

Levererar snabbt och korrekt. Bra bemötande vid supportärende. Svarar på mail inom en dag och skickar retursedel direkt om det behövs. Detta var det enda stället där jag hittade en HDMI-switch med extra digital ljudutgång.