Prisjakt

Carl Magnus

Medlem sen 2008-07-08
7
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Skalhuset
Bra
(500+)
Utmärkt
en månad sedan

Det är när en vara skall reklameras som man märker om företaget håller måttet. Jag är jättenöjd med supporten. Produkten pajade, det var varken mitt eller skalhusets fel. Jag mailade ordernummer, en vettig felbeskrivning plus några tydliga bilder och fick snabbt besked om att ett nytt mobilskal skickas ut. Som det skall vara. Jag tvekar inte en sekund på beställa från dem igen.

Astro Sweden
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
Redigerades 5 år sedan

Mycket seriös butik med föredömlig kundhantering. Svarade på mejl och gav goda råd inför inköp. Hanterade reklamationen av en felaktig produkt på ett väl fungerande sätt och gav vettiga förslag i samband med med inköp av ersättande produkt

Roland Micro Cube Bass RX
Full Star 1
3.5
(1)
2 995 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 7 år sedan

Jag har ägt förstärkaren ett och ett halvt år nu och jag är fortfarande mycket nöjd med den. För att vara så liten och behändig producerar den ett gott ljud. Det går att spela med vettig volym utan att den skorrar eller distar. Spelar man på "vettig" volym följer förstärkaren med hela vägen till låga B. Jag har aldrig haft någon illusion om att den skulle klara av vanlig replokalsvolym, men hemma i vardagsrummet funkar den finfint och jag är faktiskt något förvånad över hur högt den klarar av att spela. Jag har testat batteritiden och de utlovade 13 timmarna verkar faktiskt stämma. Som högtalare till musikuppspelning håller den längre, jag var uppe i över 17 timmar när jag testade att bara spela upp musik. Naturligtvis drar effekterna en del så några 17 timmar blir det inte om man spelar bas. Effekterna är trevliga som övningsredskap och jag gillar Rhytm guiden (den inbyggda metronomen med trumljud). Det går fint att koppla in mobilen med spotify och jag hade inga problem att göra inspelningar via microcuben. Förstärkaremuleringarna gjorde att jag kunde hitta ett ljud jag blev nöjd med, sen kanske man inte rattar runt så mycket. Sammanfattningsvis är jag helnöjd med formatet, portabiliteten, ljudet och finesserna. Om förstärkaren hade haft en inbyggd loop-effekt hade den varit helt komplett, men för priset är jag mycket nöjd med vad som ingår.

PreSonus AudioBox USB
Full Star 1
3.6
(4)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Ett bra kort för den som vill komma igång med musikproduktion Kortet drivs med USB utan adapter, vilket är smidigt när jag använder kortet tillsammans med laptopen. Byggkvalitén är god vilket känns tryggt när man är på språng och det finns risk för att kortet får sig en törn. Mjukvarupaketet med Studio One som ingick var lättarbetat och smidigt. Jag instämmer med lecristoph angående pre-amparna, inputnivån är för hög. Kan vara värt att tänka på om du vet att du har en het utsignal från ditt instrument. Mycket bra valuta för pengarna.

NetOnNet
Bra
(500+)
Utmärkt
Redigerades 8 år sedan

Jag har handlat ganska mycket från NetOnNet och jag upplever följande saker som bra: Låga priser Tillgång till fysisk butik på flera ställen (lagershop) Stort utbud Tillförlitlig leverans Min reklamation av mina hörlurar (i Veddesta) sköttes proffsigt av personalen (Tack Mika!) och utfördes inom rimlig tid. Både inlämning och uthämtning sköttes av samma anställde som gav mig god information om själva reklamationsprocessen och hjälpte mig med valet av ett nytt par hörlurar när det blev dags för det. Det är vid reklamationsärenden/returer som ett företag visar vad det är värt. Idag lyckades ni behålla en nöjd kund som kommer att handla mer hos er i fortsättningen.

AKG K912
Full Star 1
2.5
(16)
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Jag har använt lurarna i två år och tänkte sammanfatta min användning av dem. Jag har aldrig blivit kompis med lurarna, framförallt på grund av bruset. Över ca 50% av ljudvolymen hör man inte bruset längre, men jag tycker att man skall kunna lyssna på lägre volymer utan brus. Dessutom har bruset gjort att jag aldrig har uppfattat ljudet som riktigt klart. Ljudet i sig förefaller vara ganska neutralt, vilket är en fördel för många. Själv känner jag att om man är ute efter någon slags bas är k912 fel hörlur. Jag upplevde även att lurarnas maxvolym är ganska låg. En irriterande detalj är att lurarna ger ifrån sig ett högljutt sprak som ett par gånger har fått mig att ofrivilligt hoppa till när de automatiskt stängs av då de inte får någon signal (t.ex efter att din musik eller ditt ljudklipp har spelat klart) Du slipper spraket om du lyssnar på musik på låg volym, men då är bruset å andra sidan alltför irriterande. Det stod klart redan kort efter inköpet att lurarna var lite känsliga för hur de stoppades ner i dockningsstationen. Det krävdes alltid lite extra pillande för att laddningslampan skulle tändas. Efter ungefär två år slutade lurarna att ta laddning helt (nya batterier hjälpte ej) och enheten reklamerades. Annars har räckvidden varit bra och batteritiden kan jag inte klaga på. + Bra pris +möjlighet att ansluta fler lurar till samma docka/sändare +bra räckvidd. -Brusar märkbart och irriterande -högljutt sprak när enheten automatiskt stänger av sig. -Svåra att ladda i dockan, ledde till slut till reklamation av enheten Jag skulle inte köpa dessa lurar igen.

D-Link DWL-G510
Full Star 1
3.6
(16)
385 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 14 år sedan

Redan efter första dagen märkte jag att kortet kopplade ifrån sig från nätverket. Routern ligger väl 5-6m bort och kortet har normalt sett bra kontakt, men så PANG kopplar det ifrån. Den senaste gången har det kopplat ifrån 3-4 ggr. (samma trådlösa nät fungerar samtidigt utmärkt med min laptop) Jag önskar att jag aldrig hade köpt eländet och skall returnera kortet snarast. Mitt råd är att inte köpa detta kort.