Kategorier
Prisjakt

Unregisteredd1140893

15
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Asus RT-AC87U
3.4
(52)
5 år sedan*
Uppgraderade från Asus RT-N66U till denna Asus RT-AC87U och är jättenöjd med mitt val av router. Känns mycket stabil, snabb och den har en väldigt lång räckvidd. Har full styrka i hela huset. Kör original firmware och har inga som helst problem med det. Jag har väggmonterat den på en central plats i huset. Har konfigurerat DynDns, Portforwarding osv.... Allt lirar på precis som det ska. Har många klienter och upplever att denna router trivs mycket bättre med det än den vad den gamla gjorde. Förmodligen eftersom hårdvaran är mycket bättre i denna. Har svårt att förstå att man i tidigare inlägg skrivit så dåligt om routern. Köp!
*Redigerades 5 år sedan
Sony STR-DN1070
4.1
(7)
9 900 kr
5 år sedan*
Fantastiskt klart och rent ljud för pengarna och precis som tidigare recensioner redan berättat så har man verkligen sett till att receivern också levererar riktigt bra ljud i stereo. Tveklöst så är detta den bästa hemmabio receivern jag haft hittills när det gäller stereo. Om jag jämför tex med Onkyo SR-607 receivern min föregångare, så är detta ett stort kliv uppåt i såväl leveransen av Stereo som Dolby Digital. Ljudet är mycket renare och jag upplever att detaljerna i både musik och film blir allt tydligare. Ett annat plus är att receivern inte blir hälften så varm som mitt Onkyo steg blev. Zoner och annat trams bryr jag mig inte så mycket om eftersom att receivern i mitt fall är dedikerad till rummet i källaren. Jag "Bi-ampar" mina frontar vilket jag tycker spelar en stor roll när det gäller leveransen av musik i stereo. Två HDMI ut är också väldigt bra när man som mitt fall har både TV och projektor. Vet inte hur många dåliga HDMI-switchar jag stött på hittills.... Tycker att konfigurationen är mycket enkel och menyerna är logiska. Rumskalibreringen funkar också bra tillskillnad mot många andra receivers jag testat. Rekommenderar helt klart denna.
*Redigerades 5 år sedan
LG 55UF852V
3.9
(6)
6 år sedan*
Fel postat flyttat till: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?o=3068034
*Redigerades 6 år sedan
LG 65UF852V
3.3
(4)
6 år sedan*
Känner mig riktigt nöjd med köpet av denna tv. Innan köpet gjordes så kändes det lite scary eftersom jag aldrig tidigare ägt en LG TV. Men med facit i hand så är jag glad att jag vågade. Jag har gjort en grundlig undersökning och jag vågar påstå i skrivandets stund att någon annan 65" tv med alla "needs" finns inte i denna prisklassen 19-20K. TV:n har allt som man kan tänkas behöva. Grundkraven som jag hade på min nya tv var följande: * 65" * Inbyggda mottagare för DVB-C, DVB-S, DVB-S2, DVB-T, DVB-T2 * Ultra HD * Passiv 3D * Bra applikationsutbud * Stilig design LG 55UF852V har en mycket tydlig, fin och klar bild och när man kör högupplöst material så är det nästan läskigt hur bra bilden är. Det bör givetvis till en början läggas ner lite tid på att kalibrera för att få till det optimalt med ljus och färgåtergivning. När man väl gjort detta så känns det fantastiskt bra. Jag använder normalt inte ljudet från tv:n då jag kör det via receiver. Men jag har testat ljudet från tv:n och det är förvånansvärt bra med tanke på design. Här har LG tagit hjälp av "Harman Kardon". Har läst i tester att man retat sig på att stativet skulle vara opraktiskt, förstår inte alls detta då det är både snyggt och står stabilt. Tar inte alls någon överdriven plats jämförbart med andra skärmar i denna storlek.
*Redigerades 6 år sedan
Benq W1000+
4.3
(14)
10 år sedan*
Full pott ! En garanterat prisvärd (Full HD Projektor) som mästerligt levererar grym bild för slantarna. Går nog inte att hitta en bättre projektor i denna prisklass. + Skarpt klipp i bilden + Ljusstark (Inga problem dagtid i vardagsrummet.) + 5000 timmars brinntid för lampan i eco-läge (Kör min i eco-läge utan problem.) + Tyst (Hörs knappt) Riktigt nöjd så här långt !
*Redigerades 10 år sedan
Belkin N+ Wireless Router F5D8235ED4
4.4
(13)
12 år sedan*
Helt suverän router... Hade tidigare Dlink 624 men har äntligen tack och lov bytt till denna Belkin router. Skillnaden är mycket märkvärd... Stabilitet Fart Bra gränssnitt Bra räckvidd Stöd för USB disk Kort sagt "Jättenöjd"
*Redigerades 12 år sedan
System One VH-4
4.2
(9)
12 år sedan*
Helt suveräna högtalare, kör dem bi-ampat och det låter riktigt bra...Helnöjd !
*Redigerades 12 år sedan
Philips 42PFL8404H
4.5
(12)
12 år sedan*
Äntligen ! En fantastisk tv med en helgrym bildkvalité... Levererar perfekt bild för såväl SD/HD upplöst material. Har sett mycket men detta slår allt... Solklar 10:a !
*Redigerades 12 år sedan
Finlux 42FLH760
4
(2)
13 år sedan*
Har 47" i samma serie...Jättenöjd med TV:n, mycket skarp fin bild, Var tveksam innan köpet, men ångrar inte en sekund att jag köpte denna tv. Fungerar även toppen att spela på denna TV... Bra köp helt enkelt
*Redigerades 13 år sedan
Pioneer S-W150
3.6
(4)
13 år sedan*
Ger en bra bas även på riktigt låga frekvenser... Nackdel: Känslig för mobil på nära håll....
*Redigerades 13 år sedan
Sida 1