Prisjakt

Sanfred

Medlem sen 2008-07-02
7
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Apotea
Utmärkt
(500+)
OK
ett år sedan
Bra sortiment, priser och leveranser. Dåligt att luriga Klarna är enda betalningslösningen, jag vill betala med kort och inte ha något med Klarna att göra alls.
Power
Utmärkt
(500+)
Bra
4 år sedan*
Informationen man får efter att ha lagt en order är inte mycket att hänga i granen - orderstatus "okänd" i ett dygn, och sedan när paketet är skickat så får man ett mail om att det finns ett kollinummer - men kollinumret finns inte med i mailet, och på webben är orderstatus fortfarande "okänd". Men kundservice svarade inom rimlig tid när jag hörde av mig om detta (med ett spårningsnummer), och paketet kom fram med rätt innehåll två arbetsdagar efter att jag lagt ordern.
*Redigerades 4 år sedan
Adlibris
Dålig
(500+)
Usel
4 år sedan*
En vecka efter att ha mailat kundservice fick jag beskedet att de har mycket att göra, och att de därför avslutat ärendet utan att ens ha läst det. Vill jag ha svar från en människa så ska jag alltså kontakta dem en gång till. Så här behandlar man inte kunder!
*Redigerades 4 år sedan
CDON
Bra
(500+)
Usel
7 år sedan*
De tog bort min beställning trots att den var bekräftad och produkten fanns i lager. Sedan dess har de skickat mängder av reklam till mig, och reklamen fortsätter komma trots att jag avanmält mig från "nyhetsbreven".
*Redigerades 7 år sedan
Somic G909
Full Star 1
3
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
8 år sedan*
Lite tråkig diskant, men ändå helt okej för sin prisklass. Varning dock för funktionen "vibration", ljudet blir verkligen skräp om den är på (och det är den varje gång du kopplar in lurarna).
*Redigerades 8 år sedan
Conrad.se
Dålig
(500+)
Usel
8 år sedan*
Mailade till kundservice då jag glömde portkod i adressen. Vid slutet av nästa arbetsdag skickade de paketet, utan portkoden. Två vardagar efter att jag skickade mailet har jag fortfarande inte fått något svar.
*Redigerades 8 år sedan
Väskan
Usel
(17)
Usel
8 år sedan*
Svarar inte på mail med fråga om en produkt.
*Redigerades 8 år sedan
fotofyndet
Usel
(20)
Utmärkt
8 år sedan*
Snabb leverans av rätt produkt. Vet tyvärr ingenting om kundservice eller reklamationshantering, betyget är enbart baserat på en enkel beställning.
*Redigerades 8 år sedan