Kategorier
Prisjakt

carlwedberg

Medlem sen 2008-06-27
15
Bidrag
9
Hjälpsamröster
Netgear WNDR3700
3.6
(87)
8 år sedan*
Jag har nyss köpt version 3 av denna router. Som sagt är det svårt att lägga in annan firmware. Men jag har lyckats lägga in DD-WRT, efter mycket läsande på forum, krångel och lite tur. Men jag skulle rekommendera att välja en annan router om man vill utnyttja opensource firmware. Den gör vad den säger att den ska göra med den medföljande firmwaren.
*Redigerades 8 år sedan
Linksys WRT54GL
4.5
(126)
607 kr
8 år sedan*
Den är bra med Tomato eller dd-wrt. 3 stjärnor minus för att den inte har gigabit lan.
*Redigerades 8 år sedan
LG 42LV340N
3.6
(6)
9 år sedan*
Perfekt till priset jag fick den för! 4400. Har inte hittat något att klaga på. Försäljaren klagade på att den endast hade 50 hz uppdateringsfrekvens, men det har inte stört mig när jag tittat på filmer eller tv. Jo en negativ detalj om tvn förresten. Den enda audio-utgången, som jag har förstått i alla fall, är optisk. Det gör att jag måste ha en optisk ingång om jag ska koppla in högtalare. Mina högtalare har inte det. Tror jag måste skaffa en förstärkare med optisk ingång om jag ska få bättre ljud än de inbyggda högtalarna.
*Redigerades 9 år sedan
Logitech Illuminated Keyboard (SV)
4.2
(89)
11 år sedan*
Jag är aningen besviken. Det är absolut det snyggaste tangentbordet, som jag någonsin sett. Datorstudion har blivit lite mer kraftwerk. Men det är plastigare än jag trodde. Utseendet är inte allt, inte för mig. Jag tror inte det kommer hålla länge, kanske ett år.
*Redigerades 11 år sedan
D-Link DUB-H7
2.6
(5)
275 kr
12 år sedan*
För mig har den bara krånglat. Först fungerar skrivaren, en timme senare har den förlorat kontakten. Samma med allt jag har kopplat in. Hårddisk, keyboard, PalmPilot, USB-minne.
*Redigerades 12 år sedan
Sida 2