Kategorier
Prisjakt

carlwedberg

Medlem sen 2008-06-27
15
Bidrag
9
Hjälpsamröster
Supra Headphones Zero-X
3.3
(1)
499 kr
ett år sedan
+ Små lätta och smidiga. + Bekväma. + Ok ljud. Bästa ljudet bland trådlösa lurar i samma prisklass. + Tåliga. + Extra klump på ena sidan så att de inte halkar omkring. Jag hänger de över nacken och de finns till hands där när jag behöver dem. - Batteriet räcker inte hela arbetsdagen. Behöver extra lurar med mig till jobbet. Ca 6 timmar. - En röst upprepar ”Battery low” tio ggr när batteriet snart är slut. - Mikrofonen kunde nog varit bättre.
Supra Headphones Nitro-X2
3.8
(7)
1 289 kr
ett år sedan*
Jag packade upp direkt ute på stan efter jag köpt dem. Tänkte testa om det var lite batteri kvar i från fabriken. Jag plockade upp, startade, parade ihop på nolltid, började lyssna. Perfekt passform direkt. Ljudet får fyra stjärnor. Jag har hört bättre i dyra trådade lurar. Men absolut det bästa jag hört i trådlösa. Fet bas. Batteriet höll över tio timmar! Jag har haft lurarna några veckor nu. Märker ingen skillnad mellan första och senaste spelningen. Behövdes ingen ”inspelning”. Silikon-vingarna har jag plockat bort då de var i vägen i vardagen. Lurarna sitter bra ändå. + Batteritiden är fantastisk! + Ljudet är mycket bra! + Den svarta modellen är snygg. Ser bra ut trots att de sticker ut ur öronen. Det ser inte konstigt ut. (Jag hade vita Zero X ett tag. Det såg inte bra ut. Det såg ut som jag hade örhängen) + Bra kontakt. Inga problem att parkoppla. Jag kan gå till ett annat rum och fortfarande lyssna. Små störande detaljer de borde ändra i framtiden: - Den blinkar blått. Som normal-läge. Blinka när något är fel istället. - Rösten som säger Battery low. Det räcker att hon säger det en gång. Två gånger räknas som tjat. - Mikrofonen är sämre än på Apples lurar. Men Apples mic är bättre än alla andras. - Ojämn vikt. Zero X hade kompensations-vikt-klump på vänstra sidan och mic på högra. Jag gillade det. Nitro X2 saknar det. Så den hänger ofta snett.
*Redigerades ett år sedan
Belkin Boost-Up Wireless Charging Pad for iPhone X/8/8 Plus F7U027
3.8
(15)
599 kr
2 år sedan
Jag är besviken. Den är väl hyfsad att se på. På mitt vita skrivbord. Förutom den trassliga sladden. Men den laddar såååå långsamt. Jag kan skriva exakt laddtid sen. Klart långsammare än med medföljande sladden till iPhone.x.
Pioneer VSX-933
3.8
(5)
2 år sedan
Jag är jättenöjd. Min Harman Kardon AVR 260 pajade nyss. Jag var väldigt nöjd med den innan. Det var bra ljud i den. Jag tvekade mellan denna Pioneer och en ny Harman Kardon. Jag var rädd att få sämre ljud med Pioneer. Men tvärtom var det ännu bättre ljud. Varmt dynamiskt och högupplöst. Ingen tillverkare av surroundförstärkare begriper sig på hur man gör mjukvara. Men Pioneers mjukvara är något bättre än Harman Kardons (Hoppas Apple köper upp dom alla och lägger in iOS). Den lyckas få mina högtalare att samverka på ett bättre sätt. Kul med Dolby Atmos. Fungerar jättebra med Apple TV. Bekvämt att spontant kunna uppdatera via nätverket.
TP-Link TL-PBG6700
4.1
(9)
3 år sedan*
Den väger 140 gram! Min iPhone 6s väger 143gram. Laddar telefonen två-tre gånger på en laddning. Perfekt för mina behov! Jag gillar däremot inte designen så mycket. Svart gummi och plast-guld. Det är en powerbank, inte en handväska. Tar bort en stjärna för fult designförsök. Fick jag bestämma hade den varit i IBM-beige hårdplast.
*Redigerades 3 år sedan
TP-Link TL-PB15600
3.2
(4)
704 kr
3 år sedan*
Starkt, snabbt batteri som laddar iPhone 6s onödigt många gånger på en laddning. Jag fattade inte hur stort, tungt och klumpigt det var innan jag köpt den. Den är som ett laptopbatteri nästan. För stor för jackfickan. Tjock som fyra iPhone 6s på varandra + en cm längre. Väger som en halv liter mjölk. Önskar att jag hade fattat det innan köp. Passar dock bra i ryggsäcken. Köpte liten tp-link 6700 till jackfickan. Jo, det finns en "ficklampa" inbyggd. Det är en svag liten diod som man tänder genom att hålla inne powerknappen tre sekunder. Sen måste man hålla inne den tre sekunder igen för att släcka.
*Redigerades 3 år sedan
Intel 335 Series 2.5" SSD 240GB
4
(9)
7 år sedan*
Enkel installation. Inget krångel med drivrutiner. Det var bara att plugga in och installera Windows. Till skillnad mot min förra från Corsair som var en mardröm att få igång. Skönt med 240 GB systemdisk. En stjärna minus för den kortare garantitiden jämfört med 520 modellerna. Men sen en stjärna extra för det lägre priset.
*Redigerades 7 år sedan
Apple iPad Mini 4G 16GB
4.3
(7)
8 år sedan*
Jag är väldigt nöjd med denna produkt. Det är min första iPad. Har undvikit de tidigare modellerna för de har verkat lite för klumpiga för min del. Jobbiga att släpa på. Ömtåliga. Denna är så liten och lätt och samtidigt så mycket större än min iPhone 4. Mycket snabbare än iPhone 4 också. Och AirPlay fungerar bättre på den. Den känns större när man använder den, sen när man lägger ifrån sig den så ser man att den är liten som en pocketbok. Skönt med 3G-anslutning så man kan ta med den överallt. Den får plats i jackfickan. Hur tålig den är återstår att se. Den största praktiska nyttan med den som jag hittills haft är att läsa pdf-filer på. Mycket smidigt. Hämtar från dropbox. Min sexåriga dotter älskar att spela på den. Skön att surfa på. Man har översikt och kan läsa. Inte segt alls. Minnet på 16 gb var jag orolig för först då min iPhone hade 32 gb och den är full. Men jag använder iPaden på ett annat sätt och med andra appar så de kompletterar varandra. Det känns inte för lite. Jag får plats med allt jag vill ha.
*Redigerades 8 år sedan
Rapoo 9060 (Nordisk)
2.1
(5)
8 år sedan*
Snygg, trådlös. Dåligt med finesser. Men det är väl minimalism.
*Redigerades 8 år sedan
Sida 1