Kategorier
Prisjakt

Evig Elev

Medlem sen 2008-06-21
39
Bidrag
5
Hjälpsamröster
HTC One 32GB
4.3
(129)
6 år sedan*
10
*Redigerades 6 år sedan
Mionix Saiph 3200
4.4
(13)
9 år sedan*
Hade aldrig talas om detta märke, men musen hade fått fina omdömen och jag tänkte ge den en chans, det är jag glad för. + Känns skönt i handen + Hoppar inte runt eller liknande + Vikterna, jag har alla kvar i den. + Skön klick-känsla + Man ställa in olika hastigheter och byta det väldigt enkelt med knapparna som befinner sig under scrollen, ifall fler ska använda den och använder olika hastigheter. - Sidoknapparna är lite för långt framme. Har vanlig-stora händer, men når inte fram-knappen. - Gummin där man lägger tummen kan leda till lite svett ibland, inget extremt, bara lite fuktigt. Inget som stör mig dock.
*Redigerades 9 år sedan
Noctua NH-D14
4.6
(58)
750 kr
9 år sedan*
Jag hade sett den på många bilder, både hört och läst att den är stor men jag förstod det först när jag såg den!!!!!! Gör ett grymt jobb, har satt ultra-motstånden, så jag hör den knappt, men processorn är fortfarande sval. Dock har jag inte behövt klocka prollen än (2500K) vilket var anledningen till att jag köpte denna, därför kan jag inte säga hur den kyler en klockad processor. Kan inte tänka mig annat än bra!
*Redigerades 9 år sedan
Dell UltraSharp U2412M
4.1
(75)
1 986 kr
9 år sedan*
Har haft den i ca. en månad nu och är helnöjd. Dock trodde jag att det skulle bli lite större skillnad gentemot min gamla skärm (Acer TN-panel). Den största skillnaden är väl betrakningsvinkeln, förut gick det inte att ligga i sängen och använda den som TV då det inte gick att se något, men nu funkar det hur bra som helst varifrån man än tittar på den. Jag tycker att priset är något för högt, men å andra sidan tror jag att den håller ett tag. 2 andra saker som inte har med själva skärm-ytan och göra är stativet som är riktigt stabil och bra. Det andra är USB-hubben, använder det ibland, men inget jag skulle vilja betala extra för då datorns USB-portar är 20cm längre ifrån skärmens. Har inga problem med vare sig bleeding eller annat.
*Redigerades 9 år sedan
Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3
3.1
(5)
9 år sedan*
Då moderkort är den komponent som kan ställa till det när man bygger eget, brukar jag vara extra noga med valet av moderkort. Det här är 3e gången jag kör på ett GIGABYTE-moderkort och även denna gång är jag nöjd. Byggde datorn och startade den, allt flöt på redan från första starten, inga som helst problem, varken med drivrutiner eller annat. Inte ett enda problem/fel hittills för min del. Corsair Vengeance LP 1600MHz CL9 2x4GB Intel i5 2500K
*Redigerades 9 år sedan
Intel Core i5 2500K 3,3GHz Socket 1155 Box
4.8
(88)
9 år sedan*
Bra och sval processor. Har kört den på stock än så länge då jag inte ser någon anledning till att klocka den. Personligen ser jag ingen anledning till att köpa en 2600K med tanke på prisskillnaden.
*Redigerades 9 år sedan
Samsung SH-222AB
4.2
(9)
9 år sedan*
Säger samma sak: Billig o enkel, gör det den ska, men lite högljudd när den läser/skriver. Men då jag inte använder den så ofta är det inget som stör.
*Redigerades 9 år sedan
OCZ ModXStream Pro 500W
3.7
(16)
9 år sedan*
När det kommer till själva nätagget, så finns det inget att klaga på, men det är några små grejer som gör att det inte får fullpott. En grej är att sidan med strömbrytaren är lite för liten, eller åtminstone för mitt chassi (P280), det blir ett litet mellanrum som gör att damm kan gå in i burken, har dock täckt det:) Sen är kablarna för korta. Återigen, kanske gäller de som har ett P280 då det är ett stort chassi, men behövde 3 förlängningskablar för att dra kablarna bakifrån.
*Redigerades 9 år sedan
Corsair Vengeance LP Black DDR3 1600MHz 2x4GB (CML8GX3M2A1600C9)
4.4
(36)
525 kr
9 år sedan*
Bra, relativt billiga och låga minnen. Var tvungen att köpa ett par låga då jag har en Noctua D14 prolle-kylare, passar perfekt med ett GIGABYTE GA-Z68X-UD3H-B3 moderkort.
*Redigerades 9 år sedan
DeLock 3,5'' USB 2.0 All-in-1 Card Reader (91669)
4
(2)
188 kr
9 år sedan*
Letade efter en svart intern kortläsare som inte var alltför dyr, hittade denna på Dustin Home och köpte den. Fungerar som det ska, har kopplat in USBn, Firewire, eSata och självklart "kortläsarna", mic och hörlurar-kablarna lät jag vara då jag redan har de på chassit. Kör Windows 7 och behövde inte installera drivrutiner manuellt, den hittades och var klart att användas efter några sekunder. Har använt olika kortläsare ett par gånger och allt flyter på:) Det enda man kan klaga på är att det inte ger kvalitets-känsla när man ska sätta in korten.
*Redigerades 9 år sedan
Sida 1