Prisjakt

Shimonu

Medlem sen 2008-06-20
8
Bidrag
4
Hjälpsamröster
Batteriexperten
Utmärkt
(500+)
OK
6 månader sedan*

Smidigt att beställa. De visade sig använda Early Bird för leverans vilket innebar att någon gång under morgonen levererades paketet utanför dörren i lägenhetshus. Det känns inte säkert

*Redigerades 6 månader sedan
Hario V60 2-4 Koppar
Full Star 1
3.4
(3)
193 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Kändes som en bra lösning eftersom jag är ensam hemma om att dricka och tänkte ha den när jag jobbar hemma. Det den faller på för mig är att det tar lång tid att få till en kopp. Man får stå hälla vatten i den omkring 10 minuter om man ska ha en stor kopp eller 2 mindre koppar kaffe. Det känns inte hållbart.

Synology DS218play
Full Star 1
3.2
(8)
2 530 kr
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan*

Inte haft NAS tidigare men blev väldigt besviken på att man inte har möjlighet att stoppa i diskar med data på. Man måste stoppa i tomma diskar som formateras och får ett OS installerat. Så även om man har disk med ext4 och stoppar i kommer den inte kännas igen. Vill man komma åt den datan måste man använda en USB-port. Tycker inte heller den är helt användarvänlig, har strulat en hel del med att få igång. Hade en disk installerad och fylld och blev påmind att utöka med en disk för att få mer utrymma. Hur jag än verkade göra blev den extra disken inte åtkomlig eller så blev den paritetsdisk för den första. Glad att jag inte köpte en av de dyrare då upplevelsen säkert varit likadan.

*Redigerades 2 år sedan
SteelSeries Arctis 5
Full Star 1
3.4
(13)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Det saknas verkligen ett smidigt sätt att ladda lurarna. På mina förra hängde jag alltid av mig dem på en laddstation vilket jag saknar mycket här. Nu slänger man på sig lurarna och spelar med polarna för att plötsligt höra det där pipandet att batteriet håller på att ta slut. Åh! Att dra en kabel till närmsta USB-port känns inte speciellt smidigt när hela poängen var att ha ett trådlöst headset. Tycker först att volymkontrollen för chat/spel var häftig men tycker inte den fungerar som jag förväntar mig.Tycker den kan sänka båda Discord och spelet.

Däckonline
Dålig
(500+)
OK
4 år sedan*

Beställde ett Pilot Road 4 fram och de var den billigaste leverantören jag hittade som även hade gratis frakt. Blev lite strul med leveransen, fick inte så mycket information om hur det skulle levereras men tydligen försökte Postnord köra ut till mig och ringer visst med ett nummer som är spam-markerat på Truecaller. Kontaktade däckonline och fick svar att prata med Postnord. Jag kontaktade Postnord och kunde själv hämta ut det på deras företagscenter i stan. Bonus var väl att när jag hämtade ut däcket så fick jag ett paket med 2 st istället för 1. Sätter en 7a så länge, får se hur de sköter extradäcket. 27/7: Efter mer än två veckor av väntan så hör de av sig och erbjuder 10% rabatt om jag vill köpa det.Jag tackade nej och bad de skicka någon som hämtar däcket, vilket nu är bokat.

*Redigerades 3 år sedan
MediaMarkt
Bra
(500+)
Usel
4 år sedan

En timme sen kom notis om att Thrustmaster Warthog blev sänkt med ca 2400 kr men kan inte beställas och finns inte i någon butiks lager. Helt klart lockvara och väldigt fult..

CDON
OK
(500+)
Usel
12 år sedan*

Lite petig nu men när man utlovar leveranstid på 1-3 arbetsdagar så ska det stämma också. Jag beställde två dagar sedan då jag hade rabattkod och tänkte att det var lika bra att utnyttja. Jag hade lika väl kunnat gå ner på stan och köpa. Nu står ordern fortfarande som under behandling, alltså inte packad eller skickad. Ganska besviken. Tog kontakt för att få min beställning avbruten då den inte skickats ännu. Tar det via chatten så det förhoppningsvis kan bli gjort direkt. Det läggs ett ärende och jag skulle få mail när det var avbrutet. Fick ett mail men det var snarare för att paketet skickats. Varför finns det inte möjlighet att avbryta själv istället på hemsidan?

*Redigerades 6 år sedan
SteelSeries Rival
Full Star 1
3.5
(69)
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 år sedan*

Har haft denna mus i några månader och är inte speciellt imponerad. Brukar inte skriva omdömen men denna har börjat irritera mig, speciellt nu när jag köpte en skärm med högre upplösning. Precisionen känns undermålig, jag har problem med långsamma rörelser där muspekaren börjar göra små hopp snarare än flyta fram, det blir frustrerande att försöka klicka på små länkar när muspekaren nästan hoppar förbi. Jag har även upplevt att musen slutar svara i väldigt korta stunder eller inte är speciellt responsiv, Det kan vara så att allt detta har att göra med att jag kör utan musmatta men min tidigare MX518 i samma prisklass eller skräpmusen på jobbet klarar det så då borde denna också göra det. Kommer dock köpa musmatta och testa, blir det bättre uppdaterar jag. UPDATE: Köpte musmatta och hackigheten blev klart bättre. Nytt problem som visat sig, som även andra upplevt är att gummit faller sönder lite, det blir ganska irriterande. Så nu, några månader efter jag köpte den kan jag egentligen bara klaga på att gummit faller sönder. Responsen har blivit bättre av musmatta och uppdaterad mjukvara. Med tanke på gummit som faller sönder så kan jag däremot inte höja betyget. Att den släpptes i så dåligt skick är inte så imponerande heller. Jag hade inte köpt den här igen.

*Redigerades 6 år sedan