Prisjakt

kerre91

Medlem sen 2008-05-30
55
Bidrag
31
Hjälpsamröster
Canton Smart Soundbar 10
Full Star 1
3.8
(1)
8 990 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 månader sedan*
Vansinnigt snygg och välbyggd soundbar av Tyska Canton. Enkel att finkalibrera och installera. 4K passthrough, stöd för DOLBY ATMOS, DTS HD, Chromecast etc. Riktigt biograf ljud ur en sådan avlång och smal soundbar! "Movie" läget bjuder på ett kraftfullt filmljud med fina detaljer samt en bredd ljudbild tack vare den virtuella surrounden. Med DOLBY ATMOS material blir det ännu häftigare med en större atmosfär och effekter i takhöjd! Oväntat Bra tryck i de inyggda subbarna också medan filmdialogen ör tydlig! Musik via Tidal låter fullt godkänt Filmer som användes för demo; "Blade Runner - The Final Cut" 4K ATMOS "TENET" 4K - DTS HD "John Wick Chapter 2" 4K ATMOS " Die Hard" 4K DTS HD "True Romance" DVD Dolby digital "No country for old men" DVD Dolby digital
*Redigerades 4 månader sedan
Sony WH-1000XM3
Full Star 1
3.9
(163)
2 244 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
9 månader sedan*
Mina älsklings hörlurar! Vad skulle jag göra utan dessa? Komforten är fantastisk, användarvänligheten på topp och jag älskar det faktum att huvudbygeln är formad efter huvudet så man inte ser ut att bära hjälm (*host* Bose 700). Ljudet är mycket underhållande för att vara ANC-lurar. Jag kör ”default/stock” ljudet utan EQ. Sony bjuder på en Mustig och varm ljudbild med fokus på bas och dynamik. Mellanregistret är fullt närvarande. Diskanten är luftig samt dämpad (vilket är bra, då det minskar hearing-fatigue). Men lurarnas triumfkort är brusreduceringen vilket är och förblir den bästa ANC jag någonsin upplevt. Det är skrämmande tyst och mina gamla Peltor Optime kåpor hamnar i skamvrån jämfört med dessa! Vilken bedrift av Sony och en lyckad sådan. Att resa med dessa, dammsuga, Promenera etc. Ja det minsan en fröjd för hörseln.
*Redigerades 4 månader sedan
Philips PH805
Full Star 1
3.7
(19)
899 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 månader sedan
Inget vidare kvalitetsintryck! Förskräckligt plastiga och urdum touchfunktion! Öron kuddarna är hårda och smälter inte in med huden runt öronen och släpper därav in externt ljud om de inte sitter stadigt! ANC är fullt duglig och filtrerar lågfrekventa ljud rätt bra. Ljudet är okay med en dominerande bas men litet tunna mellanregister/diskant. Ingen vidare dynamik i ljudet. Sony WH1000XM3 har bättre komfort, ljusår bättre ANC samt ett köttigare mellanregister och luftigare diskant. Köp hellre dessa!
Mafia - Definitive Edition (PS4)
Full Star 1
2.5
(2)
249 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 månader sedan*
Minst sagt horribelt! Spelet har så mycket potential! Röstskådespelet är riktigt bra och handlingen är av klassisk gangstersaga... Men här faller allt samman! Spelkänslan åt skogen! Allting förstörs av den mest frustrerande kontroll konfiguration jag varit med om. Att röra sig är stelt och knappkommandon är extremt udda placerade. Actionsekvenser medelst vapen är klumpiga och endimensionella. Men Bilmekaniken tar priset då en stor del av spelet går ut på att köra mycket fordon. Det känns som att manövrera cementblock på en ishall. Efter 4 timmar gav jag upp! En fullkomligt missad möjlighet förstörd av hemsk spelkänsla. lågmälda "LA Noire" upplevs som "Uncharted" spelen jämfört med detta! UNDVIK!
*Redigerades 4 månader sedan
Hifi Experience
Utmärkt
(83)
Utmärkt
7 månader sedan
I absoluta klass med Hembiobutiken.se! Alltid lika nöjd med er service samt utbud! Keep it Up fellas'
Hembiobutiken
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
7 månader sedan
Toppen bra utbud och grym service samt snabb som fasiken leverans! Ett måste för oss cineaster
Webhallen
Bra
(500+)
Utmärkt
7 månader sedan
Generellt en fantastisk butik! varit trogen kund/medlem sedan 2007! Sveavägens butik in My heart 😄 Pluspoäng; - Grym leveranstid - medlemsförmåner utan dess like - Stort utbud som konkurrerar ut Inet.se - Aldrig haft problem med förbokningar Minuspoäng; - Långsam kundservice till och från - om ni kunde köpa in lite 4K UHD filmer kapitulerar jag 😉
Supra Headphones Nero-TX TWS
Full Star 1
3.3
(43)
899 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
9 månader sedan*
Supra kämpar med de små MEN fundamentala punkterna inom True wireless, som lätt kan dra ner upplevelsen! Jag har stor respekt för företaget då mina hemmabiokablar alltid varit Supra. Men här får de ta och göra om och göra rätt! PLUS; - En väldans kul ljudbild för priset med bra kraft! Basen kan dominera lite. Mellanregister/diskant är ok balanserat dock. - Batteritiden är fantastisk på hela 5 timmar i snäckor samt resterande 75 timmar med etuiet. - USB-C laddning tackar vi för - Diskreta och pyttesmå snäckor! MINUS; - Snäckorna tappar koppling med varandra vilken kan driva en till vansinne - Etuilocket borde stängas med gångjärn! Inte magnet - Passformen är förjävlig med de medföljande silikonpropparna! Måste vara de sämsta silikonproppar jag någonsin testat! De ramlar lätt ut och kan skapa en ”sugpropps-känsla”. Comply foam tips är ett måste! - Man vet aldrig vilken som är Left/Right när man skall plocka ur snäckorna från etuiet - Samtalsljudet är under all kritik - Väldigt Märkliga knappkommandon! Man höjer/byter till nästa låt med vänster lur???? varför inte högra? När Siri ska användas stängs luren av istället, varför? Jo, därför att 3 sekunder aktiverar röstassisteten, 4 sekunder stänger av lurarna! LITE VÄL NÄRA INPÅ!
*Redigerades 9 månader sedan
Sony PlayStation 5 (PS5) 825GB
Full Star 1
4.2
(53)
9 599 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
9 månader sedan*
Stor som fasiken men osar spelkänsla utan dess like! Kort sagt är jag överlycklig! Bokade under releasedagen 2019 och fick mitt ex lagom till Julafton 2020! :) Används med en Panasonic OLED PLUS: - Stilren och futuristisk design! Avskydde den först men nu är jag helt såld! - Maken till spelglädje har jag inte upplevt på åratal. - Dualsense kontrollen är magisk! Enough said! - Snabb som fasiken och effektivt handhavande! - Menyerna är en klar uppgradering från PS4 - PSN är mer lättillgängligt och enklare att navigera än tidigare. - Spelen ser fantastiska ut och bjuder på många wow-upplevelser. HDR prestandan är felfri. - 4K UHD Blu-Ray är ett stort plus för oss filmnördar. UHD-utgåvan av ”Blade Runner Final Cut” är en sensation och PS5:an förmedlar bilden med ren cinematisk glädje. - Dolby Atmos stöds till filmvissning MINUS; - Väldigt stor och tung samt lite plastig - Hårddisken borde vara större för priset - Hade hoppats på en litet lyxigare unboxing - Stöd för Dolby Vision önskas omgående! Summa sumarum! Sony has outdone themselves! Xbox Series X må vara bättre specifierad, men saknar Sonys spelglädje!
*Redigerades 9 månader sedan
ComputerSalg SE
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
9 månader sedan
Herregud vilken HYPER SNABB LEVERANS! :D
Sida 1