Prisjakt

subkutan

Medlem sen 2008-05-30
25
Bidrag
10
Hjälpsamröster
Spobik
OK
(43)
Dålig
3 år sedan
Jag klickade på en länk i Prisjakt för Saucony hurricane ISO 4 löparskor. Priset som anges om man klicka på länken till SpoBik är 1199 kr och i Prisjakts lista 1038 kr med frakt. Kanske inte så mycket pengar men det är ju något som inte stämmer.
Denon AH-GC20
Full Star 1
3.1
(9)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
3 år sedan
Jag har haft lurarna i ett år nu. Ljudet är helt ok. Det är lite meckigt att få dem att koppla ihop sig med telefonen (iPhone 6S resp 7). Det kan ju vara acceptabelt första gången man parar ihop lurarna med telefonen men inte efter ett år. Inte varje gång man vill lyssna på musik. En sak jag retar mig på (vilket kanske är unikt med mitt exemplar) är att det antingen är 90 procent kvar av batterierna, för att när de nästan är helt tomma visa att det är 70 procent kvar. Därefter "dör" de (ljudet försvinner) , dvs från 70 till noll procent på en sekund. Lampan lyser men ljudet spelas inte upp i lurarna. Detta händer t.ex. aldrig på mina Beats lurar (som har sämre ljudkvalitet) Man annars är det som sagt bra ljud
Sleepo.se
Dålig
(82)
Utmärkt
3 år sedan
Med tanke på vissa andra omdömen här så var jag lite orolig för leveransen men det var helt onödigt. Både beställning och leverans fungerade perfekt. Varan var i gott skick.
Eventyrsport
Bra
(35)
Usel
3 år sedan
Sicka skojare! Det går ju inte ens att lägga till saker i varukorgen. Men en välgjord och snygg fake-sida är det. Fast den de borde ju egentligen inte få visas på prisjakt eftersom de inte säljer något.
Asko OP8656S (Rostfri)
Full Star 1
2
(1)
11 990 kr
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan*
Är ganska nöjd med ugnen. Det finns många inställningar av allt du kan tänka dig. Ugnen är snygg och menyerna är på svenska . Du kan ställa in egna favoriter, även om jag inte orkat sätta mig in i hur man gör. Vi har haft lite otur med kötttermometern. Ställde in ugnen på 115 grader och termometern på 58 grader. Tyvärr visar den inte temp i mitten av köttbiten. Vet inte om det beror på ugnen eller termometern så jag ska gå tillbaka och reklamera. Trist fel på en ny ugn som vi haft i två veckor. Enligt säljaren så ska det fungera så. Hon menar att det står fel i instruktionsboken (där det står att displayen kontinuerligt ska visa tempen från termometern) EDIT: efter att ha prövat timerfunktionen vid bakning så stängde ugnen av sig helt enligt inställningen men går sedan inte att starta. Barnsäkerhetsknappen fungerar och lampan går att tända/släcka men i övrigt är ugnen nu "helt död". Det går inte ens att stänga av den.
*Redigerades 3 år sedan
WhiteAway SE
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
4 år sedan*
Beställde en diskmaskin söndag kväll med leveranstid 2-5 dagar. Fick den torsdag eftermiddag. Jag har inte haft kontakt med kundtjänsten. Bring missade leveranstiden med en timma men ringde och meddelade detta. Klart godkänt. Emballaget är inte skadat alls. Sammantaget är jag mycket nöjd.
*Redigerades 4 år sedan
JordNära
Dålig
(4)
Utmärkt
4 år sedan*
Köpet gick utmärkt och de svarar på frågor via mail ganska snabbt. Produkten levereras till din lokala post i butik. Lätt att betala och de håller tiden.
*Redigerades 4 år sedan
Liljekvists
OK
(500+)
Utmärkt
4 år sedan*
Lätt att beställa. Trevligt utseende på hemsidan. Flera leveransalternativ. Det hade varit en stor fördel om storleken på varan syns när man är i läge att betala
*Redigerades 4 år sedan
Sida 1