Prisjakt

joacim stenberg

Medlem sen 2008-05-19
8
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Lantliv i Kuggeboda
Utmärkt
ett år sedan

Snabb leverans. Vid ett garantiärende så svarade dom supersnabbt och löste problemet direkt. Det är ju när det strular som en butik verkligen kan visa vad dom går för. Där har Lantliv visat sig vara mycket seriösa.

DiveInn
Utmärkt
Redigerades 9 år sedan

Har handlat många gånger från denna butik. Bra butik med ett brett utbud och mycket bra priser, och snabba leveranser. Leverans med DHL AIR innebär att man får det levererat från spanien till dörren hemma i sverige på två dagar till ett pris som är nästan samma som posten tar för ett inrikes paket där du får hämta ut det på ett ombud. Jag har aldrig haft några som helst problem när jag handlat av dem. Rekommenderas varmt

Asus RT-N16
Full Star 1
4.4
(15)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 10 år sedan

Riktigt stabil router som funkar klockrent med torrents, skype, spelning. Bra räckvidd och hastighet på det trådlösa. Jag köpte den för tre månader sedan och har ALDRIG startat om den. Det är helt klart en värdig uppföljare till min gamla Linksys WRT54gl som fått kliva åt sidan för den snabbare Asus RT-N16. Det enda minuset är de töntiga blå dioderna som är alldeles för starka och lyser upp genom rummet. Jag kör för övrigt orginal-firmware på den ännu.

D-Link Boxee Box DSM-380
Full Star 1
3.8
(264)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 11 år sedan

Den automatiserade katalogiseringen är lite underlig då man är van vid vanliga XBMC. Fläkten som folk gnäller på märker jag bara av när jag stänger av den. Så där tycker jag en del överdriver att den ska ska vara högljudd. Fjärrkontrollen hade gärna fått vara bakgrundsbelyst och ha en form så man enklare känner vilken väg man håller den i mörkret. Det finns en logga som man kan ta hjälp av att känna men det räcker inte enligt mig. Dom flesta "appar" som finns för att kunna streama filmer är bedrövliga då de länkar direkt ut till respektive kanals fläskiga och tungjobbade webbsida. Detta blir väldigt jobbigt på lillboxen med lillfjärren. Det jag stör mig på å de grövsta är strömadaptern som ger ifrån sig ett hjärntvättande högfrekvent ljud som man blir dum i huvudet av. Men när du väl fått in dina filmer så fungerar den utmärkt till att spela film och tv-serier vilket är helt och hållet vad jag använder den till.

Conrad.se
OK
(500+)
Dålig
Redigerades 11 år sedan

Domn har mycket skrot i butiken så man hittar ofta något man vill ha. Bra priser och fraktfritt när man beställer över 1495:- Är enda anledningen att jag inte sågar dom vid fotknölarna. Jag har jag beställt en UPS från Conrad och fått det automatgenererade bekräftelsemailet. Det har nu gått drygt en vecka sedan beställningen lades och de har fortfarande inte skickat min UPS trots att den ska finnas i lager. Jag har skickat en mail så vi får väl se om jag får något svar. Jag skulle avråda folk till att betala i förskott till ett företag med så osäker leverans.

Komplett.se
Utmärkt
(500+)
Bra
Redigerades 13 år sedan

Hyffsade priser (billiga på en del produkter dyra på andra), bra utbud och snabba leveranser. Beställ i tid så skickas det samma dag.

Parfym.se
OK
(500+)
Bra
Redigerades 13 år sedan

Bra priser och snabba leveranser. Fick min beställning efter 2 dagar, och snabbare går inte med vanlig post.