Kategorier
Prisjakt

grozny

Medlem sen 2008-05-15
26
Bidrag
10
Hjälpsamröster
Electrolux EUO9GREEN
2.2
(29)
1 839 kr
ett år sedan
Efter 20 år med Electrolux Oxygen så var Electrolux ett givet val återigen. Läste endel och tänkte att vi skulle spendera lite mer på en "premiummaskin" Denna är endast designad för att sälja, den är ganska hopplös att använda. Suger mycket bra, men munstycket som följer med tar ej skräpet, man styr det framför sig. Nästintill vacumeffekt mot golv så inget sugs upp.. På mattor funkar den bättre. Inskaffade genast ett 3:e parts golvstycke som fungerar som den skall på grus & damm. Maskinen gick sönder efter 3 veckor. Trasigt kretskort. Tretti.se återtog maskinen och skickade på reparation. snabb handläggning med retursedel på mejl etc. Maskinen känns hastigt konstruerad med kvalitetsbrister, på slangrulle och hela munstyckets konstruktion.. Men snygg på bild :-( Undvik.
Lenovo IdeaPad 530S-14 81EU00LYMX
3.3
(1)
ett år sedan
Snabb för familjens göromål. Bra hårdvara, förhoppningsvis för en tid framöver :-) Snygg design i alu.
Sorel Glacier XT
3.8
(1)
1 109 kr
ett år sedan
Som Draghundsåkare ute långa dagar i djupkyla, ståendes perioder på is & snö har jag länge letat den perfekta värmekängan. Denna känga är testad till -73C! helt galet varm, en filtinnersko, med isolerad yttermembran , tjock yllesula, gigantiska kängor med en garanterad värmeeffekt i alla väder! Ingen smidig känga på ngt sätt, men gör vad den ska vid isen, ute i oväder, den används långa dagar på ishockeyrinken, vid fiske, och i pulkabacken med barnen. Den är en investering för framtiden.
Asus RT-AC2900
4
(23)
1 687 kr
ett år sedan
Fantastiskt lyft! Svårt att vara objektiv men från att ha rullat en D-link 655 i 15år (!) så var detta steg ett enormt lyft! Fick ut 95/75 på familjens 100 uppkoppling, enormt starkt 5Ghz band som får alla prylar att rulla klockrent i hemmet. Nu kan alla barn streama o spela utan avbrott eller latency´s. Föräldraåtkomsten/övervakningen via appen var otroligt enkel och lättanvänd, min fru & jag kan med lätthet stänga åtkomsten på wifi´t på alla anslutna prylar när det behövs. Fantastisk wifi. Rekommenderas starkt! GRYM router!
Polar M600
2.9
(6)
2 616 kr
3 år sedan*
Är en relativt clean , snygg klocka. Gör vad den ska men i mitt fall finns ett fel. Synkningen är det sämsta skit ever. Ingen autosynk, tappar BT vilket medför att 99% av mina manuella överförda pass misslyckas. Har bytt både telefon o försökt mejla supporten men problemet kvarstår. Har på 2år lyckats föra över typ 5pass men borde vara 500+st Så sjukt besviken på klockan. Många märken har samma funktioner men denna klocka skapar bara bekymmer efter träning. [[ undvik köp ]]
*Redigerades 3 år sedan
Ifö Solid SKH Lyx 900x900
3.5
(2)
12 999 kr
3 år sedan*
Snabb leverans! Inköpt från Bygghemma.se Väldesignad, enkelt att montera, genomtänkt kabin, inget silikon behövs som på billigare modeller på rusta /jula etc. Glasdörrarna har mycket bra konstruktion som löper tyst och stänger mycket bra med magnetlås. ( billigare märken är detta en akkilleshäl ) Baljan med avlopp är i stål, sviktar ej för mig på 80kg+,, hårsil medföljer. rör/blandare/slangar håller en mycket hög standard. Vi är mycket nöjda!
*Redigerades 3 år sedan
Thule Motion XT XXL
4.4
(3)
7 490 kr
3 år sedan*
Istället för bilbyte köpte vi denna stora takbox då familjen utökades. Klockren design, djup, enkelt montage, lätt att avmontera. Vi handlade av Takbox.se. 3 dagars leverans. Bra. Fantastisk box som rymmer allt och lite till!
*Redigerades 3 år sedan
Thule Urban Glide (Joggingvagn för 2)
3.8
(1)
4 år sedan*
Kanonvagn! Fantastisk förpackad, enkelt montage, fina manualer och tillbehör. Vi köpte till adapter för babyskydd & hårdlyft, vår 1åring och vår nyfödda åker kungligt. Vi har tidigare haft P&T Vibe och den bleknar i jämförelse, denna Thule är stabil, en mycket bra packlåda, stabil. stora fina lufthjul som gör denna vagn mycket lätt att använda. Den enormt fina dämpningen, stötdämparna på hjulaxeln är fin, i all terräng ligger barnen fint, vi är ute i skog och på guppiga gångvägar, vagnen rullar mjukt, tyst och lätt. Att fälla ihop vagnen är enkelt och genialiskt, med en hand fälls vagnen ihop, mycket bra vid en parkering. Ett enda minus är att tillbehören är sjuukt dyra. Vi ger vagnen 10/10.
*Redigerades 4 år sedan
TP-Link CPE210
4.2
(2)
373 kr
4 år sedan*
Fantastiskt, köpte en från Conrad. Utökar nu mitt wifi på gården + att vi nu har wifi i gäststugan på gården. Massor av inställningsmöjligheter. Är amatör i nätverk men denna satte jag som Hotspot, och utan kryptering, enkelt och smidigt då gästerna nu aldrig behöver fråga om lösen på våran gård. :-) Prisvärd och av mycket bra kvalitet!
*Redigerades 4 år sedan
Takbox.se
Utmärkt
(8)
Utmärkt
4 år sedan*
Fantastisk hjälp via telefon. Bra hemsida med tydliga priser och tillbehör. Tillmötesgående och hjälpsam över telefon.
*Redigerades 4 år sedan
Sida 1