Prisjakt

Unregistered3acc8d5c

16
Bidrag
5
Hjälpsamröster
Minecraft (PC)
Full Star 1
4
(2)
203 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
5 år sedan*

Jösses vad märkligt, säger samma sak som pappafaffa skrev för 15 timmar sen! Skaffade Minecraft när det kostade nästan ingenting för en sex år sedan eller så. Mycket som har hänt sedan dess. Inte spelat på 4 år nu. Det var väl vad jag skulle kalla oldschool Minecraft utan XP och sådant där krims krams. Minns att de la till den funktionen och att jag inte uppdaterade spelet av den anledningen, kort varefter jag la ner. Kul hade jag i alla fall! Det är en speciell känsla att skapa saker och överleva i den världen. Och kanske återvänder jag en vacker dag. Av nostalgiska skäl.

*Redigerades 5 år sedan
Webhallen
Utmärkt
(500+)
Bra
9 år sedan*

Bra bemötande och bra priser. Det jag kan anmärka på är deras tyvärr omoderna och svårnavigerade nätbutik som gör det särskilt svårt lätt att leta igenom utbudet.

*Redigerades 5 år sedan
OutdoorExperten
Bra
(500+)
Utmärkt
8 år sedan*

Skön butik. Fina priser. Fri frakt och retur över 500 är minimum för vad alla butiker borde erbjuda. Har erfarenhet som betalade kund via butiken i Västerås och aldrig haft några som helst problem

*Redigerades 6 år sedan
AKG K242 HD
Full Star 1
4.6
(31)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
6 år sedan*

Haft dem bra länge nu, säkert närmare 2 år. Kompetent och neutralt men klart ljud. Möjligtvis viss avsaknad av bas, men den bas som hörs är känns detaljerad. Som nämnts tidigare är de något svårdrivna. Med rätt förstärkare eller ljudkort lär det inte vara problem. Input av sämre ljudkvalitét är heller inget du gärna matar in i dessa, på så sätt är de mer oförlåtande. Mitt enda klagomål (förutom basen) är av mer personlig karaktär. De har tendens att vila på ovansidan öronen på ett ställe i den fina stoppningen där de inte är direkt rundade, och hade, i mitt fall, önskat att själva upphängningen vore lite tajtare. Går säkert att modda väldigt lätt om man har samma problem. Annars hade det varit en klar tia för min del. Stark nia.

*Redigerades 6 år sedan
Nike Dominate
Full Star 1
2.8
(1)
143 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
7 år sedan*

Acceptabel nybörjarboll. Börjar bli sliten efter bara nån veckas lätt spel på utomhusplan, så rekommenderar denna för inomhusbruk mest. Håller därmed inte med beskrivningen på den punkten.

*Redigerades 6 år sedan
Zoovillage
OK
(175)
Usel
7 år sedan*

Bra pris på ett par converse m.fl. Men! Handlade för närmare 600 kronor, och betalade 39 kronor för frakt. Då kanske man kan förvänta snabb leverans, inte sant? Nix. Dröjde en hel vecka att få hem paketet. Inte alls ok i min mening. Ett av snörhålen på skorna var dessutom defekt. Två stjärnor är ett toppbetyg.

*Redigerades 7 år sedan
Gränsfors Wildlife Hatchet 0,6kg
Full Star 1
4.6
(7)
1 095 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
8 år sedan*

Älskar detta verktyg, trots allt. Har tjänat mig väl och mer därtill. Punkt slut.

*Redigerades 8 år sedan
A4Tech X7 X-760H
Full Star 1
3.3
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
8 år sedan*

Har haft denna lille gnagare i säkert 3-4 år nu, min andra mus ifrån A4Tech's X7-serie, och vill bara säga att jag är helt nöjd med den, såhär vid dess sista tid kvar innan pension. Nu så börjar vänsterknappen sega ner sig rejält, så blir det ju med mekaniska datormöss i slutändan. Delar av själva mönstret på ovansidan har lossnat, likaså har det även slitits ned vid tummen och blivit helt blankt (fotnot: Detta korrigerade jag i ren redneck-anda med att dra med nål i korsstreck så det blev ruffigt). Man skulle nästan kunna tro, med tanke på formen, att detta skulle vara en vänstermus, men icke. Om man tänker efter så är ändå långfingret längst, så det är helt logiskt med denna form just för högerhänta, eller spegelvänt om man nu är lagt på så vis. De två tumknapparna gillar jag definitivt, och är svåra att vara utan när man väl vant sig, både i spel och när man surfar (fram och tillbaka i webb-historiken). Trippel-klicken, som finnes klockan 10 i förhållande till scrollen, finner jag även den användbar. Storleksmässigt är den nog medium.

*Redigerades 8 år sedan
jaktbutiken se
Usel
(3)
Utmärkt
9 år sedan*

Det kan bara bli full pott för ett företag med varor i lager, bra priser, som gör sina kontaktuppgifter tydliga, svarar i telefon och gärna diskuterar olika alternativ när en tar order över telen. Detta med ett exemplariskt, äkta och hemtrevligt bemötande, trots sent på en fredag, trots krånglig beställningsbetod, och en hel del manuellt arbete. "You can always trust a Norrlänning!" [uppdaterar när ordern är framme] 2013-6-9, nu i retrospekt: Ringde alltså hem en Gränsforsare en fredagskväll, fick frakt avrundad neråt, och betalade in under samma kväll via bankGiro. Blev glatt paff när den kom hemma lite över en (1) veckodag senare, nämligen tisdag morgon. Skämt åsido nu då, men -vilken- fullträff, jaktbutiken!

*Redigerades 8 år sedan
Sida 1