Kategorier
Prisjakt

Hovsta72

Medlem sen 2008-05-07
20
Bidrag
11
Hjälpsamröster
ComputerSalg SE
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
en månad sedan
Snabb leverans, beställde på en torsdag kl 14 och paketet kom fram på lördag förmiddag👍
Apple HomePod Mini
4
(10)
1 079 kr
en månad sedan
Oväntat bra ljud för sin storlek. Smidig att ansluta mobilen och skönt att slippa allt bluetooth krångel. Ska köpa några till så så jag har i fler rum, och även koppla två till min AppleTv.
Ghost of Tsushima (PS4)
4.5
(19)
399 kr
7 månader sedan
Grymt snyggt spel och jag gillar fighting mekanismen, grymt kul att spela stealth när man levlat upp ordentligt. Enda nackdelen är att det är lite för många sidouppdrag så man tappar fokus på huvuduppdraget.
Days Gone (PS4)
4.4
(17)
229 kr
7 månader sedan
Ett riktigt grymt bra spel. Mycket roligare än RDR2 och svårt att sluta spela, lagom långa uppdrag och bra story
Sony WH-XB900N
4
(22)
990 kr
ett år sedan
Mycket bra ljud och gillar att man kan byta låt och justera volymen genom att dra fingret på ena hörlurskåpan. Håller man handen på hörluren så släpps allt ljud utanför in, bra om någon säger nåt så slipper man ta av hörlurarna för att kunna höra. Har ett par Bose qc35 urar med sladd och dom har bättre brusreducering men ljudet i Sony lurarna är otroligt mycket bättre som natt o dag. ANC duger bra men vid nästa flygresa så tar jag mina bose lurar. För 1290kr så är det ett riktigt bra köp.
Dyson Cyclone V10 Absolute
3.7
(19)
5 390 kr
ett år sedan
Barnfamilj och vi är verkligen supernöjda med våran V10a den går varje dag och är lätt att ta fram när ungarna häller ut massa sand från skorna i hallen och när man vill dammsuga ett rum. Har märkt att vi oftare dammsuger enstaka rum nu då den är lättillgänglig. Haft två robotar som fastnar överallt samt kräver en hel del tid för att plocka upp saker så dom bor numera på tippen.
Sennheiser HD 4.50 BTNC Wireless
3.4
(17)
1 690 kr
ett år sedan*
Fick på jobbet så jag vet att det inte är fel på mitt exemplar då jag testat flera. Noice canceling är inte bra och man märker knappt någon större skillnad när man slår av o på. På mina gamla Bose lurar med sladd så är det betydligt större skillnad när man slår på och av NC. Men det största problemet är att hörlurarna verkar vara gjorda för barn, dom trycker alldeles för hårt runt öronen. Känns som att man vill täta extra mycket för att kompensera för dålig NC. Får två stjärnor då priset vid rea är ok. Men har ett par ännu billigare som jag köpte på Teknikmagasinet för många år sedan och dom har bättre NC men lite sämre ljud.
*Redigerades ett år sedan
LG 49UF772V
3.8
(1)
6 år sedan*
Vilken sjukt grymt bra tv. Har haft den i snart två månader och blir mer nöjd för varje dag jag har den. Jämfört med mina två andra lcd tv så har denna grymt bra svärta och otroliga färger, kollade nyss på netflix filmerna amelie och mauling rouge och det är ruskigt bra bild med fina färger o bra svärta och då är det vanliga HD filmer, ser man på sene 8 eller House of Cards med netflix ultra HD abonemang så är det otroligt sjukt bra bild. + bild + ljud, behöver inte köpa soundbar + uppskalning av HD till UHD är grymt bra. + OS är snabbt - inge skoj att kolla på vanlig tv sändning mer, speciellt inte på gamla tv' n Rekommendation är att köpa den på elgiganten och att köpa till bildkalibrering vilket jag gjorde och det var värt varenda krona!
*Redigerades 6 år sedan
LG G2 D802 32GB
4.4
(114)
7 år sedan*
Min jobb mobil gick sönder och jag fick denna G2. +++++ Displayen är grym och har minimala svarta kanter runt om, jämfört med tex sony som har nästan halv cm svart kant på sidorna. Uplösning och färgåtergivning är perfekt. Den inbyggda riktiga IR fjärrkontrollen som fungerar med alla mina apparater hemma, man kommer snabt åt den via aktivitetsmenyn utan att behöva starta en app. Ännu bättre är att man kan göra sin egen snart remote. Dubbel klick på display för att väcka den. ++++ Jag gillar placeringen av dom fysiska knapparna, man lär sig snabbt att justera volym och det går lättare än med sido knappar... att ingen tänkt på det tidigare. Ingen Facebook app som har tillgång till allt i din mobil är förinstallerad och ej raderbar. Mjukvaran fungerar äntligen som på IOS då den bara sätter på GPS då man använder det, i mina SGS och Sony mobiler så var GPS aktiverat hela tiden och drog ut batteriet, man var tvungen att manuellt stänga av efter at man använt en kart app. Batteritiden är grym. --- Laddaren: delen som sätts i vägguttaget känns som den var tillverkad i Ryssland för 20år sedan, och kabeln är stenhård. Ladduttaget: Svårt att få in laddkabeln i mobilen, man får trixa och vända den hit o dit flera gånger innan den hittar in. ----- Dessa 5 minus kommer från Android OS då man inte kan stänga av notiser, efter att ha aktiverat mailkonton o spel mm så kommer det meddelande signaler var 5:e sekund. Jag har bara en möjlighet och det är att stänga av all sync´ning. Tyvärr bliev det avinstallation av alla appar så nu använder jag bara mobilen till att ringa och surfa med. Alla miljarder kontakter från Gmail importeras till telefonbolken automatiskt. Jag har fått fixa med telefonboken och kontakter i en hel helg nu. Detta suger verkligen och borde fått 10 minus..
*Redigerades 7 år sedan
Soliduct
OK
(12)
Utmärkt
7 år sedan*
Köpte en Heru100 och är väldigt nöjd. Bra telefonsupport och snabb leverans. Dessutom smidigt sätt att sköta betalning och bra priser, alltid tryggt att kunna betala på fakrura efter att leverans skett. Inga fake:ade lagersaldon, dom hade en på lager och efter min beställning var det 0 i deras lagersaldo.
*Redigerades 7 år sedan
Sida 1