Prisjakt

darkly

Medlem sen 2008-04-22
12
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Gorenje Tgr50
Full Star 1
1
(1)
d
darkly
12 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Fesljummet. Det blir aldrig varmare än fesljummet och om det inte spolats på ett tag så är det ännu svalare. Billigt skräp.

BW PX Wireless Over-ear
Full Star 1
4.4
(22)
d
darkly
12 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 6 år sedan

Jag har haft dessa i ca 3 månader nu så de är inspelade, vilket ett par hörlurar bör vara innan man ger någon slags recension. Jag var ute efter det renaste ljudet möjligt på ett par brusreducerande och det får jag nog säga att jag fick. + Ingen överdriven bas utan den finns där när den ska vara där och inget allmänt muller eller överdrivet dunk som förändrar hur musiken är tänkt att låta (som i många andra lurar). + Vid finlyssning kör jag utan brusreducering och ibland med sladd för bästa kvalitet. (funderar på att köpa en portabel dac också). Ljudet är magnifikt. + Appen var skakig från början men efter uppdateringar är den nu mycket stabil och snabb. + Kontrollerna på hörlurarna använder jag inte så mycket men det är rejäla knappar man inte feltrycker på. + Regelbundna uppdateringar av firmware för hörlurarna och appen. + Utseendet på lurarna kan ju också vara viktigt och dessa är de snyggaste jag sett hittills (jag har de blå/guld) + Den fysiska kvalitén på lurarna är otroligt solid. Det har inte fuskats någonstans utan det är äkta djurhud, metall och skottsäker ´ballistic nylon´. + Mycket bra batteritid och snabb laddning. + USB-C + aptX-HD + Bra wear-sensor som stänger av musiken om man lyfter av dem. + Man behöver aldrig stänga av dem utan de går in i tungt sleep-mode efter en stund när man tagit av dem de startar upp direkt igen när man tar på sig dem. + Sist men inte minst kvalitén på ljudet. Det är otroligt rent ljud. Jag har lagt många många tusen på min stereo hemma men nu blir det mer och mer att jag hellre lyssnar i mina PX. - Lite stela i passformen men då är jag ganska försiktig med dem och jag har sett videos att de tål att böjas och vridas ganska ordentligt. - Ganska anonymt ljud innan inspelning (mer något att tänka på än ett minus) - Dålig app i början, nu åtgärdat. - De är inte tillverkade för att jogga eller gymma i. Ett minus för somliga.

Asus ZenBook UX303LN-R4140H
Full Star 1
3.8
(4)
d
darkly
12 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

En laptop som andas kvalitet direkt vid öppnandet av kartongen. VGAadapter och LANadapter medföljer, bra men kommer aldrig använda - dåtid. Sleave medföljer och gör att den bärs runt väldigt businessmässigt och skyddar mot ev. repor. Datorn i sig utseendemässigt är fantastisk. Tunn som få andra. Nice finish. Hade dock varit snyggare om ovansidan varit samma gråmetall som undersidan. Grymt snygg borstad metall cirkulär finish. De valde nog en lite mörkare färg på ovansidan för att inte efterhärma Apple men den drar sina blickar till sig har jag märkt på offentliga platser. Den är snabb, det råder det ingen tvekan om och det hade varit konstigt annars med en Intel i7 med 8GB ram. Jag använder den som surf och jobbdator och den har mer än vad jag kräver helt klart. Den startar ur hybridläge direkt och en omstart tar ca 5sek. Då jag inte spelar spel så kan jag inte uttala mig om grafikkortsprestanda. Batteritid är 6-7 timmar. Matt skärm med full-hd var ett krav över glansig högupplöst ifall man vill se vad som är på skärmen i upplysta rum eller dagsljus eller fönster omkring. (Ser folk med högglansiga skärmar som sitter och vrider och vänder på sig och undrar hur de tänkte vid köpet). Vikten är riktigt bra, bäst hade ju varit 0,0kg men 1,45kg är helt okej och jag bär runt på den i en hand med skärmen öppen från ett rum till ett annat. ASUS har släppt en tunnare med då väljer jag hellre framtidskompabilitet med kraftig processor än nåt vekt som byts ut efter 1 år. Minus kan eventuellt vara att jag hade velat ha magnetkontakt på strömkabel och mindre kanter runt skärm, annars inget. Win 8.1 uppgraderas gratis från Microsoft till 10 - suveränt. Prestandatest i Win 8.1 - CPUScore : 7,4 D3DScore : 5,5 DiskScore : 8,15 GraphicsScore : 5,8 MemoryScore : 7,6 Jag gillar.

Exibel BX300
Full Star 1
1
(1)
d
darkly
12 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 10 år sedan

Tittade på denna i butik (clas ohlson) och anslöt min Samsung S4 med sladd och skulle testa. Spelaren var strömansluten så förutsättningarna var ju maximala (inomhus, strömansluten och ljudkabelansluten). Dock var volymen helt horribelt dålig. Jag drog upp maxvolym på telefonen och på spelaren men det var dock så lågt att säljaren började tro att det var fel på min telefon. Jag drog ut AUXkabeln och min telefon spelade högre än vad denna produkt gjorde. Synd för jag tyckte den såg rätt cool ut men det håller ju inte om den inte kan leverera.

Spelbutiken.se
Utmärkt
(500+)
d
darkly
12 omdömen
UtmärktRedigerades 10 år sedan

Billigt och snabb leverans precis som det ska vara. Just ja, gratis frakt åxå :-)

Samsung Galaxy S III GT-i9300 1GB RAM 16GB
Full Star 1
4.5
(257)
d
darkly
12 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 12 år sedan

Med Jelly Bean nu på min SGS3 så är det en klockren 10. Den är toksnabb och inga microlagg. Dessutom om man ser till att SGS2 fortfarande uppdateras så kan man vara trygg med denna en bra bit framöver. Att Android är så mycket mer flexibelt än iOS som stått i stå sedan det kom är ju allmänt vedertaget. Tunn, snygg och snabb med det perfekta operativet - går inte klaga på något då.

Apple iPad 32GB
Full Star 1
4.7
(22)
d
darkly
12 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 12 år sedan

Ingen Applefanboy men jag har inte mycket att klaga på. Streamar film från stationära datorn, surfar, leker med appar, osv osv. Byggkvalitén är total, det går inte klaga på den. Verkligen supertunn. Det bara fungerar. Om man ska komma på något negativt så är det väl att man inte kan ha widgets och man kan bli lite less på hur statiskt det är utseendemässigt. En del hemsidor använder flash som ju inte fungerar i iOS men det är på väg bort med HTML5. Inget minneskortsstöd. Men när får man precis allt man vill ha i en pryl? (tidigare ägare av en Xoom surfplatta med Android)

Motorola Home Xoom 32GB
Full Star 1
4.9
(9)
d
darkly
12 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 13 år sedan

Köpt Xoom WiFi via Bazula. Gick riktigt smidigt, 2 dagar senare låg den på posten. Jag har läst ganska mycket om både Xoom och Honeycomb (Androids operativsystemsversion på Xoom i dagsläget) och är otroligt nöjd. Har lekt en hel del med Ipad2 innan och iOS känns helt enkelt för statiskt och stelt för att vara roligt. I Honeycomb är allt suuuperslick och det flyter som tusan. Xoom är snabb och responsiv. Största fördelen med Android Vs. iOS är ju enl mig widgets. Alltså aktiva appar på själva skrivbordet. Riktigt khoolt är det. Det jag testat hittils med Xoom är att spela musik, både interna spelaren och Poweramp. Bägge är toksnygga men Poweramp har mer funktioner. Ladda torrents. Fjärrstyra hemdatorn via VNC. Läsa nyheter och facebook osv. Överföra och streama musik, film direkt till Xoom utan sladd elr iTunes. Allt detta fungerar riktigt riktigt bra och är snyggt. En annan övergrym grej är GorillaGlas, jag testade försöka repa skärmen i ena hörnet med en nyckel - inte ett märke. Hemma surfar jag via comhems wifirouter och ute på vift så är min telefon wifihotspot, inga konstigheter. + Skärmen-upplösningen, tåligheten, responsiv + Utseendet på plattan, helsvart kan aldrig vara fel + Android 3.0- suuupersnyggt och flyter snabbt och bra + Widgets i operativsystemet(slår apple på fingrarna rejält) + LEDnotificationlight på sidan + Superenkel trådlös överföring från utdelade mappar i windows + 5mp kamera bak- blir förvånansvärt bra bilder och blixt + 2mp kamera front- för videosamtal + Det ständigt ökade apputbudet på Market + HDMI från platta till tv + 720p uppspelning + Stereohögtalare (Ipad2 har mono) + Gorillaglas- kasta den i väggen, stoppa den i bakfickan, inte ett märke. (kolla youtube om ni vill se vad det är) + Snygga och funktionella tillbehör + Flashsupport + OTAuppdateringar- skickas över luften, inga sladdar och skit + SDkort- 32gb inbyggt + 32gb sdkort = 64gb :-)) + Skärmbilden vrider sig åt alla håll så det spelar ingen roll åt vilket håll du håller den + Googles officiella utvecklingsprodukt för plattor- innebär att Xoom får uppdateringarna först av alla ------- -Vikten- den är absolut inte lika lätt som en Ipad2 -Vissa småbuggar- dessa kommer förhoppningsvis åtgärdas inom kort -SDkort ej aktiverat (men det sker vilken dag som helst enl Google Jag rekommenderar starkt denna.

Audia X DGT-301
Full Star 1
3.7
(21)
d
darkly
12 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 14 år sedan

Köpte precis, körde igenom autosökningen av radiofrekvenser, rattade in på stereon, poppade igång - klockrent ljud, inga störningar, fungerar från alla rum i lägenheten. Testat från både laptop och ipod. Inget jag tänker köra på heltid hemma men fungerar skitbra på fest osv. Rekommenderar. Full pott.