Kategorier
Prisjakt

Farahot

Medlem sen 2008-04-17
164
Bidrag
167
Hjälpsamröster
Amazon.se
OK
(55)
Dålig
24 dagar sedan
3 av 6 beställningar har återbetalats. Men det står inte klart och tydligt på ordersidorna, där står det att produkterna skickats eller så har ordern tagits bort. Inte imponerad än så länge av Amazons ankomst i Sverige. Många marknadssäljare som inte säljer till Sverige och har felaktiga priser.
Komplett.se
Utmärkt
(500+)
Dålig
9 år sedan*
Varning med förbokningar på Komplett. Förbokade NHL21. Fick det inte på releasedagen. Fick inte heller utlovad förbokningskod skickad till mig. Inväntar kundtjänst. Förbokade The Division 2. Spelet blev en dag försenat och man informerade inte förbokarna om detta. Inte heller fick man pre-order bonusen skickad till sig. Kontaktade Komplett som kompenserade bra.
*Redigerades en månad sedan
ComputerSalg SE
OK
(500+)
Dålig
en månad sedan
Tar dem ibland flera veckor innan de meddelar att produkten är restad och de vet inte om den kommer in igen.
F-Secure SENSE
3.1
(4)
799 kr
2 år sedan*
Varning: Från och med 2021 kommer licensen som följer med Sense behöva uppgraderas till en F-Secure Total. Du ger dig då in på en betydligt dyrare investering.
*Redigerades 3 månader sedan
SteelSeries Arctis Pro Wireless
3.4
(55)
2 999 kr
3 månader sedan
Okej lurar. Krångel att koppla in i Ps4. Ibland klarar inte Ps4/lurarna av att prata med varandra och då måste man starta om konsollen. Meh....
Devolo Magic 2 Starter Kit (8267)
2.5
(1)
1 399 kr
3 månader sedan
Kört ett tag på mitt Magic 2 nätverk nu. Får ut mellan 100Mbits till 800Mbits beroende på avstånd till elcentralen. Har 4 stycken Wifi Magic 2 adaptrar, själva Wifiet är okej, men jag tycker det är segt ibland. Även om Mesh-funktionen är aktiverad så kan wifiet haka upp sig några sekunder. Även en adapter tappar då och då asnlutningen över powerlinen. Devolos mjukvara är inte så het, de släppte en ny version av Cockpit som ställde till det och adaptrar kunde inte längre ses på PCn. Supporten är sådär, de brukar inte kunna göra så mycket. Men när en adapter small så skickade de en ny även om garantin hade utgått, mot att jag skickade in bild på skadan inuti adaptern. Mitt sammanlagda resultat är: Sådär bra. Det fungerar. Men det kostar också och jag tycker inte man får ut det man lägger in pengamässigt. PS4 fungerar fint dock, ligger normalt på mellan 20-50 i ping i spel (ADSL + powerline).
Plants vs Zombies: Battle for Neighborville (PS4)
3.8
(1)
229 kr
4 månader sedan
Barnen älskar det! Och spelet är enkelt för de som behöver en kort stunds spelande men även testande nog om man har tid att lägga på äventyr. Man lär sig samarbeta, förlora, komma tillbaka, vinna...Ett toppenspel!
Whirlpool SW8 1Q XR (Rostfri)
3.8
(1)
4 949 kr
5 månader sedan*
Köpte för ca 4000kr och fick ett tyst och rymligt kylskåp till familjen. Inga onödiga funktioner, det var bara att koppla in så var det tuta och köra. Dessutom följde det med 5 års garanti på kompressorn mot att man registrerade sig inom 45 dagar från köp. Detta var ingenting som det informerades om från återförsäljaren. 2 veckor senare: Fungerar utan problem och är tyst. Tummen upp.
*Redigerades 4 månader sedan
The Last of Us: Part II (PS4)
3.6
(91)
428 kr
4 månader sedan
Helt okej spel som man kör igenom en gång för storyn och upplevelsen av miljöerna. Många av karaktärerna försvinner under spelets lopp så man blir aldrig riktigt bekant med flertalet. Det blir en hel del skjutande och smygande och detta fungerar bra, variationen mellan Abby och Ellies metoder är skönt men jag körde på samma sätt med båda karaktärerna. Ljudet är grymt bra, likaså grafiken. Men i slutändan blir det för många trånga korridorer, avgränsade platser, ointressant level-up system, karaktärer som går på plankan ala GoT. + för härligt många alternativ som hjälpmedel, slog igång högkonstrastläge för att slippa leta efter föremål i hörn 50% av tiden. Detta är ett spel jag aldrig mer går tillbaka för att återspela...
Whirlpool WUC 3T123 PF X (Rostfri)
3.7
(2)
5 065 kr
5 månader sedan
Bytte ut vår Bosch som började få elektronikfel. Valde denna från Whirlpool mest på grund av utseendet och funktioner sett till kostnad. Den är stor och rymlig för vår familj, den är dock inte lika tyst som Boschen utan man hör vattnet tydligare. Nu är det inget problem för oss. Fick också 5 års garanti medföljande maskinen, ingenting som återförsäljaren informerade om utan man fick snällt följa en medföljande broschyr för att registrera sig på en sida. Det var en positiv överraskning vilket ger full pott på stjärnor.
Sida 1