Prisjakt

Amazonite

Medlem sen 2008-04-15
18
Bidrag
10
Hjälpsamröster
Moss & Noor After Workout Deodorant Fresh Grapefruit 60ml
Full Star 1
4.1
(10)
95 kr
A
Amazonite
18 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Finns några fake-omdömen här som endast lämnat omdöme på den här produkten. Här kommer min recension: + Lämnar inga märken - Kladdig och tar lång tid att torka - Märker ingen skillnad vad gäller hur mycket jag svettas - Lukten är unisex och luktar grapefrukt som lätt kan uppfattas som svettlukt Både Vichy och Biotherm är bättre.

Caliroots
A
Amazonite
18 omdömen
UselRedigerades 5 år sedan

Köpte ett par skor online som skulle vara en julklapp. Får hem en helt förstörd skokartong. Kartongen skadades inte i samband med leveransen utan den var skadad redan från lagret. Jag tar bilder och mailar dem. 3 mail senare och drygt 3 veckor senare så har jag fortfarande inte fått något svar. Redan efter 10 dagar utan svar så bestämde jag mig för att returnera skorna i butik. De valde att återbetala mig hela summan men dra bort leveransfrakten. Fick kontakta Klarna och ringa Caliroots kundtjänst för att lösa det. Första och sista gången jag handlar på Caliroots!

Biotherm Homme 48h Day Control Protection Roll-On 75ml
Full Star 1
3.8
(5)
181 kr
A
Amazonite
18 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Denna deo är beviset på att magi existerar! Fördelar: + Inga svettfläckar under armarna eller på kläderna + Ingen svettlukt + Svettas mycket mycket mindre (typ inget) Nackdelar: - Väldigt högt pris jämfört med alternativen - Lite väl diskret lukt som kunde ha luktat mer herrparfym

D-Link DIR-657
Full Star 1
2
(3)
A
Amazonite
18 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

För 195 kr från Webhallen är det ett riktigt kap. Funkade utmärkt att installera routern med bärbar dator utan CD-läsare. Väldigt framtidssäker router. Enda nackdelen är att den saknar frekvensbandet 5 GHz men det är inget som jag har märkt av. UPPDATERING: Har nu använt routern i drygt ett år. Man måste starta om den ca 1-2 gånger per vecka eftersom den förlorar internetanslutning. Jag måste därför dra bort några stjärnor från mitt ursprungliga betyg. Routern fungerar fortfarande utmärkt under 99% av återstående tid.

Fyndiq
Dålig
(500+)
A
Amazonite
18 omdömen
OKRedigerades 10 år sedan

Leveransen tog 2 dagar men frakten som kostade mig 49 kr krävde endast ett frimärke (satt på leveranspåsen) för 7 kr. Emballaget kostade knappast 42 kr. Riktigt lågt av Fyndiq. Annars var allting snabbt och smidigt.

Tele2 webbutik
A
Amazonite
18 omdömen
UselRedigerades 10 år sedan

Beställde en telefon i samband med förlängning av ett abonnemang. Det stod att leveranstiden var 1-3 dagar. Efter en vecka så har jag fortfarande ingen telefon och någon information om leveransförseningar har jag inte fått! Slutsats: Ta leveranstiderna med en nypa salt!

Google Nexus 5 D821 16GB
Full Star 1
4.6
(156)
A
Amazonite
18 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 10 år sedan

+ Den enda mobilen som inte laggar trots ca 70 st installerade appar + Inga onödiga bloatwares (appar som är förinstallerade och som ingen använder) + Stilren design och väldigt liten i förhållande till skärmstorleken + Skön baksida och som dessutom inte blir kladdig av fingeravtryck + Lång (1-3 dagar) batteritid speciellt vid liten användning + HDR+ och Photo Sphere i kameran - Kameran har en tendens att överexponera bilderna ibland - Högtalaren har ibland en låg volym och dåligt med bas Sammanfattning: Helt klart den bästa och snabbaste mobilen jag har använt hittills. Om man tycker om enkelheten och kan vara utan alla "onödiga" appar/funktioner som t.ex. Samsung eller LG skickar med, så är Nexus 5 den perfekta mobilen.

Stylepit
A
Amazonite
18 omdömen
BraRedigerades 10 år sedan

Har nu beställt över 5 gånger från StylePit och SmartGuy. Sammanfattning: + Snygga och billiga kläder speciellt när det är rea + Fri frakt + Fria byten + Snabba mailsvar EDIT: - Långsam leverans, räkna med minst 3 dagar p.g.a. Schenker

A4Tech G9-530HX
Full Star 1
5
(1)
A
Amazonite
18 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 10 år sedan

Helt sjukt bra mus. Man får precis det som utlovas. Räckvidden är grymt bra trots en tjock vägg och en metallskylt emellan. Löjligt lågt pris, den är värd mycket mer. Köp!

Seagate Expansion Desktop Drive V2 USB 3.0 3TB
Full Star 1
4.3
(10)
A
Amazonite
18 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 11 år sedan

Finns inget att klaga på precis. Hårddisken är väldigt liten och tyst. Den är snabb och jag kan bekräfta att det är en hårddisk på 7200 RPM. Det enda jag saknar är en av och på knapp. Nu går den liksom igång direkt när man kopplar upp den mot datorn och den stänger av sig när man kopplar ur den. Vissa vet jag behöver ha hårddisken uppkopplad mot datorn väldigt länge men vill gärna stänga av den då och då utan att koppla ur något och det går alltså inte med den här hårddisken.