Prisjakt

Qhristian

Medlem sen 2008-04-08
28
Bidrag
3
Hjälpsamröster
HTC Desire HD
Full Star 1
4.3
(125)
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
10 år sedan*

Uppdaterad 3/10: Efter en månad på verkstad kom telefonen tillbaka... den höll i 2 dagar sen fick jag ett nytt problem som jag inte haft innan; Vid samtal så hörde folk en som telefonen låg i ett rum och jag stod i ett annat och pratade. Så fick nog och åkte och lämnade tillbaka den, tog pengarna tillbaka och köpte en HTC Sensation.. får hoppas den håller längre :) Skittelefon :) Sammanfattar mitt problem med samma text som dom inne på serviceverkstaden ska få: #1. Går nästan aldrig att montera den som diskenhet, piper i datorn att den hittar den och telefonen börjar ladda men ingen telefon hittas i "Den här datorn" t.ex. #2 De började med att telefonen helt plötsligt började lysa upp, tar upp den och då lyser bilsymbolen högst upp till vänster. Den börjar gnälla om att GPS satelliter är avstängt och kan ändras i "Inställningar -> Plats". Har inte ens varit här inne och använt bilpanelen någongång. Då jag inte använder GPS:en överhuvudtaget trycker jag bara på avbryt och stänger ner de... Detta fungerade igår kväll dock kom de tillbaka var 15 minut eller så.. Men nu på morgonen när jag sätter på telefonen så kommer jag inte mer än till PIN-kod så tänds och släcks bilsymbolen, precis som att någonting glappar .. och rutan med att GPS-satelliter inte är igång kommer upp. Testade nu att göra som telefon-fanskapet vill och satte på GPS-satelliter och då slutade de att lysa och bilpanelen startar inte igen.. #3 Spotify krånglar. Byter låt hela tiden, har ( hade ) premium-konto. #4 Nu när "knapplåset" går igång och skärmen svartnar.. tar de ungefär 20 sek så lyser skärmen upp av ingen anledning alls och fliken som man ska dra neråt för att låsa upp kommer upp.. men inget mer händer när jag drar den neråt?! #5 Högtalaren sätter på sig då och då under samtal fast skärmen kan vara låst och man inte rör högtalarsymbolen #6 Täckningen droppar upp och ner, från full täckning till ingen alls hela tiden. #7 Samtal avbryts mitt i samtal ( p.g.a täcknings droppningen ? ) #8 Mitt under samtal så parkerar den de samtalet och ringer upp en annan fast skärm är låst #9 Bilder försvinner från galleriet #10 Släpper kontakten med bluetooth headsetet. #11 Högtalaren och mikrofonen bara la av, ringde upp någon men den personen hörde inte mig och jag hörde inte ens signaler gå fram, löste sig genom att starta om telefonen men borde inte hända iallafall. #12 Visar inte facebook-uppdateringar i statusfältet längre .. och såhär har de varit från första dagen jag hade den, i princip. För var vecka som gick så kom de mer fel.. och nu har jag haft den sen början på maj. Har inte hunnit lämna in den tidigare p.g.a arbete m.m.

*Redigerades 10 år sedan
TomTom XXL IQ Routes (Europa)
Full Star 1
2.8
(11)
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
12 år sedan*

Köpte denna GPS igår som blir min första GPS och är imponerad över hur snygg den faktiskt är. Väldigt stilren och stor skärm ! Jag blev dock lite bitter när jag öppnade den och ingen 220V laddare följde med, trodde jag nästan var standard ? Dock fanns denna som tillbehör för 99kr. Återkommer med ett betyg i veckan då jag använt den lite mer.. EDIT: Har nu använt denna i några dagar och jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Var på en resa till tre destinationer och denna GPS hittade endast 1 av dessa adresser. Hus på adress 2 som inte fanns byggdes under 2009, och hus på adress 3 som inte heller fanns byggdes under 2009 och varför inte denna fanns heller ja det kan jag inte svara på. Hade senaste kartan från TomTom. Ska tillägga att adress 2 ligger i centrala Göteborg på Hisingen i ett bostadsområde och adress 3 ligger i Mölndal. Nästa problem var då kartan. När jag skulle få "30 dagar efter köp"-kartgarantin så fungerade inte den kartan som TomTom säger att min GPS ska ha så får kontakta deras support som säger att dom haft problem med kartorna till just denna GPS. Jaha, det kändes ju bra ? Fick en karta tillagd av supporten som jag hämtade ner men fortfarande fanns inte någon av adress 2 och 3 med Det andra jag vill gnälla på är det medföljande fästet till rutan är totalt värdelös. Att få fast GPS:en i fästet är extremt krångligt, särskilt när fästet sitter fast på rutan. Den ska vinklas från två håll och pressas i samtidigt och när man bara har två händer så blir detta väldigt krångligt och varför detta händer att den hoppar ur är när du vinklar den åt något håll hoppar den hela tiden ut. Fruktansvärt irriterande. Vill dock tillägga att GPS:en är väldigt snabb i menyer och planera rutter samt hitta GPS:er går väldigt fort. Ett tips är att hämta hem "GPSFix" flera gånger i veckan så hittar den GPS-satelliterna snabbare. Kan i slutändan inte svara på om de verkligen var värt 2000kr.. kommer p.g.a allt krångel att bara ge den ett lågt betyg.

*Redigerades 12 år sedan
Arctic Accelero Xtreme 8800
Full Star 1
3.8
(2)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
13 år sedan*

Sänkte tempsen på mitt ASUS 8800 Ultra med 20-25 grader. Se upp för krångliga fläktar som lägger av bara..

*Redigerades 13 år sedan
Logitech UltraX Flat Keyboard (SV)
Full Star 1
4.5
(51)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
13 år sedan*

Platt, känns precis som ett laptop chassi.

*Redigerades 13 år sedan
Chieftec Mesh CA-01B-B-SL 400W (Svart)
Full Star 1
3.9
(4)
1 486 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
13 år sedan*

Stort chassi, oändliga möjligheter till att göra allt möjligt i

*Redigerades 13 år sedan
Logitech G5 Laser Mouse V2
Full Star 1
4.6
(25)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
13 år sedan*

Går inte att ge annat än max poäng för denna helt underbara mus.

*Redigerades 13 år sedan
Logitech Z-4
Full Star 1
4.2
(150)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
13 år sedan*

UNDERBART ljud, underbar bas, underbart snygga högtalare.. går inte att ge bättre än 50+

*Redigerades 13 år sedan
Samsung SyncMaster 2232BW
Full Star 1
4.2
(26)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
13 år sedan*

Har haft denna skärm i några månader nu och kan inte säga annat än att jag är supernöjd. Skärmen känns större än vad den ser ut att vara på bild, fick mig en chock när jag satte på den första gången. Gick från 17" till 22" och det var en smärre skillnad. Superfin finish.. blänker fint och ser verkligen proffsigt ut, dock blir det väldigt lätt fläckar o.s.v men det torkar man enkelt bort. Märker inget blödande vid filmtittande, svarta bakgrunder eller liknande.. vart har folk fått det ifrån ? =)

*Redigerades 13 år sedan
Dynavoice Magic C-4 EX
Full Star 1
4.4
(21)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
13 år sedan*

+

*Redigerades 13 år sedan
Dynavoice Magic S-4 EX
Full Star 1
4.3
(41)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
13 år sedan*

+

*Redigerades 13 år sedan
Sida 1