Prisjakt

Dan Nilsson

Medlem sen 2020-06-10
9
Bidrag
9
Hjälpsamröster
Webhallen
Utmärkt
(500+)
D
Dan Nilsson
9 omdömen
Usel3 år sedan

Webhallen kan inte rekommenderas längre. Använd ej dem om du kan välja ett alternativ. Deras kundtjänst är långsam och dålig. De bryr sig inte längre om sina kunder eller sin kundnöjdhet. Det är sorgligt att se men om vi alla tillsammans röstar med fötterna så kommer de kanske skärpa sig får man hoppas.

ComputerSalg
Utmärkt
(500+)
D
Dan Nilsson
9 omdömen
UtmärktRedigerades 3 år sedan

Snabba och bra priser

Worx Landroid M500 WR141E
Full Star 1
2.5
(12)
8 195 kr
D
Dan Nilsson
9 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan

Detta är det bästa köpet i budget- till mellanklassen. Jag har lagt massor av tid på research och det stod mellan denna, en Husqvarna 305 med connect-modul och en gardena sileno city smart 750. Endast denna klippare kan klippa kanter. Jag kan inte förstå hur de andra inte kan ha den funktionen men så är det väl. Ingen av klipparna av de andra motsvarande har wifi som standard. Gardena har en kass egen hubb som jag läst att vissa inte ens får igång. Husqvarna kostar ca 2500kr att få tillgång via gms-nätet. Så min analys blev, efter att ha läst alla tester på nätet, att det finns ingen klippare som har högre funktion/kvalitet per krona. Jag testade supporten inför köpet. Gardena svarade med ett dåligt svar 7 dagar efter jag ställt frågan. Landroid svarade inom någon timme med ett utförligt och korrekt svar (dock på engelska). Det tog mig en halv dag att sätta upp gränskabel (200-ish kvadrat men komplicerad form). Den kopplade upp till nätet enkelt, men det är smart att flytta den nära en accesspunkt första gången man ska ansluta den. Sedan kvittar det. Den laddade direkt ner ny firmware och körde igång. Tyvärr körde den fast rätt mycket i början pga. att jag ville klippa kanter överallt och frångick manualens rekommendationer. Täta och lågt växande häckar klarar den ej kantklippa med gränskabel på 10cm avstånd. Då kör den fast. Det samma är när man har stenplattor som ligger kasst. Det behöver vara hyfsat plant eller max 1cm hopp mellan kantdelarna (dvs om ett träds rot har flyttat en sten 1cm högre så är det lugnt). Nu har den kört en vecka och den kör aldrig fast och bett mig om hjälp, den låter nästan ingenting och den löser fastkörningar och hinder väldigt smart på egen hand. Det enda jag var orolig för var att den klipper på en högre klipphöjd än de andra klipparna (max 30mm lågt kontra 20mm på HQ och Gardena) men jag ligger och kör på 40mm just nu så detta bekymmer ser jag numera som en icke-issue. För halva priset mot de stora märkena får man enligt mig en bättre gräsklippare med fler funktioner. Köp den!

Furniturebox
OK
(500+)
D
Dan Nilsson
9 omdömen
Usel4 år sedan

Har handlat av Furniturebox förut. Denna gång gick jag gick till kassan för att se frakten på varan. Då måste man ange sin epost. Köpte ej varan och nu spammare de mig och slutar ej trots avprenumeration. Kundtjänst svarar ej varför de hanterar mina personuppgifter eller mailar mig utan mitt samtycke. Riktigt uselt beteende och kommer ej handla här igen.

Proshop
Utmärkt
(500+)
D
Dan Nilsson
9 omdömen
Utmärkt4 år sedan

Som utlovat. Bra pris också!

Apotea
Utmärkt
(500+)
D
Dan Nilsson
9 omdömen
Utmärkt4 år sedan

Levererar alltid i tid och rätt varor. Andra e-handlare borde åka till Apotea och lära sig hur man gör.

INF Company AB
OK
(40)
D
Dan Nilsson
9 omdömen
UtmärktRedigerades 4 år sedan

Bra priser, smidigt med prenumeration även om leveranstiden är lite skakig ibland när helgdagar infaller men då får man ransonera sig i väntan på påfyllningen! Med tanke på att frakten inte kostar något och priserna är låga är det helt okej! Ibland får jag godis med i ordern och då blir jag himla glad!